• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@Birprensess , solmez solmez , cankizzzz cankizzzz sizleri tebrik ederim kilo verdiğiniz için. :nazar::KK9::KK9:@burcugncy almadığın için seni de tebrik ederim.:KK53: 3oglanannesi 3oglanannesi canım seni de mezuniyetin ve verdiğin kilolar için ayrıca ve kocaman tebrik ediyorum :rolleyes::KK9::KK9::KK73:veeeee seni yamacıma bekliyorum. @zerra ve @Nurdan1616 unuttu bizi ama sen unutma çünkü unutunca geri geliyor kilolar :KK48:
Çok teşekkür ederim canım. Yok unutmam inş. Aynen unutunca kilolar geri geliyor.dikkat en önemli şart. Bakalım inş. Almam tekrar.

Kızlar haftaya cuma için hedeflediğiniz kilo hedeflerinizi yazar mısınız liste hazırlayacağım ve cuma günü hep beraber bakacağız kim hedefine ulaşmış kim ulaşmamış. Hedefine ulaşanları hep beraber tebrik ederiz motivasyon olur. Hem de hedeflediğimiz kiloya ulaşmak için daha çok gayret ederiz. Benim hedeflediğim kg bu hafta 94.9 olsun yani 1.200 kg hepinizden cevap bekliyorum bugün :KK200::KK72:

cankizzzz cankizzzz polokey2244 polokey2244 B burcugncy @Kriziantemcicegi merryangel merryangel solmez solmez latiska latiska

Bugün 70.7 benim güncel kilom. Haftaya hedefim 69 inşallah.

Bugün 70.7 benim güncel kilom. Haftaya hedefim 69 inşallah.
Inşallah canım valla bu haftaki hedefler süper herkes 1200un üzerinde hedefledi maşallah insaalah hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir hafta olur bizim için

Inşallah canım valla bu haftaki hedefler süper herkes 1200un üzerinde hedefledi maşallah insaalah hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir hafta olur bizim için
İnşallah canım ya şu bayram haftasını telafi edelim.

LAydLiNe LAydLiNe canım bu hafta listende iki defa bildirim yapılmama sebebi ile diskalifiye gördüm.Diskalifiyeleri Bahar’a sormadan yapamıyoruz tatlım.Karar defterinde de kural var canım.İşin aksi yanı Bahar da bu sıralar müsait değil.
Bahar genelde 3.kez bildirimde bulunulmadığında diskalifiyeye olur veriyor.
İşine karışmak gibi olmasın ama keşke izne ayırsaydın canım.
Bir iki ay önce bizim başımıza geldi ondan eminin tatlım.
Canım ben de biliyorum karar defterini. Diskalifiyeyi sormam gerekiyordu ama maalesef böyle bir durumda soramaz. Bu iki üye de uzun zamandır takıma gelmeyen üyeler. Bir hafta daha bekletip takımımı zor duruma düşürmek istemedim ki zaten gerekçesiz bir karar değil. Üyelerin profilini inceleyip ne demek istediğimi anlayabilirsin. Bahar’ın hayır diyeceğini sanmıyorum. Uyarın için yine de teşekkürler :KK36:

akşam 9 gibi arkadaşım aradı dışarı çağırdı. kızı babasına bırakıp çıktım. bitane şekersiz türk kahvesi içtim. 10 gibi eve döndüm. kızı yatırdım. son ara öğünümün saati şaştı biraz 22:35 di yaptığımda. ardından mutfağı topladım. mutfağın ve salonun halılarını sildim. artık yatabilirim sanırım.

herkese iyi geceler:uykucu::uykucu:

akşam 9 gibi arkadaşım aradı dışarı çağırdı. kızı babasına bırakıp çıktım. bitane şekersiz türk kahvesi içtim. 10 gibi eve döndüm. kızı yatırdım. son ara öğünümün saati şaştı biraz 22:35 di yaptığımda. ardından mutfağı topladım. mutfağın ve salonun halılarını sildim. artık yatabilirim sanırım.

herkese iyi geceler:uykucu::uykucu:
Maşallah canım hayırlı geceler :KK68:

22 Haziran 2018 menü
Saat 10:00
Bir domates
Bir salatalık
Bir kk kaşar peyniri
Yeşil çay

Saat 12:30 Filtre kahve sütlü

Saat 15:00
3 tane kabak mücver fırında

Saat 20:00
Bir dilim frambuazlı yaş pasta (Evlilik yıldönümümdü. Pasta yediğim için akşam yemeği yemedim.)

Saat 22:00
Filtre kahve sütlü

2 litre su
LAydLiNe LAydLiNe

Canım ben de biliyorum karar defterini. Diskalifiyeyi sormam gerekiyordu ama maalesef böyle bir durumda soramaz. Bu iki üye de uzun zamandır takıma gelmeyen üyeler. Bir hafta daha bekletip takımımı zor duruma düşürmek istemedim ki zaten gerekçesiz bir karar değil. Üyelerin profilini inceleyip ne demek istediğimi anlayabilirsin. Bahar’ın hayır diyeceğini sanmıyorum. Uyarın için yine de teşekkürler :KK36:

Kimler diskalifi oluyor :110:
Bende mi oluyorum acaba :eek:
Kendimi fazla yetersiz görüyorum çünkü..
Ama spor a yazıldm bir ay boyunca annem burdayken gidicem inş biraz toparlandım

22 haziran menü

9.30
1 haş. Yımırta
1 yemek kaşığı lor
5 s.zeytin
1 dilim dukan ekmek

12.30
ızgara tavuk şiş 5 parça
Salata

16.00
2 ceviz
3 kuru incir

19.30
1 kase tavuk çorba
4 parça etli.ekmek (dukanda 2 dilim tam buğday ekmek hakkım yerine kullandım)

22.00
Hiç hesapta olmayan 3 top dondurma :duduk::duduk:

Bugun ki menüm
Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
1 kk Liğt peynir
Bir avuç yaş üzüm

Akşam
19:00
2 kase yoğurt çorbası (buğdaylı)
1 tabak havuç kabak yoğurt salatası

Spor