Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel olmuş canım menün. Bu aralar menülerinde ana yemek göremiyorum. Geçiştiriyorsun. Sebze yemeği, köfte, tavuk, balık bu tür yemeklerinde olması lazım. Diyet listeni yanlışlıkla silmişim. Yeniden gönderebilir misin? Bir de bir daha ki diyetisyen randevun ne zaman?

Böyle zamanlarda haber verin bir şekilde bana olur mu merakta kalıyorum :KK39:

Az da olsa gitmiş ama biliyorsun ki daha iyi olabilirdi. Kurtul artık şu 7 li rakamlardan. Bu gün senin için başlangıç olsun. İpin ucunu bıraktığında ne olacağını biliyorsun. O yüzden daha fazla bırakma artık.
Şaşırtma yapmasaydın bence 100 gram gelmek yerine gidecekti. :KK39:

Bıraktın çünkü kendini. Bir aldın bir verdin derken hep yerinde saydın son bir aydır. Bu da sıkılmana sebep oldu. Dediğim gibi toparlan artık.

Motivasyon kendi elinizde canım. Burada sadece birbirimize yardımcı oluyoruz. Takıldığımız yerlerde birbirimizi itekliyoruz. Siz tekrar düşünün ve karar verin ki biz de sizleri destekleyelim. Bırakmak yok. Eminim tam anlamıyla istesen güzel kilolar vereceksin ama sanki sen de verebileceğine inanmıyorsun gibi hissediyorum.

Maşallah çok güzel vermişsin. Ama menülerini göremiyorum. Bu günden itibaren menülerini de yaz canım olur mu:KK36:

Bence de daha çok gidebilirdi ama buna şükür. Haftaya iyice asıl çünkü ramazanın bitmesine az kaldı. Biraz daha faydalanmak lazım bu işten.

Gayet güzel canım. İnşallah haftaya ödem gittiğinde daha da güzel olacak.

Maşallah yine güzel gitmiş. Haftaya mezun edelim inşallah seni ne dersin asılır mısın bu hafta?

Burcu cum hedefe bu kadar az kalmışken olmuşmu o poğaçalar kurabiyeler kızdım şimdi sana :KK62:

Tam kızacaktım sana reddettiklerini gördüm. Ama yine de kızacağım demek ki isteyince reddedilebiliyormuş. Haftaya bol su iç. Sporuna dikkat et. İnşallah ödem olmaz çünkü regl haftası kaçamak yapılmazsa eğer güzel kilo veriliyor.

Unutmasaydın keşke canım biliyorsun tartı çok önemli. İnşallah sabah kötü bir sonuç çıkmaz.

Onun menüsü diyetisyen menüsü ve şu anki kilosuna göre yedikleri gayet normal :KK39:

Hoş geldin canım. Merak ettim seni göremeyince. Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir.

Düzensiz olmuş yine menün. Bu gün daha güzel bir menü bekliyorum senden olur mu?

Haftaya daha güzel bir sonuç görmek istiyorum senden olur mu? 6 lı rakamlara çok yaklaştın biraz daha gayret lütfen.

Çok güzel maşallah. Artık listedesin bundan sonra çok daha dikkatli olmanı istiyorum. :KK39:
Tamam atarım şımdı kaptan birdahaki diyetisyen randevum 15inde gel dedi ama bayrama denk geldigi icin ayin 13nde gidicem 13 haziran

Çok güzel olmuş canım menün. Bu aralar menülerinde ana yemek göremiyorum. Geçiştiriyorsun. Sebze yemeği, köfte, tavuk, balık bu tür yemeklerinde olması lazım. Diyet listeni yanlışlıkla silmişim. Yeniden gönderebilir misin? Bir de bir daha ki diyetisyen randevun ne zaman?

Az da olsa gitmiş ama biliyorsun ki daha iyi olabilirdi. Kurtul artık şu 7 li rakamlardan. Bu gün senin için başlangıç olsun. İpin ucunu bıraktığında ne olacağını biliyorsun. O yüzden daha fazla bırakma artık.

Bıraktın çünkü kendini. Bir aldın bir verdin derken hep yerinde saydın son bir aydır. Bu da sıkılmana sebep oldu. Dediğim gibi toparlan artık.

Motivasyon kendi elinizde canım. Burada sadece birbirimize yardımcı oluyoruz. Takıldığımız yerlerde birbirimizi itekliyoruz. Siz tekrar düşünün ve karar verin ki biz de sizleri destekleyelim. Bırakmak yok. Eminim tam anlamıyla istesen güzel kilolar vereceksin ama sanki sen de verebileceğine inanmıyorsun gibi hissediyorum.

Maşallah çok güzel vermişsin. Ama menülerini göremiyorum. Bu günden itibaren menülerini de yaz canım olur mu:KK36:

Bence de daha çok gidebilirdi ama buna şükür. Haftaya iyice asıl çünkü ramazanın bitmesine az kaldı. Biraz daha faydalanmak lazım bu işten.

Maşallah yine güzel gitmiş. Haftaya mezun edelim inşallah seni ne dersin asılır mısın bu hafta?

Burcu cum hedefe bu kadar az kalmışken olmuşmu o poğaçalar kurabiyeler kızdım şimdi sana :KK62:

Tam kızacaktım sana reddettiklerini gördüm. Ama yine de kızacağım demek ki isteyince reddedilebiliyormuş. Haftaya bol su iç. Sporuna dikkat et. İnşallah ödem olmaz çünkü regl haftası kaçamak yapılmazsa eğer güzel kilo veriliyor.

Unutmasaydın keşke canım biliyorsun tartı çok önemli. İnşallah sabah kötü bir sonuç çıkmaz.

Onun menüsü diyetisyen menüsü ve şu anki kilosuna göre yedikleri gayet normal :KK39:

Hoş geldin canım. Merak ettim seni göremeyince. Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir.

Düzensiz olmuş yine menün. Bu gün daha güzel bir menü bekliyorum senden olur mu?

Haftaya daha güzel bir sonuç görmek istiyorum senden olur mu? 6 lı rakamlara çok yaklaştın biraz daha gayret lütfen.

Çok güzel maşallah. Artık listedesin bundan sonra çok daha dikkatli olmanı istiyorum. :KK39:

Allah' a şükür iyi şimdi
Ama ben iyi değilim

Gayet güzel canım :KK9: Bu haftaki menülerine rağmen yine güzel vermişsin. Bu hafta bütün menülerini düzenli istiyorum ona göre. Yukarıda da demiştim ama bir daha söyleyeyim. Listeni yeniden gönderebilir misin bana.

Harikasın cankız maşallah. Çok az kaldı 7 li rakamlara. :KK9::nazar:

Evet inş biranönce 7li rakamı görürüm artık

***13.TAKIM 571. ETAP*** 25.05.2018

cankizzzz (86///%)
umudum2 (56.6///%)
aylahl (74.6///%)
polekey2244(65///%)
burcugncy(62.4///%)
Kriziantemcicegi(73.9///%)
Turan16 (68.6///%)
merryangel (71.6///%)
Ballarin annesi (75.5///%)
haldenlos (77.3///%)
solmez (96.9///%) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 99.8 Hedef: 65
Birprensess (99.2///%) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 102.2 Hedef: 65
Latiska (62.2///%) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 62.7 Hedef: 56

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 571. Etap Free Liste

ada81 (69.9///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
fanur (70.8///%) 564. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin yüzdesi
LAydLiNe (61///%) (Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8)
Honeybonny (76.6///%) Yeni Üye Baş. Tar: 15 Mayıs 2018 Baş.Kil: 75.9 Hedef: 58
Nisaca (119.5///%)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

13. Takım free ortalaması:%

***13.TAKIM 571. ETAP*** 25.05.2018

cankizzzz (86/84.9/1.1/%1.28)
umudum2 (56.6/55.9/0.7/%1.24)
aylahl (74.6/74.5/0.1/%0.13)
polekey2244(65/64.5/0.5/%0.77)
burcugncy(62.4/61.8/0.6/%0.96)
Kriziantemcicegi(73.9/73.7/0.2/%0.27)
Turan16 (68.6/67.9/0.7/%1.02)
merryangel (71.6///%)
Ballarin annesi (75.5///%)
haldenlos (77.3///%)
solmez (96.9/96/0.9/%0.93) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 99.8 Hedef: 65
Birprensess (99.2/98.4/0.8/%0.81) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 102.2 Hedef: 65
Latiska (62.2/61.2/1/%1.61) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 62.7 Hedef: 56

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 571. Etap Free Liste

ada81 (69.9/70/-0.1/%-0.14) 562. Etapta izne ayrılan üye
fanur (70.8///%) 564. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin yüzdesi
LAydLiNe (61/62.7/-1.7/%-2.79) (Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8)
Honeybonny (76.6///%) Yeni Üye Baş. Tar: 15 Mayıs 2018 Baş.Kil: 75.9 Hedef: 58
Nisaca (119.5///%)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

13. Takım free ortalaması:%

Ya cnm regl oldum
Sonra kesildi hiç gelmedi
Ertesi gün bi sancılandım resmen et parçaları geldi aşırı kanamam oldu
Sonra yine hiç gelmedi ertesi gün yine aynı şekilde oldu
Bugünde karnım ağrıyor hafiften

Üşüttün felan mı acaba? İnşallah düzelir biran önce. Geçmiş olsun canım yeniden.

Ben de kilo bildirimimi ve hatalarımı anlatayım. Geçen hafta çok iyi gitmiştim. Üzerine regl olunca dengem alt üst oldu. Yediklerime de dikkat etmedim hiç. Düzensiz ve sağlıksız beslendim. Sağlıksızdan kastım iftarda yemeklerin yanına kola içtim, üzerine tatlı yedim, dondurma yedim, pide yedim en çok da bazlama almaya başladık şu aralar bazlama yedim. Şükür artık abur cuburla hiç alakam yok ama oruç olmayıp da iftarda ve sahurda yemek yemekte çok etkiledi. Üzerine de hiç hareket etmeyince tartı bana berbat bir sonuç gösterdi. Haftaya cumaya inşallah güzel bir rakam görürüm tartıda. Çünkü artık tartımı kaldırıyorum. Haftada bir kez tartılacağım. Çünkü kilo verdiğimi görmek beni şımartıyor ve yediklerime dikkat etmiyorum. Şahitsiniz bakalım haftaya nasıl bir sonuç göreceğiz.

Geçen hafta : 61

Bu hafta : 62.7

-1,7 benim için çok büyük bir fark. Umarım haftaya bunun hepsi gitmiş olacak.

Canim menu yazmak istiyorum ama menulerim kotu tatli yiyorum hergun canim istiyor oyle oluncada utanip yazamiyorum :olamaz:

Ya cnm regl oldum
Sonra kesildi hiç gelmedi
Ertesi gün bi sancılandım resmen et parçaları geldi aşırı kanamam oldu
Sonra yine hiç gelmedi ertesi gün yine aynı şekilde oldu
Bugünde karnım ağrıyor hafiften
Gecmis olsun canim aklina kotu bisey getirmek istemem ama ben dusuk yaptigimda oyle et parcalari gelmisti istersen bir doktora git belki hicbirsey yoktur oylesinede olabilir tabi

Gecmis olsun canim aklina kotu bisey getirmek istemem ama ben dusuk yaptigimda oyle et parcalari gelmisti istersen bir doktora git belki hicbirsey yoktur oylesinede olabilir tabi

Offf bilmiyorum cnm annemde öyle söyledi
Kimyasal gebelik diye bişey varmış ilk kez duydum okudum aynı belirtiler var bende
Sendeki belirtiler neydi cnm tam olarak

Canim menu yazmak istiyorum ama menulerim kotu tatli yiyorum hergun canim istiyor oyle oluncada utanip yazamiyorum :olamaz:
Kötü de olsa yaz canım. Bak ona rağmen kilo vermişsin. Bir de yemesen nasıl güzel kilo vereceksin onu düşün. Bu akşam dikkat et yediklerine ve menünü yaz olur mu?

Gunaydin arkadaslar
Gecen hafta 77.3
Bu hafta 76.8
Fark -500

Cok sasirdim neden boyle oluguna ben daha fazla bekliyordum tam hayal kirikligi oldu insallah onumuzdeki hafta cok cok daha iyi bir sonucla gelecegim

Offf bilmiyorum cnm annemde öyle söyledi
Kimyasal gebelik diye bişey varmış ilk kez duydum okudum aynı belirtiler var bende
Sendeki belirtiler neydi cnm tam olarak
Insallah degildir canim benim normal gebelikti ama dusuk oldu karin agrisi halsizlik kanama mide bulantisi vardi bende doktora gittim dusuk yaptigimi soyledi maalesef sende bir doktora git istersen canim cok gecmis olsun

Kötü de olsa yaz canım. Bak ona rağmen kilo vermişsin. Bir de yemesen nasıl güzel kilo vereceksin onu düşün. Bu akşam dikkat et yediklerine ve menünü yaz olur mu?
Tamam canim yazarim bugun misafirim var dikkat ederim insallah

Back
X