Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar ,
kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bu aralar pek gelemeyebilirim yoğun geçecek günlerim elimden geldiğince uğrarım ;)

Valla ha
Çok güzel olmuş canım menün. Bu aralar menülerinde ana yemek göremiyorum. Geçiştiriyorsun. Sebze yemeği, köfte, tavuk, balık bu tür yemeklerinde olması lazım. Diyet listeni yanlışlıkla silmişim. Yeniden gönderebilir misin? Bir de bir daha ki diyetisyen randevun ne zaman?

Böyle zamanlarda haber verin bir şekilde bana olur mu merakta kalıyorum :KK39:

Az da olsa gitmiş ama biliyorsun ki daha iyi olabilirdi. Kurtul artık şu 7 li rakamlardan. Bu gün senin için başlangıç olsun. İpin ucunu bıraktığında ne olacağını biliyorsun. O yüzden daha fazla bırakma artık.
Şaşırtma yapmasaydın bence 100 gram gelmek yerine gidecekti. :KK39:

Bıraktın çünkü kendini. Bir aldın bir verdin derken hep yerinde saydın son bir aydır. Bu da sıkılmana sebep oldu. Dediğim gibi toparlan artık.

Motivasyon kendi elinizde canım. Burada sadece birbirimize yardımcı oluyoruz. Takıldığımız yerlerde birbirimizi itekliyoruz. Siz tekrar düşünün ve karar verin ki biz de sizleri destekleyelim. Bırakmak yok. Eminim tam anlamıyla istesen güzel kilolar vereceksin ama sanki sen de verebileceğine inanmıyorsun gibi hissediyorum.

Maşallah çok güzel vermişsin. Ama menülerini göremiyorum. Bu günden itibaren menülerini de yaz canım olur mu:KK36:

Bence de daha çok gidebilirdi ama buna şükür. Haftaya iyice asıl çünkü ramazanın bitmesine az kaldı. Biraz daha faydalanmak lazım bu işten.

Gayet güzel canım. İnşallah haftaya ödem gittiğinde daha da güzel olacak.

Maşallah yine güzel gitmiş. Haftaya mezun edelim inşallah seni ne dersin asılır mısın bu hafta?

Burcu cum hedefe bu kadar az kalmışken olmuşmu o poğaçalar kurabiyeler kızdım şimdi sana :KK62:

Tam kızacaktım sana reddettiklerini gördüm. Ama yine de kızacağım demek ki isteyince reddedilebiliyormuş. Haftaya bol su iç. Sporuna dikkat et. İnşallah ödem olmaz çünkü regl haftası kaçamak yapılmazsa eğer güzel kilo veriliyor.

Unutmasaydın keşke canım biliyorsun tartı çok önemli. İnşallah sabah kötü bir sonuç çıkmaz.

Onun menüsü diyetisyen menüsü ve şu anki kilosuna göre yedikleri gayet normal :KK39:

Hoş geldin canım. Merak ettim seni göremeyince. Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir.

Düzensiz olmuş yine menün. Bu gün daha güzel bir menü bekliyorum senden olur mu?

Haftaya daha güzel bir sonuç görmek istiyorum senden olur mu? 6 lı rakamlara çok yaklaştın biraz daha gayret lütfen.

Çok güzel maşallah. Artık listedesin bundan sonra çok daha dikkatli olmanı istiyorum. :KK39:
Valla haftaya bende mezun olmak istiyorum canım ama şuan annemdeyim ve zor oluyor gerçekten bakalım inş. Başarabilirim. Olmasa da olduğu kilo da mezun olurum sıkıntı değil. Çünkü ben bırakmayacağım inş. Bayramdan sonra pilates yürüyüş e daha ağırlık vereceğim basenlerim ve göbeğim için..bu aralar 20 likit dişlerle uğraşıyorum bide bugün doktordaydim haftaya perşembe çekim verdi bakalım zaten bi hafta doğru düzgün bişey yiyemem bayrama kadar bidahaki hafta.şuan bile çok zoryiyiyorum.

***13.TAKIM 572. ETAP***

cankizzzz (86/84.9/1.1/%1.28)
umudum2 (56.6/55.9/0.7/%1.24)
aylahl (74.6/74.5/0.1/%0.13)
polekey2244(65/64.5/0.5/%0.77)
burcugncy(62.4/61.8/0.6/%0.96)
Kriziantemcicegi(73.9/73.7/0.2/%0.27)
Turan16 (68.6/67.9/0.7/%1.02)
merryangel (71.6/71.5/0.1/%0.14)
Ballarin annesi (75.5/75.1/0.4/%0.53)
haldenlos (77.3/76.8/0.5/%0.65)
solmez (96.9/96/0.9/%0.93) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 99.8 Hedef: 65
Birprensess (99.2/98.4/0.8/%0.81) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 102.2 Hedef: 65
Latiska (62.2/61.2/1/%1.61) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 62.7 Hedef: 56

13. Takım ortalaması: %0.795

13. TAKIM 572. Etap Free Liste

ada81 (69.9/70/-0.1/%-0.14) 562. Etapta izne ayrılan üye
fanur (70.8///%) 564. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin yüzdesi
LAydLiNe (61/62.7/-1.7/%-2.79) (Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8)
Honeybonny (76.6///%) Yeni Üye Baş. Tar: 15 Mayıs 2018 Baş.Kil: 75.9 Hedef: 58
Nisaca (119.5///%)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

13. Takım free ortalaması:%

Valla ha

Valla haftaya bende mezun olmak istiyorum canım ama şuan annemdeyim ve zor oluyor gerçekten bakalım inş. Başarabilirim. Olmasa da olduğu kilo da mezun olurum sıkıntı değil. Çünkü ben bırakmayacağım inş. Bayramdan sonra pilates yürüyüş e daha ağırlık vereceğim basenlerim ve göbeğim için..bu aralar 20 likit dişlerle uğraşıyorum bide bugün doktordaydim haftaya perşembe çekim verdi bakalım zaten bi hafta doğru düzgün bişey yiyemem bayrama kadar bidahaki hafta.şuan bile çok zoryiyiyorum.

Harikasınnn
15 kilo vermişsin
ben de çok yakında senin kilona ulaşmayı diliyorum
mezuniyetine az klamış ama anne evi karne öncesi çok da ideal bir yer değil aslında
kendimden biliyorum :dondurma::KK48:
geçen hafta annemdeydim, içli köfteler lahmacunlar of offff :hamarat:

kolay gelsin

Çok güzel olmuş canım menün. Bu aralar menülerinde ana yemek göremiyorum. Geçiştiriyorsun. Sebze yemeği, köfte, tavuk, balık bu tür yemeklerinde olması lazım. Diyet listeni yanlışlıkla silmişim. Yeniden gönderebilir misin? Bir de bir daha ki diyetisyen randevun ne zaman?

Böyle zamanlarda haber verin bir şekilde bana olur mu merakta kalıyorum :KK39:

Az da olsa gitmiş ama biliyorsun ki daha iyi olabilirdi. Kurtul artık şu 7 li rakamlardan. Bu gün senin için başlangıç olsun. İpin ucunu bıraktığında ne olacağını biliyorsun. O yüzden daha fazla bırakma artık.
Şaşırtma yapmasaydın bence 100 gram gelmek yerine gidecekti. :KK39:

Bıraktın çünkü kendini. Bir aldın bir verdin derken hep yerinde saydın son bir aydır. Bu da sıkılmana sebep oldu. Dediğim gibi toparlan artık.

Motivasyon kendi elinizde canım. Burada sadece birbirimize yardımcı oluyoruz. Takıldığımız yerlerde birbirimizi itekliyoruz. Siz tekrar düşünün ve karar verin ki biz de sizleri destekleyelim. Bırakmak yok. Eminim tam anlamıyla istesen güzel kilolar vereceksin ama sanki sen de verebileceğine inanmıyorsun gibi hissediyorum.

Maşallah çok güzel vermişsin. Ama menülerini göremiyorum. Bu günden itibaren menülerini de yaz canım olur mu:KK36:

Bence de daha çok gidebilirdi ama buna şükür. Haftaya iyice asıl çünkü ramazanın bitmesine az kaldı. Biraz daha faydalanmak lazım bu işten.

Gayet güzel canım. İnşallah haftaya ödem gittiğinde daha da güzel olacak.

Maşallah yine güzel gitmiş. Haftaya mezun edelim inşallah seni ne dersin asılır mısın bu hafta?

Burcu cum hedefe bu kadar az kalmışken olmuşmu o poğaçalar kurabiyeler kızdım şimdi sana :KK62:

Tam kızacaktım sana reddettiklerini gördüm. Ama yine de kızacağım demek ki isteyince reddedilebiliyormuş. Haftaya bol su iç. Sporuna dikkat et. İnşallah ödem olmaz çünkü regl haftası kaçamak yapılmazsa eğer güzel kilo veriliyor.

Unutmasaydın keşke canım biliyorsun tartı çok önemli. İnşallah sabah kötü bir sonuç çıkmaz.

Onun menüsü diyetisyen menüsü ve şu anki kilosuna göre yedikleri gayet normal :KK39:

Hoş geldin canım. Merak ettim seni göremeyince. Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir.

Düzensiz olmuş yine menün. Bu gün daha güzel bir menü bekliyorum senden olur mu?

Haftaya daha güzel bir sonuç görmek istiyorum senden olur mu? 6 lı rakamlara çok yaklaştın biraz daha gayret lütfen.

Çok güzel maşallah. Artık listedesin bundan sonra çok daha dikkatli olmanı istiyorum. :KK39:

Hemde ne sıkılmak
Ramazan, eşimin sürekli işte olması falan beni yordu spor a zaten gidemedim yemek yapmakta içimden gelmedi derken bu hale geldik

kızlar kızlar moralinizi bozmuyorsunuz değil mi? ramazan sonrasını beklemeyin adapte olmak için kendinizi çok yormayacak ufak tefek şeyler yapın akşamları 10 dk 30 dk ne kadar fırsat bulursanız. hem ramazandan sonraki spor için ön hazırlık olmuş olur :)

:KK70::KK70::KK70::KK70: diyetisyen tavsiyesi bu hafta çok ödem vardı. çekirdeklerde işe yarıyorsa yutabilirim:KK70::KK70::KK70:

afiyet olsun canım. o küçük poğaça ve kurabiye olmasaydı keşke. onun dışında güzel menü

afiyet olsun canım. yemediklerin için kutluyorum seni
xenforo-smilies-kk9.gif
xenforo-smilies-kk9.gif
xenforo-smilies-kk9.gif

Gerçekten halim kalmıyor emziriyorum oruc bebek derken spor u bırak ev i bile temizlemiyorum.
Demir im düşüktü demir hapımı bitti tekrar doktra gitmem lazım vitaminlerim ne halde bilmiyorum

01.06.2018/Cuma

10:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 kk yarım y. peynir
1 kk kasar peyniri
4 yeşil zeytin
Yarım salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

13:40 = 3 dilim kek (Dışarıdaydım en masumu oydu)

15:00 = 1 kase yoğurta yarım yeşil elma doğrayıp yedim.

17:30 = 2 kase Domates çorbası
Yarim kepçe susuz nohut yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

2.5 lt su (3 lt olur) LAydLiNe LAydLiNe

Valla ha

Gecmış olsun canım dislerle ugrasmak zor

01.06.2018/Cuma

10:30 = 1 haşlanmış yumurta
1 kk yarım y. peynir
1 kk kasar peyniri
4 yeşil zeytin
Yarım salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

13:40 = 3 dilim kek (Dışarıdaydım en masumu oydu)

15:00 = 1 kase yoğurta yarım yeşil elma doğrayıp yedim.

17:30 = 2 kase Domates çorbası
Yarim kepçe susuz nohut yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

2.5 lt su (3 lt olur) LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun canım

Bugün ki menum ( diyetisyen listesi )

01:30
Maydonoz ve taze zencefil suıyu limonlu bir bardak

Sahur 3:00
1 kase sebze çorbası
2 dilim tuzsuz peynir
10 adet çiğ fındık
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz ve dereotu
10 kiraz(liste dışı)

Iftar 20:32
8 kaşık patlıcan Musakka
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
3/1 dilim trilece :olamaz:

Ara 22:30
Kiraz sapı suyu 1 bardak (tatlı yediğim için kiraz yemeyecegim)

2,5 litre su
45 dk tempolu 1,5 saat yürüyüş
LAydLiNe LAydLiNe

1 haziran cuma listem

9.15
10 zeytin
1 haş yımırta
1 dilim tb ekmek
Söğüş
Şekersiz çay

14.30

Zy kabak sote

16.45

Pulbiberli kefir

18.45
2 kaşık kısır
marul söğüş acı biber

22.00

Şekersiz Çay ve kahve

2.5 l su
1 saat tempolu yürüyüş

Bu gün başıma iş yerinde kötü şeyler geldi. Devir o kadar kötü bir devir olmuş ki insanlar iftirayla yalanla dolanla iş yürütür olmuşlar. Pazartesi sanırım görev yerim değişecek. Kızlar hepinizden dua bekliyorum. İnşallah güzel bir yerde çalışırım. Lütfen benim için dua edin :dua:

Back
X