Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pilav pirinç değilse gayet güzel bir menü olmuş.

Umarım biran önce tamirat işlerini bitirirsiniz çünkü çok düzensiz bir menü olmuş

Artık hatalarının sen de farkındasın. İşin en güzel kısmı da bu zaten. Bunlara dur dediğin zaman çok güzel ve sağlıksız beslenmiş olacaksın. Karpuz dilimlerinin büyüklüğünü bilmiyorum ama 3 sanki biraz fazla olmuş. Ayrıca kaçamaksız menü için tebrikler pideyi görmedim :KK39:

Pilavın pirinç değilse çok güzel bir menü canım. Şu çaya şeker olayını da bırak lütfen. Emin ol mutlu olacaksın :KK39:

@Honeybonny nerelerdesin canım? Hiç sesin soluğun çıkmaz oldu. @polokey2244 seni de görmüyorum kaç gündür. Kaçırdığım bir şey mi oldu?

Evet farkındayım tamirat bitti sayılır prizde ki arıza gitmiyor iki kişi geldi yaptı olmuyor mutfakta en önemli yerde nerdeyse elektrikli eşya kullanamıyırum sinir oldum.
Bugun tartı günü maalesef beklentim çok büyük değil ramazan bana hiç gelmedi :(

benim masayı hemen toplamam lazım yemek bitince
dün yemek hazırlamaya vakit yoktu diye kahvaltı yapmaya karar verdik, eşimin vazgeçilmezidir kahvaltı sofrasında karpuz. akşam yapılan kahvaltılarda bile. yemek bitimi muhabbet edince sofrada ister istemez yemeye devam etmişim ki karpuzlar o arada gitmiş :olamaz:

ana listeyi mi kastediyorsun
gruplarla yarışacaksak her türlü frenlerim. :KK71:
sizi yarı yolda bırakmam :sampiyon:

Bende hemen toplarım dağınık olunca sinir oluyoeıö

Evet farkındayım tamirat bitti sayılır prizde ki arıza gitmiyor iki kişi geldi yaptı olmuyor mutfakta en önemli yerde nerdeyse elektrikli eşya kullanamıyırum sinir oldum.
Bugun tartı günü maalesef beklentim çok büyük değil ramazan bana hiç gelmedi :KK43:
Hadi artık toparlan kendine gel. Daha yolun var önünde. Bayramda daha ince görünmek istersin eminim.

Aynen bende geç kalkan geç yatan biri biri olarak oruç çok iyi oluyor ama işte çok canım tatlı istiyorum orası ayrı
Bir süre tatlı yemeyince istek kalmıyor. Bence tatlı da bağımlılık yapıyor.

Hadi artık toparlan kendine gel. Daha yolun var önünde. Bayramda daha ince görünmek istersin eminim.

Bir süre tatlı yemeyince istek kalmıyor. Bence tatlı da bağımlılık yapıyor.

Çok isterim hemde..
Tatlı bağımlılık yapıyor bencede çnkü ben aşırı istiyorum emzirdğim içnmi kan şekerim fazla mı düşüyor bilmiyorum

Henüz yemek yapmadım ne yapsam diye düşünüyorum çorba olarak :işsiz: siz çorba olarak ne yaptınız fikir olsun :kk77:

merhaba kızlar ,
babam yarın gelecekmiş o yüzden pek telaşlı ev temizledim toparladım yarın yemeğimi dolma sarmamı halledecem dolaba koyacam hazır olsun .. çook gelemiyorum haberiniz olsun :KK66:

Ne güzel :KK68:
babanın kıymetini bil
uzun sağlıklı bir ömrü olsun inşallah

31.05.2018/ Perşembe

09:30 = 1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
Yarim domates

12:00 = Bir-kac çatal menemen
Bir kaç dilim kaşar peyniri
Bir kaç dilim y.yağlı peynir
5 yeşil zeytin

15:00 = 1 kase yoğurta 2 gün kurusu yarim yeşil elma doğrayıp yedim (tarcın çok az)

17:30 = 2 kase Domates çorbası
3 mini girissini
1 dilim tam buğday ekmek

2.5 lt su, yeşil çay(şekersiz)
Saat 8-9 gibi yoğurtla yarim yeşil elma doğrayıp yerim belki LAydLiNe LAydLiNe

Canım farkında mısın önceden iyi kilo verip sonrasında bir türlü veremedik biz.
Bende böyle oldu :KK43:
Evet canim artik vucudum tutuyor resmen soğudum bu diyet isinden.. bu sene kendimi veremedim diyete... gecen sene 10 kilo vermiştim 66lara kadar düşmüştüm ama bu yıl hazır degilmi beynim bilemedim...

Evet canim artik vucudum tutuyor resmen soğudum bu diyet isinden.. bu sene kendimi veremedim diyete... gecen sene 10 kilo vermiştim 66lara kadar düşmüştüm ama bu yıl hazır degilmi beynim bilemedim...

Aynen bende bir türlü adapte olamıyorum neden böyle bilmiyorum hele böyle 100 gr verdikçe hiç içimden gelmiyor.
Ramazan dan sonra spor a başlcm inş o zaman tam adapte olurum sanırım

Aynen bende bir türlü adapte olamıyorum neden böyle bilmiyorum hele böyle 100 gr verdikçe hiç içimden gelmiyor.
Ramazan dan sonra spor a başlcm inş o zaman tam adapte olurum sanırım
Aynen canim bende spora basliyacam ramazan sonrasi sıķılasmam lazım...

Back
X