Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.TAKIM 579. ETAP***

polekey2244(63/62.5/0.5/%0.79)
merryangel (68.8/68.7/0.1/%0.15)
solmez (89.7/88.2/1.5/%1.67)
Birprensess (96.1/95.5/0.6/%0.62)
Latiska (59.8///%)

13. Takım ortalaması: %

13. TAKIM 579. Etap Free Liste

ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (64.5/64/0.5%0.78) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8
Nisaca (118.4/117/1.4/%1.18)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

umudum2 (55.2/54.9/0.3/%0.54) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1
Kriziantemcicegi(74///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrıldı. (576. Etap)
aylahl (74.3///%) 575. Etapta 75.2 kiloyla izne ayrılan üye
cankizzzz (85.6///%) 577. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye
bekolim (73.2///%) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş.Kil:76.7 Hedef:50
teacheralla(59.7///%) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş. Kil: 60 Hedef: 57
anneyim83(69/68.4/0.6/%0.87) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:69 Hedef:60
Sekerpare87(68/67.1/0.9/%1.32) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:68 Hedef:60
melis08 (71.1///%) Yeni Üye Baş. Tar: 19 Temmuz 2018 Baş. Kil: 71.1 Hedef:65

13. Takım free ortalaması:%

Dediklerine katılıyorum ekmek yememe kısmı hariç. Bütün diyetisyen ler öğün başı en az bir dilim ekmek veriyor. Fazlasını da veren var. Özellikle 100 lu kilolar da ekmeksiz diyet hiç uygun değil.

Afiyet olsun canım biran evvel iyileşirsin inşallah
Hatırlıyor musun siz ilk takıma geldiğinizde menülerinizi sadece ben yorumlamak istemiştim. İşte sebeplerden bir tanesi buydu. Umudum' un kilosu artık ideal olduğu için o ekmek yemeden çok rahat yaşayabiliyor. Ben de yaşayabiliyorum ve bir süre sonra sen de artık ekmek yemeyi bırakacaksın. Ama bu şu kilonuzda olmayacak bir şey ve o bunu bilmiyor. O yüzden sizi olumsuz eleştirilere maruz kalmamanız için korumam altına almıştım. Sen şimdi olayı iyice çözdün. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu artık çok iyi biliyorsun. Zamanla hem benden hem de diyetisyeninden daha fazla şey öğreneceğine inanıyorum. Veeee inşallah kısa zaman sonra seni ideal kilonda göreceğiz :KK200:
Kilo bildirimi
Geçen 90
Bugün 87.700
Ve regl oldum çok agrım var :KK43:
Geçmiş olsun canım. Ödem varmış ve çoğunluğunu atmışsın. Sakın bir daha uzaklaşma takımdan.

Hatırlıyor musun siz ilk takıma geldiğinizde menülerinizi sadece ben yorumlamak istemiştim. İşte sebeplerden bir tanesi buydu. Umudum' un kilosu artık ideal olduğu için o ekmek yemeden çok rahat yaşayabiliyor. Ben de yaşayabiliyorum ve bir süre sonra sen de artık ekmek yemeyi bırakacaksın. Ama bu şu kilonuzda olmayacak bir şey ve o bunu bilmiyor. O yüzden sizi olumsuz eleştirilere maruz kalmamanız için korumam altına almıştım. Sen şimdi olayı iyice çözdün. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu artık çok iyi biliyorsun. Zamanla hem benden hem de diyetisyeninden daha fazla şey öğreneceğine inanıyorum. Veeee inşallah kısa zaman sonra seni ideal kilonda göreceğiz :KK200:
Geçmiş olsun canım. Ödem varmış ve çoğunluğunu atmışsın. Sakın bir daha uzaklaşma takımdan.
inşallah canımm:KK200::KK200:

Tatlım sen şu aşamada spor olarak sadece yürüyüş yap. Başka hiç bir şey yapma. Yürüyüş yapamadığın günler evde leslie yapabilirsin. Ama henüz diğer sporlar ve dans için erken. Yanlış işler yapıp kendini sakatlamanı istemem. Biraz daha sabır ve yürüyüş :KK39:

Online diyete gerek yok canım. Benim numaram var sen de. İstediğin zaman oradan danışabilirsin. Zaten genelde burada oluyoruz. Bizim söylediklerimizi dikkate aldığın sürece şakır şakır gidecek kiloların. Yeter ki pes etme ve yapabileceğine inan.

Hayır canım harikasın maşallah. Çok faydası oldu bence bu düzenlemenin. Ellerinize emeğinize sağlık :KK68:

Aaaaa ne güzel maşallah Allah hayırlı ve bol kazançlar versin inşallah :KK200:

Canım yine aynı hataları yapıyorsun farkındasın dimi? Hadi artık kendine biraz özen göster. Sabahları geç uyanma erken kalk. Erken kalkmak sağlıktır, mutluluktur.

Kahvaltın geç olmuş c anım. Kurabiyeler hiç olmamış :sinirli: Akşam pilav demişsin ama ne pilavı olduğunu yazmamışsın.

Menün çok güzel canım maşallah 41 kere. Saatlerinde öyle. Sen bu işi öğrendin sayılır. Böyle düzenli beslenmeye devam edersen eğer kısa zamanda hedefine ulaşırsın. Spor yok mu?

Tamam canım iyi yolculuklar :KK68:

Güzel olmuş detoks. Deneyebiliriz. Meyve seçimini de iyi yapmışsın. Ama bana göre iki porsiyon çok geldi.

Geçmiş olsun canım. :KK68:

Pilavın ne pilavı olduğunu yazmayı unutma canım lütfen. Bu menün gayet güzel olmuş maşallah. Sporunda harika. Su ne kadar?

Menün güzel olmuş canım ama suyun az olmuş.

Tebrikler canim maşallah

Kuzeninin gelmesi çok iyi olmuş birlikte daha iyi oluyor. Ona göre yemek seçerseniz. Birlikte yürüyüş yaparsınız. Birbirinizi frenlersiniz.

Tatil dönüşü oluyor böyle canım. Bu hafta çok iyi olacagina eminim

Ben hiç sevmem habersiz gelen misafiri. Ne kadar samimi olursak olalım haber vermek lazım bence. Kendim de habersiz hiç bir yere gitmem

Sen de farkındasın zaten kahvaltının olmadığının. Diyet bile olsa bisküvi yemememiz lazım canım.

Tahmin ediyorum senin dolabı :KK53:

Kahvaltıların geç olmuş, akşam yemeklerin de çok geç olmuş. Yediklerin güzel ama biliyorsun ki zamanları da önemli. Daha dikkatli olman lazım. Bir de bana özelden telefon numaranı yazar mısın canım senin numaran yok ben de.

Su çok az olmuş bir de tartı gününün öncesi kısır yemen olmamış canım. Kısır mutlaka etkiliyor kiloyu.

Hedefin 1 kiloydu. Eğer uğraşsaydın bence verebilirdin. Artık şu tek lokmalık kaçamaklara son vermen lazım. Biran önce mezun ol da sen de kurtul ben de :KK70::KK70:

Maşallah canım çok güzel gitmiş tebrikler :KK9::KK9:

Seninle henüz çok vakit geçiremedik canım ama ben hep bunu savunurum. Tek kaşıktan, tek lokmadan bir şey oluyor. Hem de çok oluyor. Kimse farkına varmıyor ama diyet süresince hiç kaçamak yapmadığında şakır şakır gidiyor kilolar. Bu hafta dene lüften.

Ödem vardır hemen üzülme. Haftaya çok iyi gidecek ama menülerini lütfen 3 öğüne çıkart ve kaçamak yapma. Bir de olumsuz düşünmeyi bırak artık.

Harikasın canım maşallah :nazar::KK9::KK9:Bir süre daha düzenini oturtana kadar seni listeye almak istemiyorum. Bu şekilde devam edelim olur mu?
Bence harika olacak :KK9::KK9:

Kilo bildirimi
Geçen 90
Bugün 87.700
Ve regl oldum çok agrım var :KK43:

Bende takıma girmek istiyorum nasıl oluyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Doğumdan sonra kilo aldım 18 ay geçti ancak veremiyorum 1.60 boyum kilom 67 - 69 aralarındaydı en son evdeyim çalışmıyorum sıkıntıdan sürekli biseyler yeme isteği oluyor kendimi engelleyemiyorum yarışmalara girip kilo veren insanları görünce heveslendim 55 kilo olmak istiyorum benim için mucize gibi :KK43:

Bende takıma girmek istiyorum nasıl oluyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Doğumdan sonra kilo aldım 18 ay geçti ancak veremiyorum 1.60 boyum kilom 67 - 69 aralarındaydı en son evdeyim çalışmıyorum sıkıntıdan sürekli biseyler yeme isteği oluyor kendimi engelleyemiyorum yarışmalara girip kilo veren insanları görünce heveslendim 55 kilo olmak istiyorum benim için mucize gibi :KK43:

hoşgeldin canım. mucize gerçekleşsin o zaman :KK73:
1. sayfada kurallar yazıyor canım okursun sana uyuyorsa yine 1. sayfada başvuru formu var onu doldurup burada paylaşman gerekiyor.

Çocukluk arkadaşımın kına düğün işlerine koşuştıtmaktan iştekki yoğunluktan pek vakit ayıramadıö buraya ama cumartesiden sonra tam gaz devam edecegım inşallah

Allah mesut etsin canım. telaşlı heyecanlı işler tabii. böyle durumlarda önceden bilgi verirsen iyi olur.

Kilo bildirimi
13.07.2018 71.7
20.07.2018 71.0

tebrikler canım

Ben Baskül aldım. Bu Baslülde kilom 78.5 çıktı. Başlangıç kilom bu alalım kaptanım, 3 hafta buradayım çünkü.
Sabah 1 saat 20 dk. spor yaptım, 50 dk.sı yürüyüş, 30 dk.sı alertlerle çalışma. 1.5 saat de havuzda kaldım ama hepsi yüzme değil kızlarla oynadık.
Menümü de akşam yazacağım toplu olarak.

Dediklerine katılıyorum ekmek yememe kısmı hariç. Bütün diyetisyen ler öğün başı en az bir dilim ekmek veriyor. Fazlasını da veren var. Özellikle 100 lu kilolar da ekmeksiz diyet hiç uygun değil.

Afiyet olsun canım biran evvel iyileşirsin inşallah

Teşekkürler. İnsallah.

13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : istanbullu ipek
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev Hanımı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Yurtdışı
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Öncesi de var ama daha çok doğumdan sonra
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynaya sinirlerim bozulmadan bakabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Paylaşılan içerikleri beğendim

Hoşbuldum canım iyiyim çok şükür:KK19:
Niye öyle oldu canım çok kararlıydın oysa
Ama olsun sen başarırsın sakın pes etme pişmanlık daha kötü bir duygu
Kendine güven başarıcaksın inanıyorum sana
Rabbim yardım etsin inş biran önce tüm arkadaşlar mezuniyet inizi kutlucaz inş:KK200:

Ay ins cnm ya :KK36:

Sağol canım. 2 tane kabağı kabuklariyla rendeliyorsun yağsız tavada çok az yağ ile 5 dk soteliyorsun. Tam pismiyor yani hafif çiğ. Tuz yok baharat ekliyorsun. Soguduktan sonra 2 kaşık yoğurt ve 2 ceviz ile beraber. Öğle ve akşam yemeğinde tuketiyorsun.

Afiyet olsun canım. Inşallah girebilirsin nete.

Gunaydin canım

Anladım cnm
Ben yapamam ztn sadece meraktan sordum :)

Back
X