- 11 Aralık 2012
- 1.658
- 3.444
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo git malatyama gez toz benim yerimedeSelam kızlar nasılsınız? Bu aralar oğlumun azı dişlerinin vermiş olduğu huzursuzlukla uğraşıyorum o yuzden pek giremedim ve sanirim önümüzdeki 20 gün daha giremiycem çünkü yarın Malatya'ya gidiyorum kaynanamların yanına birazcık gezelim tozalim onunlahem bakayim kilo vermismi
biliyorsunuz onuda diyete başlattım ve 8 kilo falan verdirdim. Simdi bu 20 günde ben 59 a bile düşebilirim hazır olun
![]()
bende yürüyüş yapayım dedim bir telefon trafiği başladı sanki kabul günüm herkesin araması tuttu ..... neyse dedim bugün kalsın biraz ev toparlıyayım duş alırım.. yemeğim hazır şükür yemek derdim yokBen arkadaşımla buluştum kahvaltı ettik
Kızı parka göturdum
Eve gelince de banyo yaptı uyudu simdi
Bende mutfağa gireceğim yemek yapiyim uyurken
Yemeği koyunca da lesslie yapacağım inşallah uyanmazsa kizicigim
farklı demir ilacıda kabız yapar diye korkuyorum benim kabız olmamam gerekiyor... ilaçsız yediklerime dikkat ederek demiri almaya çalışayım diyorum böyle ikilemde kaldım....ciğer gerçekten demiri artırıyor..... ben 3 ay ilaç kullandım tahlil sonucunda fazla yükselmemişti bende bıraktım ilacı haftada 1 mutlaka ciger yedim , kuru üzüm tükettim yeşil çayı içmeyi bıraktım normal çayda en fazla günlük 2 bardak içtim 1 ay sonunda demirim çok yükselmişti üztelik ilaçsız....Afiyet olsun canım
Inşallah öyle olur canim
Geçen hafta baya cozutmustum ama iki gündür iyi gidiyor
Geç kalkmak yaramıyor olabildiğince erken güne başlamak gerek
3 ana 3 ara yapılıyor genelde biliyorsun. Kendi kalkma düzenine göre 3-4 saatte bir bişeyler yemelisin. Cislardan uzak durup bir de spor ekledin mi tamamdır
Bu sabah bende yürüyüş yapmış oldum aile hekimine ve ordan arkadaşımın yanına gidince. Iyi geldi
Arayı uzatmadan git canım farklı bir demir ilacı verir.
Ama bulgur da yoğurtla çok güzel oluyor.
Zaten güzel şeyler hep cıss
Selam kızlar nasılsınız? Bu aralar oğlumun azı dişlerinin vermiş olduğu huzursuzlukla uğraşıyorum o yuzden pek giremedim ve sanirim önümüzdeki 20 gün daha giremiycem çünkü yarın Malatya'ya gidiyorum kaynanamların yanına birazcık gezelim tozalim onunlahem bakayim kilo vermismi
biliyorsunuz onuda diyete başlattım ve 8 kilo falan verdirdim. Simdi bu 20 günde ben 59 a bile düşebilirim hazır olun
![]()
farklı demir ilacıda kabız yapar diye korkuyorum benim kabız olmamam gerekiyor... ilaçsız yediklerime dikkat ederek demiri almaya çalışayım diyorum böyle ikilemde kaldım....ciğer gerçekten demiri artırıyor..... ben 3 ay ilaç kullandım tahlil sonucunda fazla yükselmemişti bende bıraktım ilacı haftada 1 mutlaka ciger yedim , kuru üzüm tükettim yeşil çayı içmeyi bıraktım normal çayda en fazla günlük 2 bardak içtim 1 ay sonunda demirim çok yükselmişti üztelik ilaçsız....
Insallah canim valla oyle umuyorum cunku orada surekli hareket halinde oluyo insanooo iyi gezmeler sana o zaman. Malatya dönüşü mezun olursun o zaman inşallah
o zaman yine öyle bir diyet uygula demir arttırmak için,inşallah yükselir
Evet canım aslında ben saat 7 buçuk dedin mi hemen kurulmuş saat gibi kalkarım akşam da erken yatarım ama bakalım nasıl olucakAfiyet olsun canım
Inşallah öyle olur canim
Geçen hafta baya cozutmustum ama iki gündür iyi gidiyor
Geç kalkmak yaramıyor olabildiğince erken güne başlamak gerek
3 ana 3 ara yapılıyor genelde biliyorsun. Kendi kalkma düzenine göre 3-4 saatte bir bişeyler yemelisin. Cislardan uzak durup bir de spor ekledin mi tamamdır
Bu sabah bende yürüyüş yapmış oldum aile hekimine ve ordan arkadaşımın yanına gidince. Iyi geldi
Arayı uzatmadan git canım farklı bir demir ilacı verir.
Ama bulgur da yoğurtla çok güzel oluyor.
Zaten güzel şeyler hep cıss
ada81 @cankizzzz @umudum2 @Kriziantemcicegi @Turan16
aylahl @fanur
zerra @Nurdan1616 Kızlar nerelerdesiniz. Hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Özledim valla. Arada bir selam verin
1-2 haftaya aranızdayım inşallah canım:)
Iyi akşamlar hanımlar
Hayır olamadım canım biraz saldım kendimi biraz değil baya doymuyorum sürekli yiyesim var kıtlıktan çıkmış gibiyim şuan bile yememek için kendimi zor tutuyorumIyi akşamlar canım nasıl gecti günün?motive olabildin mi?
Hayır olamadım canım biraz saldım kendimi biraz değil baya doymuyorum sürekli yiyesim var kıtlıktan çıkmış gibiyim şuan bile yememek için kendimi zor tutuyorum
19 eylül listem
9.30
1 kk peynir
5 zeytin
1 dlm tb ekm
10.30
sade kahve
12.30
mantarlı spagetti
19.00
tavuk çorba
salata
4 yk zy taze fasulye
2 l su
30 dk yürüyüş
Ah bi bilebilsem uygulayacağım herşeyin daha iyi olmasını diliyorum umarım biran önce düzelirimHadi yaa üzüldüm
Yeniden motive olman için ne yapabiliriz canım?
Afiyet olsun canım. Spagetti yerine başka bişey olsa daha iyi olurdu
hosbuldum canım. Aynen tekrardan başlayıp kiloları göndermek lazım. Yansın yağlar gitsin kilolarhoşgeldin canım , hadi hep birlikte veda edelim şu kilolara bahara fit girelim)
hosbuldum canimhoşgeldin![]()
makarnayi nasıl yiyecekmisiz canım sade mi?Kızlarr fox tvde çağla ile yeni bir gün programına bir doktor gelmiş kilo aldırmayan makarna yaptı ve makarnayı asla yoğurt,peynir,tavuk gibi proteinli besinlerle tuketmememiz gerektiğini söyledi tüketirsek kilo alırmışız. Aynı şekilde bulgur pilavınida yoğurt vs tuketmemeliymişiz onun yerine salata yemeliymisiz. Ben şimdiye kadar yanlış yapıyormuşum bulgur pilavını yoğurt ile yiyerek![]()
kv yi diyete dahil etmek çok mantıklı. Benimki de diyete başlıyor ama devam ettirmiyor burayı söyledim de ben onu üye yapayım bakalım belki burası iyi gelir ona daSelam kızlar nasılsınız? Bu aralar oğlumun azı dişlerinin vermiş olduğu huzursuzlukla uğraşıyorum o yuzden pek giremedim ve sanirim önümüzdeki 20 gün daha giremiycem çünkü yarın Malatya'ya gidiyorum kaynanamların yanına birazcık gezelim tozalim onunlahem bakayim kilo vermismi
![]()
Domates sarımsak biraz salça tuz karabiber 1 kasik zeytinyağında kavuruyoruz, bu yaptığımız doğal ketçap oluyormuş. Normal haşladığımız makarnanin üzerine koyup tüketiyoruz. 1 kase olacak şekilde. Yağ 1 kişi için 1 yemek kaşığı. 4 kişi yiyecekse 4 yemek kaşığı oluyormuş. Böyle anlattı canım doktor beyhosbuldum canım. Aynen tekrardan başlayıp kiloları göndermek lazım. Yansın yağlar gitsin kilolar
hosbuldum canim
makarnayi nasıl yiyecekmisiz canım sade mi?
kv yi diyete dahil etmek çok mantıklı. Benimki de diyete başlıyor ama devam ettirmiyor burayı söyledim de ben onu üye yapayım bakalım belki burası iyi gelir ona da
zerra zerra nasılsın canım? Kilo koruma nasıl gidiyor?