Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar evlilik güzel de sorumluluk çok, çok iyi anlaştığın sohbet edebildiğin kafa dengin biri ile bire bazen sıkıcı olabiliyor. Ben memnunum halimden çok şükür, ama kafa dengi biri değilse geçinmek zor. İşbirliği çok önemli. Ben iş yaparken eşim oturursa ben çıldırırım herhalde, dışarıda bende çalışıyorum, evde de beraber çalışcağız.
Bekarlara tavsiyem: yemek kesin bilsin, temizlikten anlasın, akıllı olsun ama bazı şeyleri görmezlikten gelmeyi bilsin dırdırcı olmasın. E biraz da yakışıklı olsun :)

meliscim doğru söylüyosun benim evliliğim allah nasip ederse 7 bitecek 8 olacak eşimle sadece1 kere ciddi kavga ettim ondada 1 ay konuşmadım ama bazen kendi kendime kızıyorum keşke evlemeseydim diyorum sonra salakmısın sen iyiki evlenmişsin kızın var mutlu huzurlu bi evin var eşin var çoğunlukta olmayan şeylere sahipsin diye ama biraz geç evlensem iyi olurdu kendim büyümeden kızımı büyüttüm bazı hayallerime nokta koydum falan filan

şişgocum bende yapıcam yarın birlikte yapalım bakalım fark etcekmi sende kesin etki yaparda bende nasıl olur

meliscim doğru söylüyosun benim evliliğim allah nasip ederse 7 bitecek 8 olacak eşimle sadece1 kere ciddi kavga ettim ondada 1 ay konuşmadım ama bazen kendi kendime kızıyorum keşke evlemeseydim diyorum sonra salakmısın sen iyiki evlenmişsin kızın var mutlu huzurlu bi evin var eşin var çoğunlukta olmayan şeylere sahipsin diye ama biraz geç evlensem iyi olurdu kendim büyümeden kızımı büyüttüm bazı hayallerime nokta koydum falan filan

profiline baktım benden 1 yaş küçüksün, bizim de haziranda 6 bitecek. Bizim de ciddi kavgamız olmadı hiç. Ama geç evlenmek önemli, belki benim yaşım çok büyük değildi, 24 yaşındaydım ama her işimi halletmiştim, ruhen büyümüştüm.
Ama hayallerine nokta koyma içinde kalır sonra. Ben mesela 2 yıl önce 6 aylığına yurt dışına gittim, hayalimdi kariyerim için şarttı evliyim demedim gittim, eğer yapmasan ya da engellensem mutsuz olurdum.
Ama çocuk olunca başka, şimdi, bırakıp ta gidebilirmiyim bir yere bilmiyorum, şu an ben de nokta koyuyorum. Eşim nokta koymadı ama kızım koydu.:dance:

13. takım **95.etap**

ad1 (59.2 / / / %)
nereus (66.6 / 66.0 / 0.6 / 0.90%)
sidanur diskalifiye
kaymaklım geri dönmek üzere ayrıldı (70.2)
melis08 (63.0 / 63.1 / -0.1 / -0.16%)
karamanli (77.3 / / / %)
dosba (71.3 / 70.3 / 1.0 / 1.40%)
aspettami (61.0 / 60.5 / 0.5 / 0.82%)
melzeyit (82.2 / 81.1 / -0.4 / -0.50%)
löliz (59.4 / 58.5 / 0.9 / 1.52%)
patbori (78.0 / / /)
şişgo (64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87%)
13. TAKIM TOPLAM KİLO (680 / / / %)

sidanurcum bizi okursan seni diskalifiye etmek zorunda kaldık, 2 haftadır haber alamıyoruz. Eğer geçerli bir mazeretin versa geri dönersen Kalliste ile konuşuruz ne yapabiliriz diye. Çok üzgünüm, umarım iyisindir.

melzeyit sen hamile olmayasın. regl olmadım dedin.

yok ya o biraz zor aman şimdi değil kızım çok hasta olur böyle bir durumda yok benim biraz problemli ya bazen 1 hafta önce oluyorm bazen 3-4 gün sonr ama belirtileri 1 hafta önceden başlıyor hesaplarım şaştı ama arkadaşım zayıfladığımı söyledi önceden göbeğin çıkıyodu şimdiçıkmıyor dedi sevindim ya kesinlikle olup bitince enaz 2 kilom gidecek hayal değil gerçekkk

yok ya o biraz zor aman şimdi değil kızım çok hasta olur böyle bir durumda yok benim biraz problemli ya bazen 1 hafta önce oluyorm bazen 3-4 gün sonr ama belirtileri 1 hafta önceden başlıyor hesaplarım şaştı ama arkadaşım zayıfladığımı söyledi önceden göbeğin çıkıyodu şimdiçıkmıyor dedi sevindim ya kesinlikle olup bitince enaz 2 kilom gidecek hayal değil gerçekkk

"kızım çok hasta olur" psikolijik mi kıskanır mı yani, yoksa çok mu sık hastalanıyor.
Kesin öyledir çok çaba sarfettin, bence de 1-2 kilo oynar.

Ben doğumdan sonra hiç olmadım ya henüz, insanlar ilkinden sonra 1-2 kilo gider ve kilo vermen kolaylaşır diyorlar, tecrübeli bayanlar ne dersiniz, doğru mudur?

melisim canım benim ben şu kan aranıyor başlığındaydım canım takımla ilgilenemedim... henüz kahvaltıda yapmadım.. biraz çıkıyorum senin listen hazırmı az sonra gelip kontrol ederim 12 gibi burdayım şekerciğim...bende hemen hazırlar veririm listeyi... burası açık kalacak ama başında değilim..

günaydın kızlar.melisim dün akşam kilomu yazdım.sanırım unuttum canım tekrar belirtiyorum 68.2 kg.

şu hesap işini uygulamalı yapmıştım ama şimdi nasıl unuttum.sorun olurmu melisim

Back
X