Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buralardayim canım annemle şimdi oturduk yemek yiyoruz çarşıdayım biseyler aldık markete uğrayıp eve çıkacağım bendeKızlar neler yapıyorsunuz
Kızı uyutup yemek yaptım ben
Henüz uyanmamisken bir bakayım dedim takıma ama kimse ugramamis
Evim evim güzel evim özlemişim
sen de kasımda rahatsın o zaman. aslında ekimde antalyada benim de bildiri sunabileceğim bir kongre var sürekli de davet mektubu alıyorum. ama hiiiiiç.gidesim yok. zaten nisan ve mayısta öğrencilerim gitmişti. bu ay da var... 3 kongre yeter... sana kolay gelsin. sanırım eşin farklı bölümde. ben eşimle aynı bölümdeyim. odalarımız bitişik. haliyle kongrelere çoğunlukla beraber gidiyoruz... 8 gün uzunmuş ama... kızlar nasıl da özleyecek babalarını.. tez zamanda kavuşun...
bana düğün deme
mutlu olsunlar inşallah..
hayatta verilen en önemli kararlar eş ve iş seçimi ne de olsa...
bizim okul haftaya açılıyor
oğlumunki de
perşembe gecesi yola çıkıyoruz..
oğlumu konyaya bırakıp cumartesi geri döneceğiz...
kuş evden uçuyor...![]()
Olur mu canım uğraşmak bizim işimiz. Haklısın aradan çok uzun zaman geçtiği için ben bile kuralların farklı uygulanacağını düşünmüştüm ama sağlık olsun. Bence bir daha ki sefere ikinci değil birinci olacaksın inşallah
Ahhh bu yoğunluk benim de bitmiyor bir türlü. Bu arada Süslü kadınlar Turu bu hafta sonu ilginizi çekerseNeredeyse her şehirde var.
Kolay gelsin canım bol koşuşturmacalı olmuş. Maşallah enerjine.
Menünü çok beğendim süper olmuş. Spora gitmende üzerine tuzu biberi. Maşallah
Birprensess bak canım bak örnek al. Sen de çocuk yok, iş de yok şu aralar ama bir türlü kendine zaman ayıramıyorsun. Sakın yanlış anlama, hiç sevmem kıyaslamayı, kıyaslanmayı ama maşallah kadına o kadar işin gücün arasında kendine ne güzel zaman ayırabiliyor. Yaşın henüz çok küçük, hayatının en güzel çağlarındasın, kendin için bir şeyler yapmanın zamanı geldi bence.
Geçenlerde fotoğrafın birinde yanında birini gördüm, kilosu oldukça fazlaydı, kimdi o?
Şu şekersiz 21 güne bende bakacağım bakayım neler var neler yok deneyeyim yapabilirsem ne mutlubu arada neden 21 gün? Yanı neden 15 ya da 30 değilde 21 gün bir anlamı var mı acaba
![]()
Bende bu aralar özellikle evlendikten sonra unutkanlık başladı ekmek almayı bile unutmuşumYarın sabah aile hekimine gideceğim.
Unutkanlık olmaya başladı b 12 düştü heralde
Bir baktirayim değerlerime diye düşündüm
Kızlar ben bugün birşey farkettim ki 1 lt su bile içmedim heralde hatırlamıyorum ya böyle birşey var mı![]()
herkese iyi geceler ben erkenden uyuyacağım çok yorgunum
![]()
Kızlar ben bugün birşey farkettim ki 1 lt su bile içmedim heralde hatırlamıyorum ya böyle birşey var mı![]()
herkese iyi geceler ben erkenden uyuyacağım çok yorgunum
![]()
4 lt suSütümu de içtim
4 lt su da içtim
Bugün luk ağız fermuarini kapattım darısı yarının başına
Tv izliyorum uzun zamandan sonra
Evet kasım rahat olur, ekim geçse. Eşim doktor canım, ben sosyal bilimciyim ilgimiz yok. 8 gün toplam, 4 ben 4 o yok, biz eşimle görülmemeyeceğiz 8 gün :) arada lazım ama :) Aynı fakülte hele aynı bölümden eş farklı olmalı. İyi ve kötü yanları vardır muhakkak. Bizim çocuklarda aynı bölüm farklı abd oldular. Çok yıpranmazlar inşallah, asistanlıklarını atlatınca rahatlarlar herhalde. Çok güzel gelin, damat, çok güzel nikah oldu. Mutlu olsunlar.
Olsun canım yakına gidiyor oğlunuz, özleyince gidersiniz.
dün bi proğramda izledim şeker kanseri tetiklermiş kanser hücerelerini şeker beslermiş çoğalmasını sağlarmış... şekerden uzak durun diyordu onkolog uzmanı....kendimize ne kadar zarar veriyoruz herşey elimizde aslında
selam kızlar
bugünki listem bence çok iyi
kendimi kutluyorum izninizle
9.00
1 az yağda yumurta
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
şekersiz çay
12.00
sade kahve
5 fındık
15.15 (az kalsın bayılacaktım açlıktan. midem bulanmaya bile başlamıştı)
3 yk zy börülce
3 yk yağsız tavuk sote
19.00 (yemeğe davet edilmiştik... menüde yine yeniden balık...
1 çupra (yağda kızarmış)
salata çeşitleri
sarma ve humusa dokunmadım
ekmek yemedim
tatlı da yemedim
inanması zor değil mi
ama kahve yanında 1 pralin yedim
eve geldik
kızım da oğlum da gecenin 10unda acıktı
ya tost ya yumurta yiyeceklermiş
ikisi de tereyağında 2er yumurta yedi...
o tereyağının kokusu beni benden aldı ama şeytana uymadım
şekersiz çaylarla geçiştirdim
aslında gidip uyusam çok iyi olur
yoksa acıkmaya başlayacağım...
su 2 l olmuştur
1 saat de yürüyüş yaptım![]()
eğer sadece bugüne has bir durumsa sorun etmeye gerek yok
seni bilmem ama ben su içmediğimde farkında olmada sürekli birşey yemek istiyorum...
garip bir durum
4 lt su
oy maşallah