Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

latiska latiska günaydın canım ,toplam 4 kilo kadar verdim. Daha fazla olabilirdi aslında ama şöyle oluyor cuma tartıdan sonra hafta sonu dagiliyorum tekrar artiya geçiyorum hafta içi düşmeye başlıyorum. Hiç bozmadan devam edebilsem 65 in altına inerdim kesinlikle.
Ağrılarımin sebebini bikmiyotum. Belimin tam ortasında yanlara doğru saatler süren bı ağrım var .geçen yıl gittim doktora bı çok tahlil yapıldı sadece kansızlık çıktı. Sabah kalktığımda da ayak bileklerim çok ağrıyor tutukmus gibi. İki gün önce hızlı yürüdüm koştum sonraki sabah dizim çok kotuydu. Yola çıkacağız bu gece 800 km .bir kısmında araba kullanmam gerekecek.agri çekmek istemiyorum.o yüzden bu hafta spor yapmadim

Arkadaşlar lahana diyetine başlamak istıyorum birkaç yere baktım bulamadım nerden bulabilirim aceba bi fikriniz var mı?

15 ağustos çarşamba

11.00
1 yağda yumurta
1 üçgen peynir
10 karışık zeytin
1 tk şeftali reçeli
1 dilim ekmek

14.30
1 muz

16.00
15 badem

20.00
1 sk mercimekli bulgur pilavı
2 sk salata

22.30
1er dilim kavun karpuz

su çok az içtim
1 l olmuştur
yatmadan 1,5 yaparım
spor ise ev yerleştirme
gece 4 de yatınca gün ölüyor haliyle

Afiyet olsun canım

15.08 menüm

9:00 kahvaltı
2 kaşık patates kavurma
2 kaşık sucuklu yumurta
5 zeytin
Kk b peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek

15.30
Ton balığı salata
2 kaşık bulgur pilavı

3 lt su
3 fincan detoks cayı
Spor yapamadım

Afiyet olsun canım

Arkadaşlar lahana diyetine başlamak istıyorum birkaç yere baktım bulamadım nerden bulabilirim aceba bi fikriniz var mı?

Beyaz lahana mi? Bu ara yok mevsimi değil kısa doğru çıkar herhalde. Hiçbir yerde görmedim ben

latiska latiska günaydın canım ,toplam 4 kilo kadar verdim. Daha fazla olabilirdi aslında ama şöyle oluyor cuma tartıdan sonra hafta sonu dagiliyorum tekrar artiya geçiyorum hafta içi düşmeye başlıyorum. Hiç bozmadan devam edebilsem 65 in altına inerdim kesinlikle.
Ağrılarımin sebebini bikmiyotum. Belimin tam ortasında yanlara doğru saatler süren bı ağrım var .geçen yıl gittim doktora bı çok tahlil yapıldı sadece kansızlık çıktı. Sabah kalktığımda da ayak bileklerim çok ağrıyor tutukmus gibi. İki gün önce hızlı yürüdüm koştum sonraki sabah dizim çok kotuydu. Yola çıkacağız bu gece 800 km .bir kısmında araba kullanmam gerekecek.agri çekmek istemiyorum.o yüzden bu hafta spor yapmadim

geçmiş olsun canım. çok yüklenme kendine. vücudu yavaş yavaş alıştırmak lazım. fıtık yok di mi sende. kardeşim bu aralar bel fıtığından çekiyor. ona benzettim ağrılarını.
hafta sonu dağıtma kısmında haklısın. cumadan sonra bir rehavet çöküyor, izin vermemek lazım.
bana yol deme... 1 ay içinde o kadar yol yaptık ki

antakya-mersin
mersin-denizli
denizli-mersin-adana
adana-antakya

aynı tur bir kez daha

1 hafta arayla 2 düğün

bayramın 1.günü de yurt dışına çıkacağım
5 gün sonra dönüş
aktarmalarda perişanlık :KK14:

şu eylül de bitsin

ekimde rahatım inşallah :halay:

size iyi yolculuklar... yoğurtlu ananaslı kabaklı detokslara devam :eğlence:

Yarın sabah suni sancı ile gorumcemin dogumunu başlatacak doktor. 7 de evden çıkmamız gerek 9 da hastane de olalım diye. Sabah o telaş da tartilamam diye bugün tartıldım.

Cuma:85.6
Bugun: 84.4
Fark :1200 gr :halay:

LAydLiNe LAydLiNe

tebrik ederim...
sen de olmasan...
yarın tartıyı da götür yanında, birara tartılırsın :KK45:
nassı fikir :KK53:

hayırlı doğumlar inşallah

Yarın sabah suni sancı ile gorumcemin dogumunu başlatacak doktor. 7 de evden çıkmamız gerek 9 da hastane de olalım diye. Sabah o telaş da tartilamam diye bugün tartıldım.

Cuma:85.6
Bugun: 84.4
Fark :1200 gr :halay:

LAydLiNe LAydLiNe
solmez tebrik ediyorum,sonuç harika. Ben gece 3 civarı tartılır yazarım.untmazsam tartiyi da yanıma alacagim

geçmiş olsun canım. çok yüklenme kendine. vücudu yavaş yavaş alıştırmak lazım. fıtık yok di mi sende. kardeşim bu aralar bel fıtığından çekiyor. ona benzettim ağrılarını.
hafta sonu dağıtma kısmında haklısın. cumadan sonra bir rehavet çöküyor, izin vermemek lazım.
bana yol deme... 1 ay içinde o kadar yol yaptık ki

antakya-mersin
mersin-denizli
denizli-mersin-adana
adana-antakya

aynı tur bir kez daha

1 hafta arayla 2 düğün

bayramın 1.günü de yurt dışına çıkacağım
5 gün sonra dönüş
aktarmalarda perişanlık :KK14:

şu eylül de bitsin

ekimde rahatım inşallah :halay:

size iyi yolculuklar... yoğurtlu ananaslı kabaklı detokslara devam :eğlence:

Fıtık vardır belki de ya,birkaç yıl önce hareketimi kısıtlayacak şekilde ağrım olmuştu zamanla geçmişti. Bayramdan sonra doktora gitsem iyi olacak.

Beyaz lahana diyeti Harika kilo verdiriyormuş kızlar ya bayrama kadar 3-4 kilo verebilsem çok mutlu olurum

Beyaz lahana diyeti Harika kilo verdiriyormuş kızlar ya bayrama kadar 3-4 kilo verebilsem çok mutlu olurum
Bayram boyunca kesin kilo alırım ben,haşhaşlı burmalar,etki sarmalar,kavurmalat,tatlılar, cokk gayret edeceğim ama dönüşte sıkı bir diyete ihtiyacım olabilir

Arkadaşlar merhaba,
Cep telefonuma birşeyler oldu kilitlenip duruyor, su dökülen masadaydı, su mu geldi bilmiyorum. Umarım düzelir çünkü İstanbul’da götürebilirim ancak tamire.

Dünden beri giremedim. Bugün tekne turuna gittik, çok eğlenceli bir o kadar da yorucuydu. 2 gündür yememe çok dikkat edemedim, 2 gün boyunca tüm öğünleri dışarıda yedik.
Yarın da kahvaltı var, pazartesi de davetliyiz. Artık evde oturmak istiyorum.

Son düzenleme:
Back
X