Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

08.06.2018/ Cuma

09:30 = 2 hurma
1 salatalık

14:20 = 1-2 çatal peynirli yumurta
Bir cimcik

20:40 = 1 kase Domates çorbası
Çöp şiş (tavuk,et ve sebze)
2-3 kaşık pirinc pilav
Bir-iki çatal salata
Közlenmiş patlıcan,kırmızı biber salata(2-3)
3-4 Karpuz

2 lt su (2.5 yapcam), çay LAydLiNe LAydLiNe

Selam kızlar misafirlerim gitti bulaşıkları ortalığı topladım şükür isim anca bitti çok yoruldum her yerim ağrıyor belim ayaklarım çokkk.

Kilo bildirimi

Geçen cuma 84.900
Bugün 86.00
LAydLiNe LAydLiNe

canım sen bi bırakacağım filan dedin ondan oldu böyle bırakmak yok iyice asılacağız. hele bayramda tüm tatlılara hayır diyeceğiz :)

Ben 1 gün boyunca dolu dolu kaçamak yapmıştım hatta o gün listemi paylaşmamıştım zaten o günden sonra 98.4 olan kilom 98.9 a çıkmıştı bugün de 98.5 çıktım geçen haftaki kiloma göre kilo veremedim evet ama o kacamakla dolu bir gün den sonra -400 gr vermişim böylece kaçamağımın bedelini kilodan çok -1 hafta olarak ödedim. Bundan sonra listeme daha çok uyacağım hayallerim suya düştü resmen. Takımı eksiye düşürdüğüm için özür dilerim. Umarım herşey daha güzel olur. Allah hepimize daha çok irade ve sabır versin.

amin canım

08.08.2016 cuma

9.30

1 su bardağı süt+6 kaşık nesfit

12.00
5 kaşık zy. lübye
1/3 tavuk döner dürüm

20.00
3 kaşık sarmısaklı bulgur köftesi
1 patlıcan 2 biber söğürme +yoğurt

21.00
1 dilim kavun

şekersiz çay-kahve

afiyet olsun

sagol canım sanada afiyet olsun

kötü oldu...
bence bayramdan sonra herkes toparlanacak...
bayramda coşmamaya çalışalım mümkün olduğunca...:rapci::KK47::KK9:

aynen aynen canım bayramı iyi atlatmamız lazım

Kizlar ramazan sonrasi sporlar bende haberiniz olsun spor yapmayani hergun:duduk::duduk::sopa::sopa: Böyle bekliyor olacam haberiniz olsunnnnnnn...en kotu 1 mil lesli yapilsin oda 15 dakika zatennn anlastik miiii ????
Evetttt anlaştık sesinizi duyuyorum:KK54::KK54:

anlaştıııık :)

08.06.2018/ Cuma

09:30 = 2 hurma
1 salatalık

14:20 = 1-2 çatal peynirli yumurta
Bir cimcik

20:40 = 1 kase Domates çorbası
Çöp şiş (tavuk,et ve sebze)
2-3 kaşık pirinc pilav
Bir-iki çatal salata
Közlenmiş patlıcan,kırmızı biber salata(2-3)
3-4 Karpuz

2 lt su (2.5 yapcam), çay LAydLiNe LAydLiNe

geçen ki misafirlerinde ara öğünlerini hiç atlamamıştın canım bu sefer sukoyvermişsin . kahvaltı kahvaltı değil öğlen yediğin ne tam bir yemek ne ara öğün. pirinç pilavı cızz. :(

daha misafir alacak mısın canım. kendine diyete uygun bişeyler yap mutlaka ve öğünlerini atlama

Selam kızlar misafirlerim gitti bulaşıkları ortalığı topladım şükür isim anca bitti çok yoruldum her yerim ağrıyor belim ayaklarım çokkk.

insanın üstünden kamyon geçmiş gibi oluyor di mi. yat dinlen biraz

canım sen bi bırakacağım filan dedin ondan oldu böyle bırakmak yok iyice asılacağız. hele bayramda tüm tatlılara hayır diyeceğiz :)

amin canım

sagol canım sanada afiyet olsun

aynen aynen canım bayramı iyi atlatmamız lazım

anlaştıııık :)

geçen ki misafirlerinde ara öğünlerini hiç atlamamıştın canım bu sefer sukoyvermişsin . kahvaltı kahvaltı değil öğlen yediğin ne tam bir yemek ne ara öğün. pirinç pilavı cızz. :KK43:

daha misafir alacak mısın canım. kendine diyete uygun bişeyler yap mutlaka ve öğünlerini atlama

insanın üstünden kamyon geçmiş gibi oluyor di mi. yat dinlen biraz
Kalabalık misafir aldığım zaman inan öğün falan hiç aklıma gelmiyor çok isim vardı daha misafir alicam. Benim anlamadigim benim listemde ekmeğin yerine yiyebilecegim yiyecekler yazıyor pilâvda bunlardan bir tanesi listeye bakıp yiyorum aslında

Kalabalık misafir aldığım zaman inan öğün falan hiç aklıma gelmiyor çok isim vardı daha misafir alicam. Benim anlamadigim benim listemde ekmeğin yerine yiyebilecegim yiyecekler yazıyor pilâvda bunlardan bir tanesi listeye bakıp yiyorum aslında

geçen LAydLiNe da yazmıştı canım. değişim tablosu var ama pirinç bir de patates di galiba yasak listesinde takım da. pilav yiyeceğine ekmek yesen daha uygun demişti. pirinç cızz ama bulgur yiyebilirsin.

geçen LAydLiNe da yazmıştı canım. değişim tablosu var ama pirinç bir de patates di galiba yasak listesinde takım da. pilav yiyeceğine ekmek yesen daha uygun demişti. pirinç cızz ama bulgur yiyebilirsin.
Evet laydline demişti biliyorum zararlı olduğunu da biliyorum ama bakalım nasıl olacak zaten ayın 13 u gibi hafta içine denk gelen birgün gidicem listemi değiştirecek regli dönemimde yaklaşıyor sanırım o yüzden şiştim biraz midem de bulanıyor ay karmakarışık herşey düzelteceğim inşallah

Kızlar rahatsızlandım biraz sanırım stresten ve sıkıntıdan. Görmem bozuldu. Eve gelip dinlendim biraz. Şu an sıkıntı yok gibi. O yüzden çok aktif olamadım. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenler için sınavdan sonra geleceğim. Bu konuyu masaya yatırmamız lazım. Bu hafta yüzdemiz 0.30 un altında olduğu için nota alacağız. Ve bu sonuç dünkü analiz listemize hiç yakışmadı. Herkes kendini toparlasın lütfen. Haftaya cumaya bildirim olmayacak. Etaplar birleştirildiği için bir sonraki etap yüzdeleri 2 ye bölünecek. Notamızın silinmesi için ilk üçte gitmemiz lazım. Kilo veremeyip alan herkesten özeleştiri istiyorum nerede hata yaptıklarına dair. Ben şimdilik yarınki sınav için kaçıyorum. Sınavdan sonra görüşmek üzere. Bir de @haldenlos yok kaç gündür ortada. Ben de numarası olmayan herkes bana numarasını yazsın lütfen.
Geçmiş olsun kaptancım. Bir an önce kendimize çekidüzen vermeliyiz dediğin gibi.

Kizlar ramazan sonrasi sporlar bende haberiniz olsun spor yapmayani hergun:duduk::duduk::sopa::sopa: Böyle bekliyor olacam haberiniz olsunnnnnnn...en kotu 1 mil lesli yapilsin oda 15 dakika zatennn anlastik miiii ????
Evetttt anlaştık sesinizi duyuyorum:KK54::KK54:
Anlaştıııııık :KK49:

Bugünkü menum
Oruç tutmuyorum şuan ve disimden dolayı menum bu şekilde

Sabah saat 11 de
1 kaşe çorba

Saat 5 te
1 kaşe çorba

İftar vaktinde
1 kepçe çorba
1 kepçe kuskus
Kavun

Şu 1 buçuk lt. Gündüz hep carsidaydim oyuzden şu içemedim insanların içinde.zaten disimden dolayı da çok içilmiyor şuan.

Spor 1 saat yürüyüş..gerisi alışveriş.

LAydLiNe LAydLiNe

Bugünkü menum
Oruç tutmuyorum şuan ve disimden dolayı menum bu şekilde

Sabah saat 11 de
1 kaşe çorba

Saat 5 te
1 kaşe çorba

İftar vaktinde
1 kepçe çorba
1 kepçe kuskus
Kavun

Şu 1 buçuk lt. Gündüz hep carsidaydim oyuzden şu içemedim insanların içinde.zaten disimden dolayı da çok içilmiyor şuan.

Spor 1 saat yürüyüş..gerisi alışveriş.

LAydLiNe LAydLiNe
Geçmiş olsun canım.

8 Haziran menü
sahur
Yarım yufka ile yapılmış peynirli tost
Yeşil çay

İftar
Bir kase tarhana çorbası
4 ızgara köfte
salata

Saat 21:30