Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar evlilik güzel de sorumluluk çok, çok iyi anlaştığın sohbet edebildiğin kafa dengin biri ile bire bazen sıkıcı olabiliyor. Ben memnunum halimden çok şükür, ama kafa dengi biri değilse geçinmek zor. İşbirliği çok önemli. Ben iş yaparken eşim oturursa ben çıldırırım herhalde, dışarıda bende çalışıyorum, evde de beraber çalışcağız.
Bekarlara tavsiyem: yemek kesin bilsin, temizlikten anlasın, akıllı olsun ama bazı şeyleri görmezlikten gelmeyi bilsin dırdırcı olmasın. E biraz da yakışıklı olsun :)
meliscim doğru söylüyosun benim evliliğim allah nasip ederse 7 bitecek 8 olacak eşimle sadece1 kere ciddi kavga ettim ondada 1 ay konuşmadım ama bazen kendi kendime kızıyorum keşke evlemeseydim diyorum sonra salakmısın sen iyiki evlenmişsin kızın var mutlu huzurlu bi evin var eşin var çoğunlukta olmayan şeylere sahipsin diye ama biraz geç evlensem iyi olurdu kendim büyümeden kızımı büyüttüm bazı hayallerime nokta koydum falan filan
canlarım merhabalar yardıma ihtiyacım var tanıdıklarınıza duyurabilirmisiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/yardi...ylule-yeni-sayfa-acalim-kan-araniyor-brh.html
günaydın kızlar nasılsınız
ii kilo vermeler dilerim hepinize
çocuk 3.5 yaşındaymış ya allah ailesine sabır versin
melzeyit sen hamile olmayasın. regl olmadım dedin.
yok ya o biraz zor aman şimdi değil kızım çok hasta olur böyle bir durumda yok benim biraz problemli ya bazen 1 hafta önce oluyorm bazen 3-4 gün sonr ama belirtileri 1 hafta önceden başlıyor hesaplarım şaştı ama arkadaşım zayıfladığımı söyledi önceden göbeğin çıkıyodu şimdiçıkmıyor dedi sevindim ya kesinlikle olup bitince enaz 2 kilom gidecek hayal değil gerçekkk