Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şekersiz 21 günde paketli gıda yok ama diyetisyen grisini yazdı. O hariç başka paketli gıda olmayacak insallah
Bende sayıların önemi olduğunu düşünüyorum

Kızlar neler yapıyorsunuz
Kızı uyutup yemek yaptım ben
Henüz uyanmamisken bir bakayım dedim takıma ama kimse ugramamis
Evim evim güzel evim özlemişim

Kızlar neler yapıyorsunuz
Kızı uyutup yemek yaptım ben
Henüz uyanmamisken bir bakayım dedim takıma ama kimse ugramamis
Evim evim güzel evim özlemişim
Ben buralardayim canım annemle şimdi oturduk yemek yiyoruz çarşıdayım biseyler aldık markete uğrayıp eve çıkacağım bende

sen de kasımda rahatsın o zaman. aslında ekimde antalyada benim de bildiri sunabileceğim bir kongre var sürekli de davet mektubu alıyorum. ama hiiiiiç.gidesim yok. zaten nisan ve mayısta öğrencilerim gitmişti. bu ay da var... 3 kongre yeter... sana kolay gelsin. sanırım eşin farklı bölümde. ben eşimle aynı bölümdeyim. odalarımız bitişik. haliyle kongrelere çoğunlukla beraber gidiyoruz... 8 gün uzunmuş ama... kızlar nasıl da özleyecek babalarını.. tez zamanda kavuşun...
bana düğün deme:KK70:
mutlu olsunlar inşallah..
hayatta verilen en önemli kararlar eş ve iş seçimi ne de olsa...
bizim okul haftaya açılıyor
oğlumunki de
perşembe gecesi yola çıkıyoruz..
oğlumu konyaya bırakıp cumartesi geri döneceğiz...
kuş evden uçuyor...:KK43:

Evet kasım rahat olur, ekim geçse. Eşim doktor canım, ben sosyal bilimciyim ilgimiz yok. 8 gün toplam, 4 ben 4 o yok, biz eşimle görülmemeyeceğiz 8 gün :) arada lazım ama :) Aynı fakülte hele aynı bölümden eş farklı olmalı. İyi ve kötü yanları vardır muhakkak. Bizim çocuklarda aynı bölüm farklı abd oldular. Çok yıpranmazlar inşallah, asistanlıklarını atlatınca rahatlarlar herhalde. Çok güzel gelin, damat, çok güzel nikah oldu. Mutlu olsunlar.

Olsun canım yakına gidiyor oğlunuz, özleyince gidersiniz.

Olur mu canım uğraşmak bizim işimiz. Haklısın aradan çok uzun zaman geçtiği için ben bile kuralların farklı uygulanacağını düşünmüştüm ama sağlık olsun. Bence bir daha ki sefere ikinci değil birinci olacaksın inşallah :KK39:

Ahhh bu yoğunluk benim de bitmiyor bir türlü. Bu arada Süslü kadınlar Turu bu hafta sonu ilginizi çekerse :KK39: Neredeyse her şehirde var.

Kolay gelsin canım bol koşuşturmacalı olmuş. Maşallah enerjine.

Menünü çok beğendim süper olmuş. Spora gitmende üzerine tuzu biberi. Maşallah :KK9:

Birprensess Birprensess bak canım bak örnek al. Sen de çocuk yok, iş de yok şu aralar ama bir türlü kendine zaman ayıramıyorsun. Sakın yanlış anlama, hiç sevmem kıyaslamayı, kıyaslanmayı ama maşallah kadına o kadar işin gücün arasında kendine ne güzel zaman ayırabiliyor. Yaşın henüz çok küçük, hayatının en güzel çağlarındasın, kendin için bir şeyler yapmanın zamanı geldi bence. :KK39::KK36: Geçenlerde fotoğrafın birinde yanında birini gördüm, kilosu oldukça fazlaydı, kimdi o?

İnşallah canım, uğraşıyorum gerçekten.
Sporda canım çıkıyor 1.5 saat program yoğun.

Aslında zaman fazla olunca zamanın kıymeti bilinmiyor. Ben çocuklardan sonra 24 saatim programlı yaşıyorum, program 5 dk aksasa yetişemiyorum. Çocuklardan önce, asistanken ne çok boş otururmuşum diyorum, ama farkında değildim kendimi çok yoğun sanıyordum.

Bugüne kadar sporda istikrar sağlayamamıştım, çünkü vakit bulamıyordum, küçük kızım 9’da çıkıyordu evden ben de ancak işe gidiyordum. Şimdi kızları 7.16’da servise bindirip eve çıkmadan gidiyorum, 9’a kadar vakit benim.

Bugün ki menüm
10:30
1 haşlanmış yumurta

15:30
4 kaşık lorlu salata
1 galeta

19:00
7 kaşık bamya yemegi
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Son ara öğünde süt var. 21:30 gibi içmeyi düşünüyorum

Diyetisyen suyu 3,5-4 lt çıkar dedi
3 u gecti suan devam ediyorum içmeye

Kahvaltı ile öğle nin arası diyetisyene aç gitmem gerektiği için uzun oldu.

Yarın sabah aile hekimine gideceğim.
Unutkanlık olmaya başladı b 12 düştü heralde
Bir baktirayim değerlerime diye düşündüm

Sütümu de içtim
4 lt su da içtim
Bugün luk ağız fermuarini kapattım darısı yarının başına
Tv izliyorum uzun zamandan sonra

Kızlar ben bugün birşey farkettim ki 1 lt su bile içmedim heralde hatırlamıyorum ya böyle birşey var mı :olamaz: :oha: herkese iyi geceler ben erkenden uyuyacağım çok yorgunum:KK68:

selam kızlar

bugünki listem bence çok iyi
kendimi kutluyorum izninizle :nazar:

9.00
1 az yağda yumurta
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
şekersiz çay

12.00
sade kahve
5 fındık

15.15 (az kalsın bayılacaktım açlıktan. midem bulanmaya bile başlamıştı)
3 yk zy börülce
3 yk yağsız tavuk sote

19.00 (yemeğe davet edilmiştik... menüde yine yeniden balık... :bicak:
1 çupra (yağda kızarmış)
salata çeşitleri
sarma ve humusa dokunmadım
ekmek yemedim
tatlı da yemedim
inanması zor değil mi :halay:

ama kahve yanında 1 pralin yedim :oops:

eve geldik
kızım da oğlum da gecenin 10unda acıktı
ya tost ya yumurta yiyeceklermiş
ikisi de tereyağında 2er yumurta yedi...
o tereyağının kokusu beni benden aldı ama şeytana uymadım
şekersiz çaylarla geçiştirdim
aslında gidip uyusam çok iyi olur
yoksa acıkmaya başlayacağım...

su 2 l olmuştur
1 saat de yürüyüş yaptım:rapci:

Kızlar ben bugün birşey farkettim ki 1 lt su bile içmedim heralde hatırlamıyorum ya böyle birşey var mı :olamaz: :oha: herkese iyi geceler ben erkenden uyuyacağım çok yorgunum:KK68:

eğer sadece bugüne has bir durumsa sorun etmeye gerek yok
seni bilmem ama ben su içmediğimde farkında olmada sürekli birşey yemek istiyorum...
garip bir durum

Evet kasım rahat olur, ekim geçse. Eşim doktor canım, ben sosyal bilimciyim ilgimiz yok. 8 gün toplam, 4 ben 4 o yok, biz eşimle görülmemeyeceğiz 8 gün :) arada lazım ama :) Aynı fakülte hele aynı bölümden eş farklı olmalı. İyi ve kötü yanları vardır muhakkak. Bizim çocuklarda aynı bölüm farklı abd oldular. Çok yıpranmazlar inşallah, asistanlıklarını atlatınca rahatlarlar herhalde. Çok güzel gelin, damat, çok güzel nikah oldu. Mutlu olsunlar.

Olsun canım yakına gidiyor oğlunuz, özleyince gidersiniz.

aynı bölümde olmanın avantajı da var dezavantajı da... her sıkıntıyı her mutluluğu iki kat yaşıyorsun ama bizim camiada eş desteği önemli
birçok arkadaşım eşi farklı alanda çalıştığı için sıkıntı yaşadı
bizde lab çalışması ders çalışma evde mesai çoktur biliyorsun ki
senin eşin doktor olduğundan o da çok yoğundur...hele bir de akademisyense...
ben avantajını daha çok buluyorum
herkesin sandığı gibi birbirinden sıkılma olayı yok
sonuçta el ele diz dize oturmuyoruz gün boyu
ortak çalışmalar ve projelerimiz de oluyor
bazan sadece sabah ve akşamları arabada görüşüyorduk:KK70:

dün bi proğramda izledim şeker kanseri tetiklermiş kanser hücerelerini şeker beslermiş çoğalmasını sağlarmış... şekerden uzak durun diyordu onkolog uzmanı....kendimize ne kadar zarar veriyoruz herşey elimizde aslında

doğru... kanser hücreleri sadece glikozu kullanabiliyor çünkü..
şeker aslında bir çeşit zehir...
un ve nişasta içeren ürünlerin de şeker olduğunu hatırlatmak isterim

selam kızlar

bugünki listem bence çok iyi
kendimi kutluyorum izninizle :nazar:

9.00
1 az yağda yumurta
1 kk kadar peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmek
şekersiz çay

12.00
sade kahve
5 fındık

15.15 (az kalsın bayılacaktım açlıktan. midem bulanmaya bile başlamıştı)
3 yk zy börülce
3 yk yağsız tavuk sote

19.00 (yemeğe davet edilmiştik... menüde yine yeniden balık... :bicak:
1 çupra (yağda kızarmış)
salata çeşitleri
sarma ve humusa dokunmadım
ekmek yemedim
tatlı da yemedim
inanması zor değil mi :halay:

ama kahve yanında 1 pralin yedim :oops:

eve geldik
kızım da oğlum da gecenin 10unda acıktı
ya tost ya yumurta yiyeceklermiş
ikisi de tereyağında 2er yumurta yedi...
o tereyağının kokusu beni benden aldı ama şeytana uymadım
şekersiz çaylarla geçiştirdim
aslında gidip uyusam çok iyi olur
yoksa acıkmaya başlayacağım...

su 2 l olmuştur
1 saat de yürüyüş yaptım:rapci:

afiyet olsun canım. kahvenin yanındaki pralini görmezden gelirsek harika menün maşallah. hemen uyu hemen. günü güzel geçirip akşam yeyince insan berbat hissdediyor. çocuklara uymayıp o miss gibi tereyağlı yumurtayı yemediğin için tebrik ediyorum ayrıca. kahvaltıda ye aklında kalmasın :)

eğer sadece bugüne has bir durumsa sorun etmeye gerek yok
seni bilmem ama ben su içmediğimde farkında olmada sürekli birşey yemek istiyorum...
garip bir durum

bende de durum aynı. su iştahımızı da etkiliyor.

4 lt su :KK57:
oy maşallah

3,5-4 iç dedi bu hafta diyetisyen. aslında içtim sadece dün çok içememiştim o da etkilemiş olabilir sonucu.

Kızlar selam.
Galiba artik araniza dönmeye hazırım. Kendimi epey topladim. Çalışma hayatına geri dönerek düzenli hayata döndüm bu aralar çok şükür. Yeme içmeye dikkat ediyorum. Yarından itibaren menülerimi de yazarım. İyi geceler hepinize

Back
X