Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim yapabileceğim spor programları sınırlı malesef çocuklardan dolayı..evde yapabileceğim herşeyi yaparım. Pilates leslie... egzersiz ...ip atlama (31 yaş anlayabilir sanırım kaptan daha genciz ya yapma)..dışarıda da yürüyüş yapabilirim akşam üstü çocukları bebek arabasına koyup hep öyle yaptım zaten şimdiye kadar.

13 Temmuz Cuma günü menüsü
09.30 sabah kahvaltısı
-Yarım dilim tam buğday ekmek
-2 kk beyaz peynir
- 1 domates 1 salatalık
- 5 adet zeytin
- 1 fincan şekersiz açık çay

15.30 Ara öğün
- 2 bardak şekersiz açık çay
- 3 adet hurma

19.00 Akşam yemeği
- yarım dilim tam buğday ekmek
- 1 kase mercimek çorbası
- 5 yk tavuklu mantar sote
- 1 kase biberli yoğurt

Yarım saat yürüyüş
Yatana kadar 2.5 lt bulacak miktarda su
Öğle yemeği yemiyor musun

O ne demek canım?

Canım yediklerin makarna ve kuruyemiş haricinde gayet güzel yalnız menülerimizi yazarken yediğimiz her şeyin miktarını yazmamız şart. Mesela makarnayı ne kadar yedin? Peyniri zeytini ne kadar yedin bunlar önemli. Bunların yanında öğünlerinin saatleri de önemli

Maşallah menün bir harika. Neden iki öğün özel bir sebebi mi var? Su ve sporunda çok güzel

Öğün saatlerin çok güzel yediklerini de güzel seçmişsin menündeki tek eksik miktarlar. Su ne kadar içtin?
. İyi yaparsın canım bence desteksiz düzenli ve sağlıklı beslenerek zayıflamak en güzeli sporun çok güzel su?
Bebeğin 40i çıkınca yumurta toplamaya gelirler de kaptanim

13.07.2018 / Cuma

10:30 = Yarim ekmekten biraz az ekmek arası kasar domates

14:15 = 3 tavuk köftesi
1 ufak havuç
2 dilim kabak(1 yk yağ ile Fırınladım hepsini)
3 kaşık yoğurt

17:00 = 5 yk taze fasulye
2 tavuk köftesi
2 yk yoğurt

18:00 = 1-2 tane bisküvi
1.75 lt su yatana kadar 2.5 yapicam, 2 tane orta türk kahvesi LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar hala telefon işini halledemedim diyet tam gaz devam inşllah buraya direk listeye gireceğim kilo ile gelicem bugün komşularım süzülmüşsun filan dediler geçende eşim böyle devam et hemen farketti dedi pek mutluyum

13 Temmuz Öğünlerim..

Kahvaltı

Kibrit kutusu kadar light peynir
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış bıldırcın yumurtası
5 zeytin
1 domates
3 salatalık
1 ince dilim ekmek
Şekersiz çay.

Ara
1 nektarin

Öğlen
8li İsveç köfte tabağı
Ayran

Ara
Bir sade soda

Akşam
1 kase cacık

Yatsılık
1 fincan şekersiz Türk kahvesi.
Kare çikolatadan bir küçük kare bitter çikolata.

2 litre su
500 ml limon maydonoz detoks suyu

Yürüyüş 8 Bin adim

13 temmuz listem

Kahvalti 8.30
1 bardak cay
2 catal omlet

Öğle 13.00
3 catal omlet
1 lokma ekmek

Aksam 17.30
Tavuk döner
3 dilim ekmek
Ayran

Saat 10da 2 catal kavun

1 saat yürüyüş
2 litre su
Karnim hala ağrıyor yemekle ugrasamadim
o yuzden menum iç açıcı değil

10.30
Sirkeli su

11.00
1 kase sütlü Müsli

13.00
3 tk bal
3 ceviz

15.30
6 yk pilav
1/4 ızgara tavuk göğsü

17.15
3 yk ev yapımı diyet kakaolu dondurma

19.00
1 sb yeşilçay

20.00
2 dlm çavdar ekmeği
3 tavuk but
1 bardak ayran

22.30
Tarçınlı süt

40 dk yürüyüş

10.30
Sirkeli su

11.00
1 kase sütlü Müsli

13.00
3 tk bal
3 ceviz

15.30
6 yk pilav
1/4 ızgara tavuk göğsü

17.15

19.00
1 sb yeşilçay

20.00
2 dlm çavdar ekmeği
3 tavuk but
1 bardak ayran

22.30
Tarçınlı süt

40 dk yürüyüş
Canim pilav insallah bulgurdur... Dimi... Öyledir öyledir yoksa cok fena cis olur

Mezunlara ceza yok sanırım yaşasın.....zaten elimden geldiğince giriyorum ben.sadece menü paylaşmıyorum çünkü şuan herşeyden yıyiyorum abartmadan..ama sporu düzene sokarsak çok güzel olacak
Kilo alan mezunlara var elbette :-) bende cocuktan dolayı dışarı pek çıkamıyorum bizim gibi çok var grupta canim. Onları da düşünüp öyle program hazirliycam. Her güne azda olsa spor ekliycem insallah halledebilirim. Yanildigim yerde yardimci olursunuz artik :-)

10.30
Sirkeli su

11.00
1 kase sütlü Müsli

13.00
3 tk bal
3 ceviz

15.30
6 yk pilav
1/4 ızgara tavuk göğsü

17.15

19.00
1 sb yeşilçay

20.00
2 dlm çavdar ekmeği
3 tavuk but
1 bardak ayran

22.30
Tarçınlı süt

40 dk yürüyüş
Canım saatlerini duzenlemen gerek. Sabah kahvaltını(7-10arası) öğlen yemeğini(12-2 arası) sonra ara(3-4 gibi) ve akşam yemeğini (5- en geç 7 arası) yemen lazım. Birde musli ne oluyor gevrek mi bilmiyorum da. Afiyet olsun canım

Canım saatlerini duzenlemen gerek. Sabah kahvaltını(7-10arası) öğlen yemeğini(12-2 arası) sonra ara(3-4 gibi) ve akşam yemeğini (5- en geç 7 arası) yemen lazım. Birde musli ne oluyor gevrek mi bilmiyorum da. Afiyet olsun canım
Bebekten ötürü saatlerim pek düzenli olmuyor canım . Bazen geceleri hiç uyumuyor bende gündüz uyuyorum o uyudukça.
Müsli karışık birşey içinde yulaf meyve kutuları az mıktaeda mısır var.tuvalete çıkma sorunum var da bu ara ona yardımcı :)

Bebekten ötürü saatlerim pek düzenli olmuyor canım . Bazen geceleri hiç uyumuyor bende gündüz uyuyorum o uyudukça.
Müsli karışık birşey içinde yulaf meyve kutuları az mıktaeda mısır var.tuvalete çıkma sorunum var da bu ara ona yardımcı :)
Anladım canım. Herşey bizim elimizde aslında

Back
X