Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
72.400 idim bu hafta 4 gunluk çabamla verdim.... canim kaptanim bana sabah sporu yariyormus onu farkettim.. gun icinde saatlerce spor yapardim tık yoktu tartida 3 gündür sabah ac karnina 45 dakika yapiyorum kilo gidiyor..Olursun canım merak etme. Geçen hafta kaç kiloydun?
Günaydın kızlar
Bu gün bizim buralar çok karışık. Akşama da Ankara' ya gideceğim. Gitmeden işlerimi halletmem lazım. Geçmişi okuyacağım ama alıntı yapamam. Geç olmadan listemizi hazırlayayım.
Yeni arkadaşlar için ufak bir hatırlatmam olacak. Kurallarımızda deneme süremiz 2 hafta olarak belirtilmiş durumda ama daha önceki deneyimlerime dayanarak bu süreyi biraz daha uzun tutmak istiyorum. Çünkü hepinizi daha iyi tanımak istiyorum. Ana listede olup olmamanız çok önemli değil, önemli olan kilo verebilmek ve motive olabilmek. Bu konuda bana anlayış göstereceğinize inanıyorum o yüzden sizleri listeye almak için çok acele etmiyorum.![]()
Geçen hafta: 64
Bu hafta: 63.9
Yediklerime hiç dikkat etmeme rağmen iyi bir sonuç çok şükür.
Seni anlayamıyoruzmzaten ben. Çok yediğini düşünmüyorum. Spor da yapıyorsun ama ona rağmen kilo veremiyorsun. Bir yerlerde yanlış olan bir şey var ama çözemiyorum. İnşallah bu kez olacak.72.400 idim bu hafta 4 gunluk çabamla verdim.... canim kaptanim bana sabah sporu yariyormus onu farkettim.. gun icinde saatlerce spor yapardim tık yoktu tartida 3 gündür sabah ac karnina 45 dakika yapiyorum kilo gidiyor..
Gidiyor canım merak etme ben de şu an azıcık göbek var. Spor yapsam o da gidecek ama hiç karın çalışmadım. Ben de iki kez doğum yaptım. İlkin de 82 , ikincisinde 83 le gittim doğuma. Büyük kızım 12 küçük kızım 5 yaşında ve ben şuan minik göbekli bir anneyim. Spor yaparsam o minicik göbeğin gideceğine de inanıyorum.Doğumdan sonra benimde göbeğim çok fena sarktı diyet ve sporla internetteki gibi eski haline dönen var mıdır acaba ? Bu konu çok moralimi bozuyor![]()
Allah işlerine kolaylik versin canim
Olursun canım inşallah
Maşallah canım çok iyi koruyorsun kilonu
Kaptanım benim baskül değişmişti ya başlangıç kilomu 78.5 alabilir miyiz. 1 hafta oldu başlayalı, 77.1 şimdi. Fark 1.4 kg.
Teşekkür ederim.
Kilo Bildirimi
Geçen hafta :95.5
Bu hafta:95.6
Fark: +100 gr
Bu arada buna şükrediyorum çünkü hafta ici 97 kg görmüştüm vermişim şükür
Ne güzel ya bir de ben görebilsem bayramdan önce şu kiloyuGeçen hafta: 64
Bu hafta: 63.9
Yediklerime hiç dikkat etmeme rağmen iyi bir sonuç çok şükür.
Bilmiyorum. Dikkat ettiğim zamanlarda gram gram gitmesinden yoruldum bi 90nin altına düşsem herşey düzelecek toparlayacağım ama resmen 1 aydır 95ten düşemedim bi yukarı bi aşağı 94ü göremedim. Bende mi kabak detoksu yapsamHadi bir öz eleştiri yap bakalım neden böyle oldu sence? Ama böyle dobra dobra yap ki nerede hata yaptığını tam olarak anlayalım.
Bilmiyorum. Dikkat ettiğim zamanlarda gram gram gitmesinden yoruldum bi 90nin altına düşsem herşey düzelecek toparlayacağım ama resmen 1 aydır 95ten düşemedim bi yukarı bi aşağı 94ü göremedim. Bende mi kabak detoksu yapsam
Bugün gitmeyi düşünüyorum eşimden haber bekliyorum.Diyetisyen işini ne yaptın?
Tavsiye ediyorum,ben kaçamak yaptığım halde 69 dan 67 .3 e düştüm.ise yariyorBilmiyorum. Dikkat ettiğim zamanlarda gram gram gitmesinden yoruldum bi 90nin altına düşsem herşey düzelecek toparlayacağım ama resmen 1 aydır 95ten düşemedim bi yukarı bi aşağı 94ü göremedim. Bende mi kabak detoksu yapsam