- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Maşallah canım tebrik ederim çok güzel inan çok sevindim umarım tez vakitte 2li rakamları görürsünGh 118.4
Gnc 117.0
Fark 1.4 kg
% 1.18
:))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım tebrik ederim çok güzel inan çok sevindim umarım tez vakitte 2li rakamları görürsünGh 118.4
Gnc 117.0
Fark 1.4 kg
% 1.18
Ben haftaya cuma 67 yi gormek istiyorum ,ortalama 1.5 kilo vermem getekiyir, ne yapmalıyım diyet dışında spor içecek ödem atıcı vs
Tatlım sen şu aşamada spor olarak sadece yürüyüş yap. Başka hiç bir şey yapma. Yürüyüş yapamadığın günler evde leslie yapabilirsin. Ama henüz diğer sporlar ve dans için erken. Yanlış işler yapıp kendini sakatlamanı istemem. Biraz daha sabır ve yürüyüşLAydLiNe E
Akşam da 21.00 gibi oluyor
Yazlar böyle
Kışın fena ama 14.30 hava kararmaya başlıyor.
Şu spor listesi kaptanım
Ben diz ve bel hareketi ağırlık lı plates, leslie, yürüyüş ve dans yapmayı planlıyorum gün içinde müsait olduğum vakitlerde.
Online diyete gerek yok canım. Benim numaram var sen de. İstediğin zaman oradan danışabilirsin. Zaten genelde burada oluyoruz. Bizim söylediklerimizi dikkate aldığın sürece şakır şakır gidecek kiloların. Yeter ki pes etme ve yapabileceğine inan.LAydLiNe E
Diyetisyen pek istediğim gibi olmadı emziren bi obezim bana ilk listede hiç protein yazmadı şoklama yapıcakmış acayip acıktım elim ayağım boşaldı resmen.
Sütü bile yasakladı kahveleri sek içecek mişim . Yani bilemedim bende. İlerde belki tekrar giderim ama online diyet düşünmüyorum şuan.
Buraya menü yazmak bana sanki daha iyi geldi.
Hayır canım harikasın maşallah. Çok faydası oldu bence bu düzenlemenin. Ellerinize emeğinize sağlıkLAydLiNe
Ben excel de tablo yaptım herkesi yazdım takip ediyorum menüleri. Iki gün üst üste yazmayani uyarıyorum. Yapmam gereken başka bişey var mı?
Aaaaa ne güzel maşallah Allah hayırlı ve bol kazançlar versin inşallahÖzel dikim kıyafet dükkanı canım
Canım yine aynı hataları yapıyorsun farkındasın dimi? Hadi artık kendine biraz özen göster. Sabahları geç uyanma erken kalk. Erken kalkmak sağlıktır, mutluluktur.Bugünkü menüm
Sabah yok geç uyandım
Öğlen 12.30
1kase mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek
Ara
Kahve
Şeftali
Akşam 17.30
1dilim ekmek
Fırında sebzeli tavuk
Ara kahve
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
Kahvaltın geç olmuş c anım. Kurabiyeler hiç olmamış19.07.2018/Çarşamba
10:15 = Yarim domates 1 yumurtadan omlet
Yarim salatalık, domates
1.5 dilim tam buğday ekmeği
13:30-17:00 arası bir kaç tane kurabiye
19:00 = 3 kaşık pilav
Sodalı ayran
2 lt su
20 dk yürüyüş ve bolca hareket
Menün çok güzel canım maşallah 41 kere. Saatlerinde öyle. Sen bu işi öğrendin sayılır. Böyle düzenli beslenmeye devam edersen eğer kısa zamanda hedefine ulaşırsın. Spor yok mu?Perşembe menüm
Kahvaltı saat 9
Sucuklu yumurta
4 dilim domatrs
4 dilim salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmeği
Çay
Ara sütlü türk kahvesi
Öğlen 13
Tarhana çorbası
4 köfte
Salata
Akşam 17 30
Zeytinyağli fasulye bir tabak
Haşlanmış tavuk birkaç parça
Bir bardak ayran
2.5 litre su
Tamam canım iyi yolculuklarMerhaba kizlar Iki gundur giremiyorum turkiyeye yolculuk yapiyorum Bugun de giremecegim bildirim yapamiyorum Yarin bildirimi yapacagim
Güzel olmuş detoks. Deneyebiliriz. Meyve seçimini de iyi yapmışsın. Ama bana göre iki porsiyon çok geldi.Bugün ki menum
Kahvaltı 09:30
2 haşlanmis yumurta
1 dilim peynir
Maydonoz
Ara 12:30
1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz
Öğle 14:00
1tabak yoğurtlu kabak
2 ceviz
Ara 16:30
4 kayısı
12 kiraz
Aksam 19:00
1 tabak yoğurtlu kabak
2 ceviz
3 lt su
30 dk lesslie
1 saat tempolu yürüyüş
Ben bugun kabak detoksu uyguladim. 3 gün uygulanıyor. Internette 3 gün için ayrı ayrı liste var. Ben bunu ınstegram da takip ettiğim bir sayfada gördüm. 3 gün ard arda aynı menüyu uygulamış bende öyle yapacağım.
Bu detoksun amacı ödem atmak. Tam da adet donemindeyken odemliyken yapayım dedim. Ay da bir uygulanması uygunmus. Ise yararsa ve cok zorlanmazsam bi daha ki adet döneminde yine yaparım diye düşünüyorum.
Ara da ki meyve 2 porsiyon du o yüzden çok. Ödem atsın diye kiraz bağırsakları calistirsin diye kayısıyi özellikle seçtim.
Geçmiş olsun canım.Canim ben tatildeydim. Ondan oncede tasinma telasindaydim. Tatilden geldikten sonra cocuk rahatsizlandi. Bugun iyi sukur. Artik aranizadayim. Yani benim mesaj sayim sifir. Bugunden itibaren menulerimi yazmaya decam edecegim
Pilavın ne pilavı olduğunu yazmayı unutma canım lütfen. Bu menün gayet güzel olmuş maşallah. Sporunda harika. Su ne kadar?07.00
Sirkeli su
07.30
1 yumurta
11.30
1 yumurtalı çılbır
16.00
8 yk Etli türlü
2 dilim çavdar ekmeği
Kefir
17.45
Yeşil çay
19.30
Haşlama et
Kefir
4 tatlı kaşığı pilav :)
21.00
Mirvari kahvesi
20 dk Leslie
20 dk serbest dans
30 dk yürüyüş
Menün güzel olmuş canım ama suyun az olmuş.19 temmuz menu
Saat 09:30
Bir kk beyqz peynir
Bir kucuk domates
Bir salatalik
Saat 12:30
Ezogelin corbasi bir kase
Saat 15:00
Filtre kahve sutlu
Saat 19:00
3 yemek kasigi bulgur pilavi
3 yemek kasigi et kavurma
Kucuk bir kase cacik
1,5 litre su
Gh 118.4
Gnc 117.0
Fark 1.4 kg
% 1.18
Inşallah canım bend e artık bi zahmet göreyim. 2 haftada anca tatile gittiğim kilodan 100 gr verdim 2.5 kg alınca anca oluyor heralde. Hem pazar günü kuzenim gelicek o da 72 kiloyla başladı 2 haftadır yapıyor onuda ben takip ediyorum bugün 68 kg gördü geldiğinde beraber yapıcaz diyeti devam edeceğiz oda bi avantaj olur benim için evde iki kişi diyet yapınca daha iyi oluyor
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 68.8
Bugun : 68.7
Sadece 100 gram
Tatlım sen şu aşamada spor olarak sadece yürüyüş yap. Başka hiç bir şey yapma. Yürüyüş yapamadığın günler evde leslie yapabilirsin. Ama henüz diğer sporlar ve dans için erken. Yanlış işler yapıp kendini sakatlamanı istemem. Biraz daha sabır ve yürüyüş
Online diyete gerek yok canım. Benim numaram var sen de. İstediğin zaman oradan danışabilirsin. Zaten genelde burada oluyoruz. Bizim söylediklerimizi dikkate aldığın sürece şakır şakır gidecek kiloların. Yeter ki pes etme ve yapabileceğine inan.
Hayır canım harikasın maşallah. Çok faydası oldu bence bu düzenlemenin. Ellerinize emeğinize sağlık
Aaaaa ne güzel maşallah Allah hayırlı ve bol kazançlar versin inşallah
Canım yine aynı hataları yapıyorsun farkındasın dimi? Hadi artık kendine biraz özen göster. Sabahları geç uyanma erken kalk. Erken kalkmak sağlıktır, mutluluktur.
Kahvaltın geç olmuş c anım. Kurabiyeler hiç olmamışAkşam pilav demişsin ama ne pilavı olduğunu yazmamışsın.
Menün çok güzel canım maşallah 41 kere. Saatlerinde öyle. Sen bu işi öğrendin sayılır. Böyle düzenli beslenmeye devam edersen eğer kısa zamanda hedefine ulaşırsın. Spor yok mu?
Tamam canım iyi yolculuklar
Güzel olmuş detoks. Deneyebiliriz. Meyve seçimini de iyi yapmışsın. Ama bana göre iki porsiyon çok geldi.
Geçmiş olsun canım.
Pilavın ne pilavı olduğunu yazmayı unutma canım lütfen. Bu menün gayet güzel olmuş maşallah. Sporunda harika. Su ne kadar?
Menün güzel olmuş canım ama suyun az olmuş.
@cankizzzz @ada81 nerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
3oglanannesi @burcugncy nerelere kayboldunuz bi ceeeeeeeeee deyin bakim
![]()
Maydanoz suyu çok iyi geliyor canım ödeme..maydanoz limon çubuk tarçın yeşil elma zencefil hepsini atıp kaynat 1 buçuk lt.suya tüm gün içinde bende öyle yapıyorum hiç yoksa maydanoz limon tarcin kat...akşam 18.den sonra hiçbişey yeme ve bu bi hafta hiç kaçamak yapmadan devam et..sporunu da yaparsan süper veriliyor zaten.bakma biz kaçamak yapıyoruz sporu ihmal ediyoruz ve doğal olarak veremiyoruz. İnş. Güzel sonuçlarını bekliyoruzBen haftaya cuma 67 yi gormek istiyorum ,ortalama 1.5 kilo vermem getekiyir, ne yapmalıyım diyet dışında spor içecek ödem atıcı vs
Canım listeler canını sıkıyorsa uymak istemiyorsan uyma bırak..ama yediklerine dikkat et..ekmek yemek mesela.onun yerine sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin salatayiyebilirsin başka işe yeme..Evet canım bana yolladın biraz oradan feyz alıyorum
Bir ara temize çekip bakıcam o listeye cnm
solmez
Ben hiç sevmem habersiz gelen misafiri. Ne kadar samimi olursak olalım haber vermek lazım bence. Kendim de habersiz hiç bir yere gitmemVe bana şok
Bana yarın sabahtan misafir gelicekmiş ama benim haberim gelicek olan misafirin öğleden sonra bende buluşmayı konuştuğu misafirden öğreniyorum:))
Hiç hazırlığım yok ev toz içinde muhtemelen akşam yemeğine de kalıcak bi misafir hadi hayırlısı bakalım :))
Sen de farkındasın zaten kahvaltının olmadığının. Diyet bile olsa bisküvi yemememiz lazım canım.19 Temmuz menüm
09.30 kahvaltı
-4 adet diyet bisküvi
-1 bardak süt
16.30 ara öğün
-1 şeftali
19.00 akşam yemeği
-1/2 dilim tam buğday ekmek
-1 kase mercimek çorbası
-6 yk et soteli kabak yemeği
-1 kase salata
3lt su
Spor olarakta temizlik yaptım
Eşimin işi dolayısıyla bikaç gündür evde değiliz bu sabah geldik o yüzden sabahki kahvaltı aksadı
Tahmin ediyorum senin dolabıCnm buzluğa biseyler yapıp koy
Aniden gelen misafir olunca çok iyi oluyor
Benimki tıklım tıklım doludur herzaman:)
Kahvaltıların geç olmuş, akşam yemeklerin de çok geç olmuş. Yediklerin güzel ama biliyorsun ki zamanları da önemli. Daha dikkatli olman lazım. Bir de bana özelden telefon numaranı yazar mısın canım senin numaran yok ben de.Selam kızlar
İnternette sorun var
Dün siteye çok az girebildim. Mesajları okuyamadım tam. Menü bile girmedim.
Şimdi hem çarş hem petş menülerimi gireyşm internet kesilmeden
18 temmuz çarş
10.30
1 dilim dukan ekm
5 y. Zeytin
1 kk lor
Şekersiz çay
16.00
4 yk bulgur pilavı
2 yk etli taze fasulye
1 küçük kase cacık
20.00
1 dilim tb ekmek
3 et köfte
Ayran
19 temmuz perş
11.00
1 dilim dukan ekm
2 çatal omlet
10 y. Zeytin
Söğüş dom ates salatalık
1 dilim karpuz
13.30
2 dilim ekmekten tost
19.30
1 dolma
1 kase cacık
Bugün 4 5 saat temizlik yaptım
Ne denize girdim ne de spor yaptım
Ama Çoook yorucuydu
Umarım yarın sabah internete girebilirim. Malum Tartı günü
solmez
Su çok az olmuş bir de tartı gününün öncesi kısır yemen olmamış canım. Kısır mutlaka etkiliyor kiloyu.19 temmuz listem
Kahvalti 8.30
Iki dilim ekmekten tost
Cay
Saat 13.00 te 3 tane ceviz 1 maden suyu
Saat 15 te 3 yk kisir
Aksam 18.00
2kase cacik
Karpuz
Saat 23.30 da çay
1 bucuk litre su
Yarim saat yürüyüş
Hedefin 1 kiloydu. Eğer uğraşsaydın bence verebilirdin. Artık şu tek lokmalık kaçamaklara son vermen lazım. Biran önce mezun ol da sen de kurtul ben deKilo bildirimim
Gecen hafta 63
Bu hafta 62.5
fark -500 gr
Maşallah canım çok güzel gitmiş tebriklerBu arada herkese günaydın
Geçen hafta kilom: 67.8
Güncel kilom: 67.1
Fark: 700 gr
Seninle henüz çok vakit geçiremedik canım ama ben hep bunu savunurum. Tek kaşıktan, tek lokmadan bir şey oluyor. Hem de çok oluyor. Kimse farkına varmıyor ama diyet süresince hiç kaçamak yapmadığında şakır şakır gidiyor kilolar. Bu hafta dene lüften.Hepimiz kilo vermisiz, tebrik ediyorum.kendi hatalarımi gördüm arada kaçamak dediğim ,bir kasıktan bir şey olmaz dediğim şeyler etkiliyor demekki.cok kararlı disiplinli olmak lazım. Haftaya daha iyi sonuç almak için cokkkk dikkatli davranacagim
Ödem vardır hemen üzülme. Haftaya çok iyi gidecek ama menülerini lütfen 3 öğüne çıkart ve kaçamak yapma. Bir de olumsuz düşünmeyi bırak artık.Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 96.1 Kg
Bu hafta : 95.5 Kg
Fark : 600 gr
Ben galiba 94 e dusemicem gerçekten bu ne takılı kaldım resmen ya tatil beni bitirdi resmen
Harikasın canım maşallahGh 118.4
Gnc 117.0
Fark 1.4 kg
% 1.18
Bence harika olacakInşallah canım bend e artık bi zahmet göreyim. 2 haftada anca tatile gittiğim kilodan 100 gr verdim 2.5 kg alınca anca oluyor heralde. Hem pazar günü kuzenim gelicek o da 72 kiloyla başladı 2 haftadır yapıyor onuda ben takip ediyorum bugün 68 kg gördü geldiğinde beraber yapıcaz diyeti devam edeceğiz oda bi avantaj olur benim için evde iki kişi diyet yapınca daha iyi oluyor
Nasılsın daha iyi oldun mu, Rabbim şifa versin hastlık zor...
Süpersin maşallah.Ceeeeeeeeee....
Aslında burdayım kaptan girip bakıp çıkıyorum.bi haftadır temizlik yapıyorum halıları yıkama verdim dip köşe camlar falan bitti şükür bugün de düzenlenlicem bakalım halıları serip inş.
Kilo bildirimi
Mezun kilom 55.1 (ama bi gün sonra 54.8 idi wc bende sıkıntı biliyorsunuz ama yapacak bişey yok 55.1 ile mezun oldum)
Bugünkü güncel kilom 54.9
Çok şaşırdım ve mutluyum.55 üstüne çıkınca bi stres basıyor beni ki iki gün önce 55.7 çıkmıştım yine sıkıntı belli bende..öpüyorum sizi...
Sağlık önemli canım. Dikkat etmek lazım.12 tane antibiyotik iğne ve istirahat verdi doktor.
5 ini bitti iğnelerin.. iyileşiyorum galiba delik teşik olsam da![]()
Surda 2 bucuk kilocuk kalmis mezun olmama tek lokmalarim yuzunden mezun olamiyorum haklısın simdi ev tasiycam ya kesin zayiflarim
Yok kiizz ne alincam mezun olmak isime gelmiyo sanirimHadi inşallah.Çünkü diyet süresi uzadıkça zorlaşıyor. Rehavete kapılıyorsun. Önce ideal kilona ulaş sonra zaten korumayı öğreneceksin. İşin espirisini yaptım alınmadın inşallah
![]()
Canım listeler canını sıkıyorsa uymak istemiyorsan uyma bırak..ama yediklerine dikkat et..ekmek yemek mesela.onun yerine sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin salatayiyebilirsin başka işe yeme..
Öğle yoğurt ve ekmeksiz yemek yiyebilirsin.
Akşam da erken zamanda ye yemeğini. Ve yine ekmeksiz çorba ve yemek ye sadece.yanında bol salata ayran yoğurt zaten karın doyuruyor.gün içinde acıkınca ara öğün olarak salatalık yogurt ve günde 3 meyveyi alamayacak şekilde meyve tuketebilrisn.
Yememen gerekenler belli onlardan uzak dur ve sporunu yap hayatını 1 yıl böyle dengele inanıyorum gidecek o kilolar.
Makarna pilav un şeker pasta börek tatlılar bunlardan uzak dur.
Kendine göre kendin belirle listeni.tabi diyetisyene gidebiliyorsan çok güzel ama gidemiyorsan ve gitmek istemiyorsan benim söylediklerimi dikkate al mutlaka ve burayı takibi bırakma canım.
19 Temmuz dünün öğünleri
9.00
1 haşlanmış yumurta
1 kk light peynir
1 bardak ballı süt ( Boğazımdaki agriyi yumuşatmam icin )
14.00
1 kase tavuk suyu çorbası
1 dilim tam buğday
17.00
1 kase yoğurt
19.00
Şeftali
21.00
Sekersiz Türk kahvesi