Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cankizzzz Nerdesin?
Bugunku menum
Sahur
1yumurta
Zeytin peynir
Domates
1bar.sut
Iftar
1kase corba
4yk nohut
1kaseyogurt
Bol salata
Ara
2bardak cay
Su1.5lt
LAydLiNe
Geldim cnm
Kızım ayağını kesti onunla uğraşıyordum gelemedim
Regl oldum çok tuhaf bi şekilde geliyor agrım var
Bugünkü menüm
Sabah yok agrım vardı yemedim
Öğlen 13
2dilim ekmek
2dilim peynir
Zeytin domates
Süt
Akşam 20.50
1yemek kasığı salata
1yk et
2bucuk litre su
Spor yok
LAydLiNe
Afiyet olsun canım güzel
Kızına da sana da çok geçmiş olsun canim. Bi ara öğün yapabilseydin iyi olurmuş. Akşam da geç olmuş biraz
Menun cok guzel canim ayrica yemediklerin icin bende koccamaan alkisliyorum benim gozumun onunde de neler yiyorlar ustelik servisini de yapiyorum iskence gibi geliyor
Maşallah canım çok güzel
Nasıl da mutluyum
61.2 kiloyum
Hesaplara geçeyim
Geçen cuma 62.2
bugün 61.2
fark 1 kg
(1/62.2)*100=%1.61
Kilo BildirimiLAydLiNe
Geçen hafta : 99.2 Kg
Bu hafta : 98.4 kg
Fark : 800 g
Nolurdu 200 gr daha verip 1 kg olsaydıı![]()
Ayy super fark 1100 maşallah canım
Nasıl da mutluyum
61.2 kiloyum
Hesaplara geçeyim
Geçen cuma 62.2
bugün 61.2
fark 1 kg
(1/62.2)*100=%1.61
Ayy super fark 1100 maşallah canım
Geçen hafta 3 kg verince bu haftada öyle olur sanmistimTebriklerr cnm çok iyi
Çok güzel olmuş canım menün. Bu aralar menülerinde ana yemek göremiyorum. Geçiştiriyorsun. Sebze yemeği, köfte, tavuk, balık bu tür yemeklerinde olması lazım. Diyet listeni yanlışlıkla silmişim. Yeniden gönderebilir misin? Bir de bir daha ki diyetisyen randevun ne zaman?31.05.2018/ Perşembe
09:30 = 1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
Yarim domates
12:00 = Bir-kac çatal menemen
Bir kaç dilim kaşar peyniri
Bir kaç dilim y.yağlı peynir
5 yeşil zeytin
15:00 = 1 kase yoğurta 2 gün kurusu yarim yeşil elma doğrayıp yedim (tarcın çok az)
17:30 = 2 kase Domates çorbası
3 mini girissini
1 dilim tam buğday ekmek
2.5 lt su, yeşil çay(şekersiz)
Saat 8-9 gibi yoğurtla yarim yeşil elma doğrayıp yerim belkiLAydLiNe
Böyle zamanlarda haber verin bir şekilde bana olur mu merakta kalıyorumSelam arkadaslar birkac gündür internetimde sıkıntı vardi cok şükür hallettim.LAydLiNe canim iyiyim cok şükür döndüm yine yeniden
![]()
Kızlar bildirim im gelsin
Geçen hafta 73.9
Bu Hafta 73.7 maalesef çok az gitti üzgünüm![]()
Şaşırtma yapmasaydın bence 100 gram gelmek yerine gidecekti.Bende kilo bildirimi yapayim şaşırtmak iyi gelmedi)
Gecen hafta :69.900
Bu hafta :70.00
Gelen +100
LAydLiNe
Bıraktın çünkü kendini. Bir aldın bir verdin derken hep yerinde saydın son bir aydır. Bu da sıkılmana sebep oldu. Dediğim gibi toparlan artık.Canım farkında mısın önceden iyi kilo verip sonrasında bir türlü veremedik biz.
Bende böyle oldu![]()
Motivasyon kendi elinizde canım. Burada sadece birbirimize yardımcı oluyoruz. Takıldığımız yerlerde birbirimizi itekliyoruz. Siz tekrar düşünün ve karar verin ki biz de sizleri destekleyelim. Bırakmak yok. Eminim tam anlamıyla istesen güzel kilolar vereceksin ama sanki sen de verebileceğine inanmıyorsun gibi hissediyorum.Evet canim artik vucudum tutuyor resmen soğudum bu diyet isinden.. bu sene kendimi veremedim diyete... gecen sene 10 kilo vermiştim 66lara kadar düşmüştüm ama bu yıl hazır degilmi beynim bilemedim...
Maşallah çok güzel vermişsin. Ama menülerini göremiyorum. Bu günden itibaren menülerini de yaz canım olur mu
Bence de daha çok gidebilirdi ama buna şükür. Haftaya iyice asıl çünkü ramazanın bitmesine az kaldı. Biraz daha faydalanmak lazım bu işten.Selam kizlar
Gecen hafta 65
Bu hafta 64.5
Fark -500 gr. Acikcasi fazla dikkat edemedim bu hafta.
Gayet güzel canım. İnşallah haftaya ödem gittiğinde daha da güzel olacak.Kilo bildirimi
Geçen hafta 96.9
Bu hafta 96
Fark:900
Maşallah yine güzel gitmiş. Haftaya mezun edelim inşallah seni ne dersin asılır mısın bu hafta?
Burcu cum hedefe bu kadar az kalmışken olmuşmu o poğaçalar kurabiyeler kızdım şimdi sanaSahur
1 haslama yunurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates maydanoz dereotu
Iftar
3 parca avuc ici kadar firinda gogus
Salata
2 tane hurma
1 lokma pide
1 kucuk pogaca
1 kucuk kurabiye
1.5 litre su
30 dk yuruyus
Tam kızacaktım sana reddettiklerini gördüm. Ama yine de kızacağım demek ki isteyince reddedilebiliyormuş. Haftaya bol su iç. Sporuna dikkat et. İnşallah ödem olmaz çünkü regl haftası kaçamak yapılmazsa eğer güzel kilo veriliyor.31 mayıs 2018 menüm
9.00
1/2 dilim tb ekmeği
5 siyah zeytin
domates salatalık söğüş
12.20
peynir-zeytin-semizotu salatası
1 kaşık kısır
cacık
15.30
1/2 yeşil elma
1 salatalık
19.00
1 içli köfte
2 sk zy kabak sote
22.00
1 hurma
1 küçük bardak kefir
yemediklerimi de yazayım mı
akşam lahmacun yemedim
tatlı yemedim, hem de en sevdiğim şamtatlıyı
karpuz kavuna çatal sürmedim
çok zor bir akşamdı ama kendimi alkışlıyorum
çok yakında mens geliyor
kendisi gelsin, baştacı da şişkinlikle gelmesin bari
30 dk leslie
2 L su
Unutmasaydın keşke canım biliyorsun tartı çok önemli. İnşallah sabah kötü bir sonuç çıkmaz.Ben yine unuttum ya pufffsabah tartilirim artik
Onun menüsü diyetisyen menüsü ve şu anki kilosuna göre yedikleri gayet normalAfiyet olsun canim sadece peynirler birazcik fazla gibi geldi bana
Hoş geldin canım. Merak ettim seni göremeyince. Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir.Geldim cnm
Kızım ayağını kesti onunla uğraşıyordum gelemedim
Regl oldum çok tuhaf bi şekilde geliyor agrım var
Düzensiz olmuş yine menün. Bu gün daha güzel bir menü bekliyorum senden olur mu?Bugünkü menüm
Sabah yok agrım vardı yemedim
Öğlen 13
2dilim ekmek
2dilim peynir
Zeytin domates
Süt
Akşam 20.50
1yemek kasığı salata
1yk et
2bucuk litre su
Spor yok
LAydLiNe
Haftaya daha güzel bir sonuç görmek istiyorum senden olur mu? 6 lı rakamlara çok yaklaştın biraz daha gayret lütfen.Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 74.5
Fark 100gr
Bu hafta malesef kötü geçti tartıdan belli olduğu üzere![]()
![]()
Çok güzel maşallah. Artık listedesin bundan sonra çok daha dikkatli olmanı istiyorum.
Nasıl da mutluyum
61.2 kiloyum
Hesaplara geçeyim
Geçen cuma 62.2
bugün 61.2
fark 1 kg
(1/62.2)*100=%1.61
Gayet güzel canımKilo BildirimiLAydLiNe
Geçen hafta : 99.2 Kg
Bu hafta : 98.4 kg
Fark : 800 g
Nolurdu 200 gr daha verip 1 kg olsaydıı![]()
Harikasın cankız maşallah. Çok az kaldı 7 li rakamlara.