Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13 temmuz listem

Kahvalti 8.30
1 bardak cay
2 catal omlet

Öğle 13.00
3 catal omlet
1 lokma ekmek

Aksam 17.30
Tavuk döner
3 dilim ekmek
Ayran

Saat 10da 2 catal kavun

1 saat yürüyüş
2 litre su
Karnim hala ağrıyor yemekle ugrasamadim
o yuzden menum iç açıcı değil

Afiyet olsun...Sabah öğle çok az... akşam ekmek çok olmuş bu yüzden... ben gün içinde çok az yediğimde akşam gözüm dönüyor resmen...

Herkese gunaydinnnn.

Guzel bir kahvaltının ardından gun başlasın. İnsallah güzel bir gun olur. Doktora gideceğim bugun bebek istediğim icin. İnsallah daha fazla bekletmeden gelir bebisim. :dua::dua:
Dua edin bana. :dua::anneadayı::dua::anne::dua:
İnşallah dilediğin zamanda alırsın kucağına bebeğini,dualarım seninle

Gunaydin kahvaltımı yaoyim,telefon uygulaması ile spor da yaptım biraz dinlenip Leslie yapacağım.
Bir konuda ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var. Akşamın geç bir saati canını yemek iatiyor,mesela çocuğun tabağında tane tane mis gibi pirinç pilavı var,ya da kahvaltıda çıtır çıtır simit var.nasil engel oluyorsunuz kendinize.ben çok iradesizim bu konuda. Sabah güzel başlıyorum akşama doğru sacmaliyorum

cankizzzz cankizzzz canım sen sanki gelmiştin geçen gün geri döndüm dedin yanlış mı hatırlıyorum. Çok fazla paylaşımını göremiyorum artık neredelersin?

Gunaydin kahvaltımı yaoyim,telefon uygulaması ile spor da yaptım biraz dinlenip Leslie yapacağım.
Bir konuda ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var. Akşamın geç bir saati canını yemek iatiyor,mesela çocuğun tabağında tane tane mis gibi pirinç pilavı var,ya da kahvaltıda çıtır çıtır simit var.nasil engel oluyorsunuz kendinize.ben çok iradesizim bu konuda. Sabah güzel başlıyorum akşama doğru sacmaliyorum

Mümkün olduğunca eve simit vs almıyorum bnm abur çubura düşkünlüğüm var aç olunca onlara saldırıyorum ama asıl cözum şurada leblebi kuru üzüm tatlı istegıne bağlı hurma şekersiz kahve bunlar açlığını bastırıyor gözün döndüğünde bunlarla tokluk hissini yakalayabılırsın

Günaydın arkadaşlar ben kendımı tutamayıp tartıldım -500 gr daha gitmiş çok mutlu oldum :KK76:
Gunaydin canim. Kaptan hergun tartılmamızı istemiyor bunun yerine her cuma sabahları tartılıyoruz ve pazartesi kontrol amaclı tartılıyor arkadaşlar. Ben tartılmıyorum cuma hedefi koyup ona odaklaniyorum bütün hafta onu düşünüyorum ve çok iyi geliyor gerçekten sonra cuma günü hedefimize ulaşıyoruz hatta daha fazlasını bile verebiliyoruz bazen bu da insani çok mutlu ediyor. Yine de tebrik ederim :nazar::KK9:

Herkese gunaydinnnn.

Guzel bir kahvaltının ardından gun başlasın. İnsallah güzel bir gun olur. Doktora gideceğim bugun bebek istediğim icin. İnsallah daha fazla bekletmeden gelir bebisim. :dua::dua:
Dualarim seninle canim. Hayirlisiyla olyr insallah

Herkese gunaydinnnn.

Inşallah gönlünden kalbinden geçene kavuşursun canım hakkınızda en hayırlısı olsun

Herkese gunaydinnnn.

Allah inşAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin i, sana da bana da isteyen herkese de:KK54:

Kendi adıma şöyle söyleyeyim, iş tamamen kafada bitiyor. Eğer zayıflamaya odaklanırsam önüme koysalar da canım istemiyor ama biraz tavizkar bir ruh hali içindeysem “amaan bi iki kaşıktan bişey olmaz” diye diye devamını getiriyorum. Gözünün önüne gittiğin mağazada beden sıkıntısı yaşamadan istediğin her kıyafeti denediğini ve insanların “zayıf olunca da herşey yakışıyor” diye fısıldaştıklarınu düşün :KK45: umarım yardımcı olabilmişimdir :KK36:

Bir konuda ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var. Akşamın geç bir saati canını yemek iatiyor,mesela çocuğun tabağında tane tane mis gibi pirinç pilavı var,ya da kahvaltıda çıtır çıtır simit var.nasil engel oluyorsunuz kendinize.ben çok iradesizim bu konuda. Sabah güzel başlıyorum akşama doğru sacmali
Kendi adıma şöyle söyleyeyim, iş tamamen kafada bitiyor. Eğer zayıflamaya odaklanırsam önüme koysalar da canım istemiyor ama biraz tavizkar bir ruh hali içindeysem “amaan bi iki kaşıktan bişey olmaz” diye diye devamını getiriyorum. Gözünün önüne gittiğin mağazada beden sıkıntısı yaşamadan istediğin her kıyafeti denediğini ve insanların “zayıf olunca da herşey yakışıyor” diye fısıldaştıklarınu düşün :KK45: umarım yardımcı olabilmişimdir :KK36:
Değil mi ama ya 10 kilo versem nerdeyse iki beden kuculuyorum, ne giysem yakisacak.bayram da rahat ederim. Ekim de yeğenimin düğünü var ve daha da önemlisi Kasım'da çocuklarımın sünnet düğünü var

Hayırlısıyla bi 2 haneler görsem rahatlıcam ona bile daha 19 kilo var eylül sonu görebilir inşaallah
Inşallah canım umarım ben inanıyorum yapacağız. Sen kilolu hamile kaldın o yüzden mi kilon dahada arttı. Ben ondan çok korkuyorum da eylülde 2 sene olacak evliliğimiz böyle hamile kalıcam diye bi yandan korkuyorum. Yengem kilolu hamile kaldı yaklaşık 110-120 kg arasiydi şuan 7nci ayında 10 kilo verdi ilk cocugundada öyle olmuştu. Doğumdan sonra alıyor.

Inşallah canım umarım ben inanıyorum yapacağız. Sen kilolu hamile kaldın o yüzden mi kilon dahada arttı. Ben ondan çok korkuyorum da eylülde 2 sene olacak evliliğimiz böyle hamile kalıcam diye bi yandan korkuyorum. Yengem kilolu hamile kaldı yaklaşık 110-120 kg arasiydi şuan 7nci ayında 10 kilo verdi ilk cocugundada öyle olmuştu. Doğumdan sonra alıyor.
Ben 118 ile hamile kaldım 108 e düştüm son 3 ay 116 çıktım doğumdan sonra 107 kilodum canım. Ben Emzirme döneminde alıyorum kiloyu vermem zor oluyor .
İlk oğlumda da 104 ile hamile kaldım 102 ye düştüm 112 ile doğuma gittim doğum sonrası 105 idim Emzirme dönemi 118 çıktım öyle oldu canım benim. Ben hamilelik lerim de tatlı özellikle şuruplu tatlı çikolata yiyemiyorum et yiyemiyorum Allah tarafından o da işte her metabolizma farklı kilolu hamilelik geçirdim iki çocuğuma da sıkıntısız normal doğum yaptım şükür ama boyum 178 belkİ ondan .sen yinede hamilelik düşünüyorsan sağlıklı beslen çok kilo almamaya çalış.inşaallah güzel bi hamilelik geçirirsin.
Benim sıkıntım sağlıklı seçimler yapamamak çikolata pilav hamur işi çok seviyorum uzak durunca sporla da deslekleyince veririm inşaallah kiloları sorun sağlıklı beslenmeye
Hakkında hayırlısı olsun canım benim

Ben 118 ile hamile kaldım 108 e düştüm son 3 ay 116 çıktım doğumdan sonra 107 kilodum canım. Ben Emzirme döneminde alıyorum kiloyu vermem zor oluyor .
İlk oğlumda da 104 ile hamile kaldım 102 ye düştüm 112 ile doğuma gittim doğum sonrası 105 idim Emzirme dönemi 118 çıktım öyle oldu canım benim. Ben hamilelik lerim de tatlı özellikle şuruplu tatlı çikolata yiyemiyorum et yiyemiyorum Allah tarafından o da işte her metabolizma farklı kilolu hamilelik geçirdim iki çocuğuma da sıkıntısız normal doğum yaptım şükür ama boyum 178 belkİ ondan .sen yinede hamilelik düşünüyorsan sağlıklı beslen çok kilo almamaya çalış.inşaallah güzel bi hamilelik geçirirsin.
Benim sıkıntım sağlıklı seçimler yapamamak çikolata pilav hamur işi çok seviyorum uzak durunca sporla da deslekleyince veririm inşaallah kiloları sorun sağlıklı beslenmeye
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Aynen ben de çikolata cips hamur işi kekler börekler çok seviyorum,hayatımın her döneminde çok istahliydim. Ama zayıf olmayı daha daha çok seviyorum.

Back
X