Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar. Bulunduğum yerde internet erişimi çok sıkıntılı. Kilo bildirimi yapıyorum

Geçen cuma 59.8
Bu cuma 59. 6
Fark 200 g

%= 0.33
Tartım yine farklı. Ancak haftaya yine aynı tartı ile kilo bildirimi yapacağım. En sağlıklısı o olacak

Yazlıkta diyet biraz zor oluyor. Yarından İtibaren Daha İyi Olacak

Canım listeler canını sıkıyorsa uymak istemiyorsan uyma bırak..ama yediklerine dikkat et..ekmek yemek mesela.onun yerine sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin salatayiyebilirsin başka işe yeme..
Öğle yoğurt ve ekmeksiz yemek yiyebilirsin.
Akşam da erken zamanda ye yemeğini. Ve yine ekmeksiz çorba ve yemek ye sadece.yanında bol salata ayran yoğurt zaten karın doyuruyor.gün içinde acıkınca ara öğün olarak salatalık yogurt ve günde 3 meyveyi alamayacak şekilde meyve tuketebilrisn.
Yememen gerekenler belli onlardan uzak dur ve sporunu yap hayatını 1 yıl böyle dengele inanıyorum gidecek o kilolar.
Makarna pilav un şeker pasta börek tatlılar bunlardan uzak dur.
Kendine göre kendin belirle listeni.tabi diyetisyene gidebiliyorsan çok güzel ama gidemiyorsan ve gitmek istemiyorsan benim söylediklerimi dikkate al mutlaka ve burayı takibi bırakma canım.
Bende aynen söylediklerini yapmak istiyorum canım. Ama bir misafirliğe gittiğimde diyetteyim demek istemiyorum kararında az miktarda ve az çeşit yiyerek dengelemek istiyorum. Misal bugün misafirim gelirken kek poğaça filan getirmiş ben kekin ucundan tattım poğaça da en küçüğün den bir tane yedim.kendimde kabak lı havuçlu yoğurtlu salata yaptım onu yedim bol bol misafirsiz hayat olmuyor.misafirliğe gitmeden de olmuyor.inşaallah dengelerimcanım ve bu kilolar gider.
Desteğin için teşekürler

Cuma menüm
Kahvaltı 9
1 haşlanmış yumurta
4-5 dilim domates
4-5 dilim salatalık
7 tane yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir

Öğlen 12
3 erik
1 kupa sütlü türk kahvesi

Ara 14 30
Sütlü bol tarçınlı gevrek bir kase

Akşam 17
Bir tabak türlü
Bir tabak çoban salata
1 küçük dilim buğday ekmeği

2 litre su

Afiyet olsun canım güzel menün

Bugünkü menüm

Sabah yok geç uyandım

Öğlen 12.00
1dilim ekmek
Biraz domates salatalık
3zeytin
1dilim beyaz peynir
1bardak süt

Ara 1tane küçük kuruvasan ve kahve

Akşam 16.00
1tane kaşarlı tost
Domates

2litre su
Spor yok

Afiyet olsun canım kruvasan hariç güzel

Selam kızlar. Bulunduğum yerde internet erişimi çok sıkıntılı. Kilo bildirimi yapıyorum

Geçen cuma 59.8
Bu cuma 59. 6
Fark 200 g

%= 0.33
Tartım yine farklı. Ancak haftaya yine aynı tartı ile kilo bildirimi yapacağım. En sağlıklısı o olacak

En azından eksi de değilsin canım. Bu hafta daha iyi olacaktir

20.07.2018/Cuma

10:00 = Domatesli omlet
Salatalık, Domates
1 bardak Limonata:işsiz:

17:00 = 2 tane lahmacun

1.5 lt su bolca yürüyüş hareket
Bugün babamın doğum günüydü onun için onun evindeydik sürpriz yaptık pasta falan yemedim :işsiz:

***13.TAKIM 579. ETAP***

polekey2244(63/62.5/0.5/%0.79)
merryangel (68.8/68.7/0.1/%0.15)
solmez (89.7/88.2/1.5/%1.67)
Birprensess (96.1/95.5/0.6/%0.62)
Latiska (59.8/59.6/0.2/%0.33)

13. Takım ortalaması: %0.712

13. TAKIM 579. Etap Free Liste

ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (64.5/64/0.5%0.78) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8
Nisaca (118.4/117/1.4/%1.18)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

umudum2 (55.2/54.9/0.3/%0.54) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1
Kriziantemcicegi(74///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrıldı. (576. Etap)
aylahl (74.3///%) 575. Etapta 75.2 kiloyla izne ayrılan üye
cankizzzz (85.6///%) 577. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye
bekolim (73.2///%) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş.Kil:76.7 Hedef:50
teacheralla(59.7///%) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş. Kil: 60 Hedef: 57
anneyim83(69/68.4/0.6/%0.87) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:69 Hedef:60
Sekerpare87(68/67.1/0.9/%1.32) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:68 Hedef:60
melis08 (71.1///%) Yeni Üye Baş. Tar: 19 Temmuz 2018 Baş. Kil: 71.1 Hedef:65

13. Takım free ortalaması:%

20.07.2018/Cuma

Salatalık, Domates

Bugün babamın doğum günüydü onun için onun evindeydik sürpriz yaptık pasta falan yemedim :işsiz:

Afiyet olsun canım. Pasta yi yemeyerek çok iyi yapmışsın. Lahmacun bilmiyorum oluyor mu ama limonata olmamış. Lahmacunun hamuru ince başka bişey de yememissin bence gideri var ama sonuçta yine de ince de olsa hamur uygun olmayabilir de.

***13.TAKIM 579. ETAP***

polekey2244(63/62.5/0.5/%0.79)
merryangel (68.8/68.7/0.1/%0.15)
solmez (89.7/88.2/1.5/%1.67)
Birprensess (96.1/95.5/0.6/%0.62)
Latiska (59.8/59.6/0.2/%0.33)

13. Takım ortalaması: %0.712

13. TAKIM 579. Etap Free Liste

ada81 (70///%) 562. Etapta izne ayrılan üye
LAydLiNe (64.5/64/0.5%0.78) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8
Nisaca (118.4/117/1.4/%1.18)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

umudum2 (55.2/54.9/0.3/%0.54) Mezun üye. Mezuniyet kilosu 55.1
Kriziantemcicegi(74///%) Bildirim yapmadı. İzne ayrıldı. (576. Etap)
aylahl (74.3///%) 575. Etapta 75.2 kiloyla izne ayrılan üye
cankizzzz (85.6///%) 577. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye
bekolim (73.2///%) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş.Kil:76.7 Hedef:50
teacheralla(59.7///%) Yeni Üye Baş. Tar: 6 Temmuz 2018 Baş. Kil: 60 Hedef: 57
anneyim83(69/68.4/0.6/%0.87) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:69 Hedef:60
Sekerpare87(68/67.1/0.9/%1.32) Yeni Üye Baş. Tar: 13 Temmuz 2018 Baş. Kil:68 Hedef:60
melis08 (71.1///%) Yeni Üye Baş. Tar: 19 Temmuz 2018 Baş. Kil: 71.1 Hedef:65

13. Takım free ortalaması:%

Hadi inşallah yine ilk 3 e gireriz. Notamızın biri gitti zaten diğeri de gitse güzel olur

Afiyet olsun canım. Pasta yi yemeyerek çok iyi yapmışsın. Lahmacun bilmiyorum oluyor mu ama limonata olmamış. Lahmacunun hamuru ince başka bişey de yememissin bence gideri var ama sonuçta yine de ince de olsa hamur uygun olmayabilir de.

Hadi inşallah yine ilk 3 e gireriz. Notamızın biri gitti zaten diğeri de gitse güzel olur
Evet canım bende öyle düşünmüştüm en azından ekmek yerine geçer falan gibi düşününce masum gelmişti ama yinede yememek lazım

Cuma menüm
Kahvaltı 9
1 haşlanmış yumurta
4-5 dilim domates
4-5 dilim salatalık
7 tane yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir

Öğlen 12
3 erik
1 kupa sütlü türk kahvesi

Ara 14 30
Sütlü bol tarçınlı gevrek bir kase

Akşam 17
Bir tabak türlü
Bir tabak çoban salata
1 küçük dilim buğday ekmeği

2 litre su
Menün gayet güzel olmuş canım. Saatlerin tam kararında. Miktarlarında güzel. Suyun da ideal. Spor?
Bugünkü menüm

Sabah yok geç uyandım

Öğlen 12.00
1dilim ekmek
Biraz domates salatalık
3zeytin
1dilim beyaz peynir
1bardak süt

Ara 1tane küçük kuruvasan ve kahve

Akşam 16.00
1tane kaşarlı tost
Domates

2litre su
Spor yok
Mazeret yok mazeret canın çok istese de tutacaksın canım kendini. Bugün karbonhidrat ağırlıklı yemişsin. Totalde çok az yiyorsun. Sonrasında da vücut krize giriyor ve dayanamayıp ne bulursan yiyorsun. Aç bırakıyorsun kendini. Aç bırakmaman lazım. Özen göster kendine artık. Evdekilere ayrı kendine ayrı hazırla artık şu yemeklerleri. Sağlık çok önemli Cankız. Sağlıksız besleniyorsun. Veeee ben buna çok üzülüyorum.

Geçen cuma 59.8
Bu cuma 59. 6
Fark 200 g

%= 0.33

Canım inşallah en kısa zamanda halledersin internet sıkıntını. Yoksa biliyorsun buradan uzak olunca olmuyor bu iş. Bir de okumadın sanırım telefon numaranı yaz lüften bana özelden. Böyle durumlarda lazım oluyor. Hiç birinizden habersiz kalmak istemiyorum.
Bende aynen söylediklerini yapmak istiyorum canım. Ama bir misafirliğe gittiğimde diyetteyim demek istemiyorum kararında az miktarda ve az çeşit yiyerek dengelemek istiyorum. Misal bugün misafirim gelirken kek poğaça filan getirmiş ben kekin ucundan tattım poğaça da en küçüğün den bir tane yedim.kendimde kabak lı havuçlu yoğurtlu salata yaptım onu yedim bol bol misafirsiz hayat olmuyor.misafirliğe gitmeden de olmuyor.inşaallah dengelerimcanım ve bu kilolar gider.
Desteğin için teşekürler
Bence hiçte dediğin gibi değil. Ben diyet yaptığım süre içerisinde hem misafirlerimin yanında, hem de misafirliğe gittiğimde asla kaçamak yapmadım. Uygun bir dille anlattım ve kimse de ısrar etmedi. Ve 6 ayda 24 kiloya yakın kilo verdim. Hayır diyebilmelisin.
20.07.2018/Cuma

Salatalık, Domates

Yine olmamış menü. Dengesiz sağlıksız. Pasta yemediğin için tebrik ediyorum seni ama diğerleri de iyi olmamış. Sen zaten yanlış olanları biliyorsun. Lahmacun yiyebilirsin diyette. Hatta vaktini de güzel ayarlamışsın ama limonata olmamış. İki öğün hiç olmamış. Su çok az olmuş.

İlk üçe girdik canım çok şükür. Geçen hafta zaten silinmişti notamız. :KK39:

10.15
Sirkeli su

10.30
1/2 kase sütlü Müsli

11.30
3 yk kabak salatası
1 küçük poğaça
1 İnce dilim kek
Şekersiz çay

Kızlar biliyorsunuz bana misafir geldi
Ve poğaça kek getirmiş
Diyetteyim demek istemiyorum insanlara
Çünkü kaçıncı diyet kaçıncı başarısızlık artık. Bu sefer diyetteyim demeden başarmak istiyorum. Biliyorum izin günü bi lüksüm yok. Ama burada bazen 2 haftada bir bazen haftada bir max 2 kere toplanabiliyoruz bende motive amaçlı katılıyorum.o günlerde izin günü misali abartmadan ikramlar dan tatmak istiyorum.

15.30
Sütlü çay
3 yk kabak salatası
1 dlm esmer ekmek

17.30
Sütlü çay
3 yk kabak salatası
1 dilim çemenli ( ev yapımı)esmer ekmek

Kızlar bugün misafirlerimi göl kenarında piknik misali ağırladım hava güzeldi.
Saat 11 ile 18 arası sofra hep masadaydı ara öğün filan götürmedim. Çünkü çoluk çocuk çoktu ve farklı ne görseler hepsi istiyor. Bende sofrada ne varsa ara ara onlardan yedim.

19.30
1/2 kase Müsli bu sabahtan kaldı da onu yedim .

Misafirlerim 19.15 civarı gitti.

20.30
2 tavuk but lu sebzeli tavuk
1 kupa Kefir

20 dk yürüyüş
Yatıncaya kadar 3 lt su olucak inşaallah

Bugünkü menüm olmadı biliyorum kızlar.

Kızlar bu hafta hepimiz kilo verebildik çok şükür. Veee bunun ödülünü de 3. olarak aldık. Hepinizi tebrik ediyorum. Haftaya çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Veeeeeeeeeeee hafta sonu hep tepenizdeyim ona göre dikkat edin menülerinizi. Sizi boş bırakmaya gelmiyor çünkü :KK53::KK53:

LAydLiNe LAydLiNe E
Elbette kaptanım durumu anlatsam ısrar etmezler
Ben diyetteyim demeye bıktım ve bunu dile getirdiğim de sanki nazar mı oluyor nedir bilmem. Hemen bozuluyor. Ondan ben aşırıya kaçmadan ikramlar dan da sağlıklı olanları daha çok seçerek, diyetteyim de demeden kilo vermek istiyorum. Eğer bugün o küçük poğaça yı ve keki yemesem daha aç hissedecektim ve misafirim olduğu içinde kendime özel birşey hazırlayamafığım için aç kalıcak tım ve akşama çok fazla yiyecektim.

10.15
Sirkeli su

10.30
1/2 kase sütlü Müsli

11.30
3 yk kabak salatası
1 küçük poğaça
1 İnce dilim kek
Şekersiz çay

Ve poğaça kek getirmiş
Çünkü kaçıncı diyet kaçıncı başarısızlık artık. Bu sefer diyetteyim demeden başarmak istiyorum. Biliyorum izin günü bi lüksüm yok. Ama burada bazen 2 haftada bir bazen haftada bir max 2 kere toplanabiliyoruz bende motive amaçlı katılıyorum.o günlerde izin günü misali abartmadan ikramlar dan tatmak istiyorum.

15.30
Sütlü çay
3 yk kabak salatası
1 dlm esmer ekmek

17.30
Sütlü çay
3 yk kabak salatası

Saat 11 ile 18 arası sofra hep masadaydı ara öğün filan götürmedim. Çünkü çoluk çocuk çoktu ve farklı ne görseler hepsi istiyor. Bende sofrada ne varsa ara ara onlardan yedim.

19.30

20.30
1 kupa Kefir

20 dk yürüyüş

Çok yememişsin ama yememen gereken yiyecekler yemişsin. Yukarıda da söyledim ama tabii diyette olduğunu söylemek istememene bir şey diyemeyeceğim. O zaman sofradaki en masum yiyeceklerden yersin. Çünkü senin için önemli bu. Kilon biliyorsun ki normalin üstünde ve biran önce bu fazlalıktan kurtulman lazım. Yaptığın her lokma kaçamak seni ileriye götürmek yerine geriye götürecek. Aslında diyetteyim de diyebilirsin bence bunun seni daha iyi motive etmesi lazım. İnsanlar biliyor artık diyette olduğumu ona göre bırakmamalıyım diye de düşünebilirsin.

LAydLiNe LAydLiNe E
Elbette kaptanım durumu anlatsam ısrar etmezler
Ben diyetteyim demeye bıktım ve bunu dile getirdiğim de sanki nazar mı oluyor nedir bilmem. Hemen bozuluyor. Ondan ben aşırıya kaçmadan ikramlar dan da sağlıklı olanları daha çok seçerek, diyetteyim de demeden kilo vermek istiyorum. Eğer bugün o küçük poğaça yı ve keki yemesem daha aç hissedecektim ve misafirim olduğu içinde kendime özel birşey hazırlayamafığım için aç kalıcak tım ve akşama çok fazla yiyecektim.

Tamam canım o zaman bir süre böyle devam edelim. Sonrasında tekrardan konuşuruz bu konuyu. Burada tek önemli olan senin az ya da çok kilo verebilmen. Ama çok verebilirsen çok da güzel olur :KK36:

Menün gayet güzel olmuş canım. Saatlerin tam kararında. Miktarlarında güzel. Suyun da ideal. Spor?

Mazeret yok mazeret canın çok istese de tutacaksın canım kendini. Bugün karbonhidrat ağırlıklı yemişsin. Totalde çok az yiyorsun. Sonrasında da vücut krize giriyor ve dayanamayıp ne bulursan yiyorsun. Aç bırakıyorsun kendini. Aç bırakmaman lazım. Özen göster kendine artık. Evdekilere ayrı kendine ayrı hazırla artık şu yemeklerleri. Sağlık çok önemli Cankız. Sağlıksız besleniyorsun. Veeee ben buna çok üzülüyorum.

Canım inşallah en kısa zamanda halledersin internet sıkıntını. Yoksa biliyorsun buradan uzak olunca olmuyor bu iş. Bir de okumadın sanırım telefon numaranı yaz lüften bana özelden. Böyle durumlarda lazım oluyor. Hiç birinizden habersiz kalmak istemiyorum.

Bence hiçte dediğin gibi değil. Ben diyet yaptığım süre içerisinde hem misafirlerimin yanında, hem de misafirliğe gittiğimde asla kaçamak yapmadım. Uygun bir dille anlattım ve kimse de ısrar etmedi. Ve 6 ayda 24 kiloya yakın kilo verdim. Hayır diyebilmelisin.

Yine olmamış menü. Dengesiz sağlıksız. Pasta yemediğin için tebrik ediyorum seni ama diğerleri de iyi olmamış. Sen zaten yanlış olanları biliyorsun. Lahmacun yiyebilirsin diyette. Hatta vaktini de güzel ayarlamışsın ama limonata olmamış. İki öğün hiç olmamış. Su çok az olmuş.

İlk üçe girdik canım çok şükür. Geçen hafta zaten silinmişti notamız. :KK39:

Çok sevindim. 2 notamız yok muydu yanlış mı hatırlıyorum. Ikisi için ayrı ayrı dereceye girmemiz gerektiğini düşünmüştüm. Neyse notamız olmadığına da daha çok sevindim

10.15
Sirkeli su

10.30
1/2 kase sütlü Müsli

11.30
3 yk kabak salatası
1 küçük poğaça
1 İnce dilim kek
Şekersiz çay

Ve poğaça kek getirmiş

15.30
Sütlü çay
3 yk kabak salatası
1 dlm esmer ekmek

17.30
Sütlü çay
3 yk kabak salatası

19.30

20.30
1 kupa Kefir

20 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım. Olmadığını biliyorsun zaten. Yarın telafi edeceğini düşünüyorum

Tamam canım o zaman bir süre böyle devam edelim. Sonrasında tekrardan konuşuruz bu konuyu. Burada tek önemli olan senin az ya da çok kilo verebilmen. Ama çok verebilirsen çok da güzel olur :KK36:
Süpersin kaptanım
Beni anlamana sevindim
İnşaallah şu iki hanelere bi düşeyim. Avaz avaz diyetteyim diyicem.
Bende istiyorum en kısa zamanda iki hanelere düşmek. Onun için iştahıma hakim olucam inşaallah.
Sizin tavsiyelerinizi de göz önüne alıcam daima.:KK36:

Back
X