Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar herkes burada ama bakmak için geldim, teyzemler haber verdiler geliyorlar küçük hanımı görmeye, ev inanılmaz dağınık, koşa koşa heryeri düzeltmem gerekiyor. Akşam buradayım.

canım kolay gelsin gelen yabancı değilmiş hem çocuklusun sıkma kendini halden anlarlar

iyiyim dosbacım sağolasın hayatım.nasıl gitsin çok şükür bir sorun yok atıştırma yapmamak için kendimi tutuyorum.su şişesi sürekli elimde bir tek o zaman 2 lt su içebiliyorum.ufaklıkla uğraş falan derken bak şimdi akşam oldu nerdeyse ve burada çok güzel güneş açtı.evim mahellenin en güzel yerinde her yönden güneş alıyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor valla içim ferahladı.umarım sende iyisindir dosbacım.bu arada melzeyit senin nasıl gidiyor umarım sende iyisindir.nereus yine hüzünlerde,umarım çabuk atlatır.

iyiyim dosbacım sağolasın hayatım.nasıl gitsin çok şükür bir sorun yok atıştırma yapmamak için kendimi tutuyorum.su şişesi sürekli elimde bir tek o zaman 2 lt su içebiliyorum.ufaklıkla uğraş falan derken bak şimdi akşam oldu nerdeyse ve burada çok güzel güneş açtı.evim mahellenin en güzel yerinde her yönden güneş alıyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor valla içim ferahladı.umarım sende iyisindir dosbacım.bu arada melzeyit senin nasıl gidiyor umarım sende iyisindir.nereus yine hüzünlerde,umarım çabuk atlatır.

canım benim de fena değil su içiyorum
bugün ankara soğuk şükür benim evimde çok güzel güneş alıyor
idare ediyoruz işte

iyiyim ad cim benim hastalik aslinda fazla zorlamzsam iyi ne cok hareket iyi geliyor nbede cok hareketsiz kalmak bunu ömür boyu cekecegim cünkü gecme gibi bir ihtimali yok bu arada baktim evli olarak en eskiniz benimevliligim insallah bu sene 15 sene olacak ben cok cabuk evlenenlerdenim ne acelem varsagerci guzel taraflarida var boyum kadar oglum var simdiyani hepinizin ablasi sayilirim benim yasim 32

epey erken evlenmişsin.ama bende erken evlenip cocuklarımın büyümüş olmasını isterdim açıkçası.tanıdığım birkaç arkadaşım var erken evlenen,onları görünce hoşuma gidiyor aslında.ben 24 yaşımda evlendim,inşallah bende oğlumun büyümüş kocaman olmuş hallerini görebilirim.
canım benim de fena değil su içiyorum
bugün ankara soğuk şükür benim evimde çok güzel güneş alıyor
idare ediyoruz işte
canım hayırlısı ile biter inşallah soğuklar valla yazın gelmesini hiç bu kadar sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum.yoksa göremicemmi ne? fisfisfis

canım hayırlısı ile biter inşallah soğuklar valla yazın gelmesini hiç bu kadar sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum.yoksa göremicemmi ne? fisfisfis[/QUOTE]

ay Allah korusun Allah uzun hayırlı ömür versin sana eşine ve evladına
nice güzel yazlar görürsün inşallah

Selam arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederima.s. Bu günden sonra benim işim daha zor maalesef :a015: benim en büyük diyet sabotajcım canımcım annemcim geri döndüşakkıdı Bir kaç aydır almanya da ablamın yanındaydı abartmıyorum artık diyet yapmak benim için daha zor olacak.Bu sabah kahvaltıya davetliydik tabiki benim çok zayıfladığımı görmüş havaalanında ve muhteşem bir sofra hazırlamış.Özellikle böreği yememeliydim ama dayanamadım:oklava: hem ısrara hemde görüntüye.Kahvaltı olması biraz durumu kurtarıyor.Spor yapamadım ama evi baştan sona sildim süpürdüm toz aldım feci çalıştım.Akşamada sadece çorba içtim ve yoğurt yedim geceyi bir elma ile kapatırım diyorumyerimseniben

Selam arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederima.s. Bu günden sonra benim işim daha zor maalesef :a015: benim en büyük diyet sabotajcım canımcım annemcim geri döndüşakkıdı Bir kaç aydır almanya da ablamın yanındaydı abartmıyorum artık diyet yapmak benim için daha zor olacak.Bu sabah kahvaltıya davetliydik tabiki benim çok zayıfladığımı görmüş havaalanında ve muhteşem bir sofra hazırlamış.Özellikle böreği yememeliydim ama dayanamadım:oklava: hem ısrara hemde görüntüye.Kahvaltı olması biraz durumu kurtarıyor.Spor yapamadım ama evi baştan sona sildim süpürdüm toz aldım feci çalıştım.Akşamada sadece çorba içtim ve yoğurt yedim geceyi bir elma ile kapatırım diyorumyerimseniben

canım hedefine çok az kalmış annenle sık görüşme sırnaşık şey
tabii işin şakası keşke benim annemde yanımda olsa ben yememenin bi yolunu bulurdummm

Annemle çok yakın oturuyoruz ve onun varlığı her anlamda hayatıma anlam katıyorŞeniz ama bazen keşke bu kadar iyi bir aşçı olmasaydı :utangac:diyorum tabi babam böyle düşünmüyorcokacimcoook oğlum dagamyoncuiremsu

Annemle çok yakın oturuyoruz ve onun varlığı her anlamda hayatıma anlam katıyorŞeniz ama bazen keşke bu kadar iyi bir aşçı olmasaydı :utangac:diyorum tabi babam böyle düşünmüyorcokacimcoook oğlum dagamyoncuiremsu

anneler zaten en güzel yemekleri yapıyor benim kızımda anne yemeklerin çok kötü ama yemek zorundayım diyor acaba çok mu kötü yapıyorum bilemiyorum ama bugün dünün acısını çıkardım
ara elma
öğlen yarım kase yoğurt içine 3 kaşık nestfit
akşam
yarım porsiyon terbiyeli köfte
2zeytin
2 kaşr peyniri
salata
2 kaşık pilav

3 kuru kayısı
5-6 fındık günboyu tektek
ve 1saat koşubandın 6 km hızla 1 saat yürüdüm
4.15 km.
öğlende 1.5 saat çarşıda seri şekilde yürüdüm kızıma hediye yetiştirmem gerekiyordu:enbuyukkk::dance:

canlarım nişanımız bitti ve sonunda evimdeyim
nişan günü pek kaçırmadım.ama ısrarlar insanın canını çok sıkıyorr.
bu gün
kahvaltı 1 dilim börek domates salatalık 1 zeytin
ara 1 elma
öğle 1 kase çorba ton balığının yarısından az ve 2 dilim k ekmek
ara 1 elma
akşam 3 yaprak sarma tavuk patates fırında kompostu
ara yarım muz ve yarım elmayla kapattım
ama artık davetlere katılmayı düşünmüyorum.ne kadar yemeyeceğim desem de 1 2tane alıyor insan.
ya kızlar bir de gelice tartıldımsanki kilo almaışım gözlerime inanamadım.sabah birdaha tartılacağım..

bu gün
ara 1 elma
ara 1 elma
ama artık davetlere katılmayı düşünmüyorum.ne kadar yemeyeceğim desem de 1 2tane alıyor insan.
ya kızlar bir de gelice tartıldımsanki kilo almaışım gözlerime inanamadım.sabah birdaha tartılacağım..

ahbe güzelim keşke ben o76 ları görebilsem ah ah

off ya 15 haftada 1 kilo çok kötüü :1no2: ayrıca benim bugün canım çok sıkkın moralimde çok bozuk senağlama senağlama senağlama

canım ne oldu sanaa.s.

canım kolay gelsin gelen yabancı değilmiş hem çocuklusun sıkma kendini halden anlarlar

neyse atlattım,teyzemle eniştem geldi. Yapım biraz tuhaf, hiç biryerde dağınıklık, hiç bir yerde toz olmayacak, karşımdaki değil de ben huzursuz oluyorum. Yeni oturdum, onlar gitti, yarın işe gideceğim dersim var bir sürü, yemek yaptım, süt sağıp kızımın yiyeceklerini ayarladım, ders notlarımı toparladım, çantalarımı ve kıyafetimi hazırladım, kızımı uyuttum ve yeni oturdum. Sırtım çok ağırıyor şu anda. Bi masaja gitsem diyorum delikafadulden

evet canım devam bi tek dün eşimin ısrarlarına dayanamadım
1 haftadır açsın dedi ve sürekli tabağıma doldurdu ama dün spor da yaptım umarım bu kaçamak bi haftama zarar vermez

1 öğün ödül ver kendine canım, o da motivasyonın olsun.

canım hayırlısı ile biter inşallah soğuklar valla yazın gelmesini hiç bu kadar sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum.yoksa göremicemmi ne? fisfisfis

ben de yazı çok seviyorum, inşallah incecik gireriz yaza. Allah korusun canı, nice yazlar görürsün inşallah.

ben de annemle çok yakınım, 2 sokak var aramızda, çok avantajlı. Annem de çok güzel yemek yapar, bugün börek yapmıştı kahvaltıya ama ben kahvaltıda değil de arada yedim hem de 1 tane ile atlattım, canım senin de 3 kilon kalmış, aman geri alma verdiklerini.

anneler zaten en güzel yemekleri yapıyor benim kızımda anne yemeklerin çok kötü ama yemek zorundayım diyor acaba çok mu kötü yapıyorum bilemiyorum ama bugün dünün acısını çıkardım
ara elma
öğlen yarım kase yoğurt içine 3 kaşık nestfit
akşam
yarım porsiyon terbiyeli köfte
2zeytin
2 kaşr peyniri
salata
2 kaşık pilav

3 kuru kayısı
5-6 fındık günboyu tektek
ve 1saat koşubandın 6 km hızla 1 saat yürüdüm
4.15 km.
öğlende 1.5 saat çarşıda seri şekilde yürüdüm kızıma hediye yetiştirmem gerekiyordu:enbuyukkk::dance:

kızıının doğumgünü mü canım?

bu gün
ara 1 elma
ara 1 elma

evet insanın gözü görünce iradeye hakim olmak zorlaşıyor. En iyisi hiç görmemek.

ahbe güzelim keşke ben o76 ları görebilsem ah ah

görürsün canm, 5 kilo nedir ki, 1 ay içinde görürsün.

canısı görürsün inşallah..sabır biraz..ya bana nişanda demediklerini birakmadılar"bir çocukla böyle olursan ilerde ne olursun" en korkuncuydu...ahh ahhh.çok moralim bozuldu:1no2:

insanların çeneleri durmuyor ki. Ben de yeni doğum yapmışım, daha şişlerim inmemiş, insanlar ah ah göbeğin kalmış çok kilon kalmış falan dediler. tabi bende moral sıfır.

canısı görürsün inşallah..sabır biraz..ya bana nişanda demediklerini birakmadılar"bir çocukla böyle olursan ilerde ne olursun" en korkuncuydu...ahh ahhh.çok moralim bozuldu:1no2:

ahya bilmezmiyim bugün eşim televizyonda çıkan bütün diyet haberlerine beni çağırıyor sırf ona inat zayıflayacam bu arada mens oldum korkularım geçti üzgünüm teyze olamayacaksınız bu hafta spor planım halen aynı ama dahaönce 2000 li dakikalardan bahsetmişim iyiki kimse benimle iddiaya girmedi sabahtan akşama kadaar yürümem gerekecekti arkadaşlar planım şu
akşamları 60 dakikayani 4.15 km yürüyüş
sabahlarıda40 dakika oda tahminen 3 km falan ediyor bide sabah işe yürüyerek gidersem 1 kmde o olsa toplamda 8 km eder
sizce bu hafta şansım nedir çarşamba perşembede lapa diyeti yapayım diyorum cumaya kimseyi utandımayım artk

:oklava:

Back
X