- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Tam dayaklıksınGeçen hafta 62.8
Bu hafta 63
Fark +200 gr
Regl haftasndaym umarim haftaya +200 ve fazlasindan kurtulurum

Güzel bir pilates programı ayarlayalım kendimize. Çünkü sıkılaşmamız şart.Gerçekten güzel olur kaptan.ben grup olarak yapamam küçük çocuklarım olduğu için. Ama pilates malzemelerim var yapıyorum vakit buldukça.tabi program dahilinde yaparsak hafta da iki gün pilates iki gün yürüyüş olabilir bizim için.
Harikasın canım nihayet aşağılara inmeye başladın. Ama daha iyisini yapabilirsin.Gh.119.5
Gn.118.4
Fark.1.1 kg
Bu iş sende canım. Seni takımın spor sorumlusu olarak görevlendiriyorum. Kontrolleri sen yapacaksın. Herkes mutlaka spor yapacak. Çünkü sporsuz olmuyor bu iş.Aslında şöyle birsey yapsak nasil olur bayanlar?? Mesela pazartesi günü leslie gunu olsun kim kac dakika yaparsa yapsin ama yeterki yapsin
Sali gunu ip atlama olsum ayni sekilde kim ne kadar yaparsa
Çarşamba gunu plates gunu olsun
Perşembe bos kalsin
Cuma cumartesi de yürüyüş aslnda biz boyle bi plan yapsak herkes uymak zorunda klcak 5 10 dakika bile olsa yapmis olcak
Resmen kaplumbağa hızında ilerliyorsun ama az da olsa ilerliyorsun bu güzel. Tartı değişiklikleri sıkıntılı aslında. Allaha şükür çok fark yok. Tartını yanında taşısaydın yaa. Bir o bir bu farklı olacak. Bu haftaki hedefin en az 500 gr. Ona göre ayarla kendini. Yani haftaya cumaya 59.3 kilo görmek istiyorum seni.Kilomu yazıyorum
geçen cuma 60.00 kilo
bu cuma 59.8 kilo
fark -200 g
% 0,33
bu arada geçen cuma ve bu cuma farklı tartılarda tartıldığımı belirteyim. gelecek cuma da bugünkü ile aynı tartı olmayacak. ama yediğim dondurmalar ve akşam öğünlerimin bazan çok geç olması... uzun araba yolculuğu yapmak...bir de tatil modu... sonunda 59 lu bir değer gördüğüme bile çok seviniyorum.
gelecek hafta hedefim 58 li bir değer görmek olsun
Senin sadece yürümen gerekiyor canım. Bir de zumba yapabilirsin. İp atlama uzun bir süre. Bu arada ip atlamanızı istemiyorum kızlar. İp atlamak bence bizim yaşımızda ki olgun ve kilolu insanlara zarar veriyor. Onun yerine yürüyüp, koşabilirsiniz.Bence güzel fikir olabilir ben katılırım. Ama pilates topum falan yokip falan alırım
Tatlım zaten verilecek kilon o kadar az ki. Deneme süren bitip listeye gireyim diyene kadar zaten sen bu kiloları vermiş olursun. Ayrıca gitmene gerek yok. İllaki listeye girecek değilsin. İstediğin zaman gelebilirsin.İyi o zaman. Size kolay gelsin. Çıkıyorum ben.
Hayır canım onunla alakası yok. Metabolizmanı o kadar yavaşlatıp o kadar bozmuşsun ki bunun gitmesi bile çok güzel. Acele etmek yok. Yavaş yavaş gitsin yeter ki sen pes etme sonrasında hepsi gidecek. Hele ki sen bu işi öğrendiğinde şakır şakır gidecek.Ay inşaallah canım ya.ben kesin 2 kilo vermişimdir dedim ama 1 kilo gitmiş aşırı kiloluk um aslında ilk haftalarda daha çok vermem gerek ama çok dirençli bi metabolizmamı var ne zaman kırılacak bu direnç acaba
Sadece yeşil çay ama. Diğer üçü bir yerde beşi başka yerde gibi olan çayları onaylamıyorum. Bir de kirap sapını kendiniz kaynatıp içerseniz faydalı olur. Ama hazır çaylara özellikle form çaylara kesinlikle uzak durmanız gerekli.Yeşil Çay gibi bitki çayları iç canım benimde metabolizmam yavaştı normalde ama diyete başlayınca birden hızlandı yediğimiz sağlıklı yemekler sayesinde ve günde en az 1 tane yeşil çay tüketmeye çalışıyorum bazen listeye eklemeyi unutuyorum onu. Sende dene istersen ben inanıyorum zayıflayacağız