Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hayırlı günler kızlar nasılsınız. Uzun zamandır yoktum aranızda özledim sizi.yeni arkadaşlar da var sanırım neler yapıyorsunuz diyete spora devam sanırım.

hoşgeldin canım
aynen diyete spora devam arada tökezlesek de
sen nasılsın neler yapıyorsun? koruma dönemi nasıl geçiyor?

Kızlar tadımlık çiğköfte yiyebilir miyizz?? Öğlen çorba içtim kepekli ekmekle iki üç kaşık da makarna artı yoğurt(iş yerinde makarna vardı, vejetaryen olduğum için köfte yiyemiyorum)

çiğ köfte diyette yenilebilir ama lavaşsız olacak. yeşillikle birlikte tüketebilirsin. bulgur şişkinlik yapıyor. ertesi gün tartılmamanı tavsiye ederrim. ufak bir artı ya da hiç oynamama durumu olarabilir tartıda. kilo almış olmuyorssun ama geçiyor 1-2 güne şişkinlik

hava kapalı ama yine de çıktık bir park yaptık kızıcığımla. alışveriş yaptık geldik. uyuyor şimdi. dışarıda uyur diye düşünmüştüm ama uyumadı. geç oldu biraz uykusu. birazdan uyandıracağım o yüzden.

bu sabah tartıda 80.4 düm . akşam yatmadan lesslie yapmayı düşünüyorum. biraz zor gibi hedefimi görmek ama inşallah görürüm 79.9 u.

Çiğköfte yemedim kızlar :KK76: menümü söyliyim çünkü tamamladımm
Sabah 8.40 peynir zeytin altınbaşak
Öğlen 12.20 ezogelin çorbası makarna(çok az) bir dilim kepek ekmeği ve yoğurt
Akşam 18.40 mantar sote(4 5 kaşık) ve yoğurt
Ben öğlen biraz daha fazla yemek yiyorum akşam cıvıtmamak için :KK52:
1 litre su içtim 2 ye tamamlarım
Bir de şekersiz kahve
1 saat yürüdüm

Menün çok güzel ama şu etimek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ye lütfen. Hem birazcık değişiklik olur metabolizman için. Sporun harika.

Yerçekimi ve vücut arasındaki durumdan dolayı ip atlamayı uygun görmüyorum. Tüm vücudumuz özellikle memeler çok etkileniyor ip atlarken. Yaaaa onu çok sabitlemek lazım. Yoksa zayıflama işimiz bittikten sonra sarkması çok normal olacak. Normalde de kilo verdikçe küçülüyorlar. Kiloluyken derisi genişlemiş oluyor zayıflayınca uygun sporla toparlamazsak kötü bir görüntüsü oluyor. İp atlamak buna hız kazandırıyor. Çok güzel kardiyo yaptırıyor ama sırf bu sarkmalardan dolayı yapmanızı istemem. Onun yerine yürüyüş temponu artırabilirsin. Yavaştan mekik çekmeye başlayabilirsin ama mekik için bile erken. Şu an için sana en uygun spor yürüyüş. Dün spor salonuna başladım. Hoca en başta ne istiyorsunuz dedi. Yaklaşık 5-6 kilo fazlalığım var onlardan kurtulup karın, bacak ve kol kaslarımı geliştirmek istiyorum dedim. Verdiği programda günlük 1 saat kardiyo var. Kilo verme aşamasında en uygun spor olduğunu bir kez de o söylemiş oldu. İki güne bir de başka hareketlerden verdi. Şimdi bilmiyorum onların ne olduğunu isimlerini ingilizce yazmış. Ama yapınca göreceğim. Muhtemel geliştirmek istediğim kaslarla ilgili aletler. Çok yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir anlatmak istediğimi

Bu senenin son aşuresi olsun :KK39:

Geçmiş olsun canım.

Canım evet annem yaptı aşureyi, başka kimse yapmaz sanırım son olur. Çok özlemişim ama. Annemin yaptığını duyunca uğramadım hiç gözüm görmedin diye, cuma gidip yerim diye düşündüm ama annem yolladı.
Kaptanım etimekli ödem artırıcı diyeti diyetisyenim yazmıştı haftada 3 gün yap demişti gerçekten listeye uyunca 1 kilo farkediyor. Ama daha önemlisi ben etimek (ya da galera) tulum peynir ikilisini çok seviyorum. Haftada 1-2 yiyorum sadece, çok keyif alıyorum bir de çay.

Bana da benzer bir programı yazdı.
Haftada 3 gün 15 dk yürüyüş ısınma, 10 civarı makinede hareketler (kol omuz bacak ve karın), 15 dk eliptik bisitlet, 15 dk bisiklet
Kalan 2 gün sırf kardiyo
5 gün gidiyorum

Göbeğim küçüldü hissediyorum.

Aksam yemegi yemeyerek doğru yapmışsın. Ana öğün olarak veriyor diyetisyen ler ama öğle ana öğünü. Bugün de dikkat edersen sorun olacağını zannetmiyorum

Çok dikkat ettim canım bakalım sonuç ne olacak sabah.

Çiğköfte yemedim kızlar :KK76: menümü söyliyim çünkü tamamladımm
Sabah 8.40 peynir zeytin altınbaşak
Öğlen 12.20 ezogelin çorbası makarna(çok az) bir dilim kepek ekmeği ve yoğurt
Akşam 18.40 mantar sote(4 5 kaşık) ve yoğurt
Ben öğlen biraz daha fazla yemek yiyorum akşam cıvıtmamak için :KK52:
1 litre su içtim 2 ye tamamlarım
Bir de şekersiz kahve
1 saat yürüdüm

Afiyet olsun canım.
Çorba ekmek yerine geçiyor. Makarna da ekmek yerine geçiyor. Tekrar ekmek yemişsin çok olmuş öğlen. Is yerinde de çok secenek yok tabi mecburen birazda böyle olacak. Inşallah sebze çıkar yarın yemekte :)

Canım evet annem yaptı aşureyi, başka kimse yapmaz sanırım son olur. Çok özlemişim ama. Annemin yaptığını duyunca uğramadım hiç gözüm görmedin diye, cuma gidip yerim diye düşündüm ama annem yolladı.
Kaptanım etimekli ödem artırıcı diyeti diyetisyenim yazmıştı haftada 3 gün yap demişti gerçekten listeye uyunca 1 kilo farkediyor. Ama daha önemlisi ben etimek (ya da galera) tulum peynir ikilisini çok seviyorum. Haftada 1-2 yiyorum sadece, çok keyif alıyorum bir de çay.

Bana da benzer bir programı yazdı.
Haftada 3 gün 15 dk yürüyüş ısınma, 10 civarı makinede hareketler (kol omuz bacak ve karın), 15 dk eliptik bisitlet, 15 dk bisiklet
Kalan 2 gün sırf kardiyo
5 gün gidiyorum

Göbeğim küçüldü hissediyorum.

Çok dikkat ettim canım bakalım sonuç ne olacak sabah.

Güzel olacak gibi geliyor bana

Bugün ki menum
10:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz
Dereotu

13:30
5 kaşık fırında kabak
2 kaşık et kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran

16:30
1 seftali

19:00
7 kaşık fırında kabak
3 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

20:00
Şekersiz türk kahvesi 1 fincan

3.5 lt su
45 dk yürüyüş

Yatmadan lesslie 3 yapacağım inşallah

LAydLiNe LAydLiNe

Iyi geceler kızlar anca fırsat bulabildim yazmaya. Kolumu yaktım dün nokta nokta bir kaç yerini çok değil gece uyuyamadım resmen bir yere değince öyle kötü acıyor ki yanık kremi falan sürdük iyi geliyor biraz. Bir yandan midem bulanıyor bir kaç aksamdır. Bir yandan boğazım acıyor gripmisim gibi ama değil bir yandan tuvalet sorunum var kaç gündür :cry: hastalık hastası oldum daha neler var neler :KK42:

Günaydın kızlar :KK200:

Havalar fena bozdu. Hiç sevmem kapalı havaları ama bakalım bu kış nasıl geçecek. Çalıştığımız yer buz gibi donuyoruz valla. Biran önce ısınma işine çözüm bulurlarsa süper olacak yoksa kış berbat geçecek.

Bir de bugün ayrı bir heyecanım var. İşaret dili kursundan daha önce bahsetmiştim. Bütün işlemleri bitti sayılır. Bugün ön bir toplantı yapacağım kursla ilgili. Haftaya Salı başlıyor inşallah kurs. Ne kadar alışırsan alış sanırım bu ilk toplantının ilk dersin hep bir heyecanı oluyor. Öğretmen olan arkadaşlar sizde de öyle oluyor mu yoksa sadece ben mi öyleyim :oops:
o heyecan bende de hep oluyor ilk başladığım an. bence her zaman iyi bir şey heyecanimizi yitirmemek gerek ;)

Bak aslında sorunun kaynağını biliyorsun. Hafta sonu kaçırmasan dikkat etsen ne kadar iyi olacak senin için. Bir de unutma artık listedesin. Aldığın her gram, verdiğin her gram takımı etkileyecek. Zaten yıllardır yiyoruz onun için buralardayız bence birazcık engel olabilirsin kendine.

Menün çok güzel ama şu etimek yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği ye lütfen. Hem birazcık değişiklik olur metabolizman için. Sporun harika.

Yerçekimi ve vücut arasındaki durumdan dolayı ip atlamayı uygun görmüyorum. Tüm vücudumuz özellikle memeler çok etkileniyor ip atlarken. Yaaaa onu çok sabitlemek lazım. Yoksa zayıflama işimiz bittikten sonra sarkması çok normal olacak. Normalde de kilo verdikçe küçülüyorlar. Kiloluyken derisi genişlemiş oluyor zayıflayınca uygun sporla toparlamazsak kötü bir görüntüsü oluyor. İp atlamak buna hız kazandırıyor. Çok güzel kardiyo yaptırıyor ama sırf bu sarkmalardan dolayı yapmanızı istemem. Onun yerine yürüyüş temponu artırabilirsin. Yavaştan mekik çekmeye başlayabilirsin ama mekik için bile erken. Şu an için sana en uygun spor yürüyüş. Dün spor salonuna başladım. Hoca en başta ne istiyorsunuz dedi. Yaklaşık 5-6 kilo fazlalığım var onlardan kurtulup karın, bacak ve kol kaslarımı geliştirmek istiyorum dedim. Verdiği programda günlük 1 saat kardiyo var. Kilo verme aşamasında en uygun spor olduğunu bir kez de o söylemiş oldu. İki güne bir de başka hareketlerden verdi. Şimdi bilmiyorum onların ne olduğunu isimlerini ingilizce yazmış. Ama yapınca göreceğim. Muhtemel geliştirmek istediğim kaslarla ilgili aletler. Çok yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir anlatmak istediğimi.

Karatay yarışma grubu sayılmıyor canım. Cuma yarışmalarına katıldıysan farklı bir yol izlememiz gerektiği için sordum sana hangi gruptu nasıl yarıştın diye.

Geçmiş olsun canım. Sevindim bir daha çıkmamasına. Ortalıkta salgın hastalık çok fazla. Mevsimde birden değişince hasta olmayan az kişi var. Dikkat etmek lazım.

Düzelir inşallah canım biran önce. Zor günler ama çabuk geçiyor. Çok üzme kendini.

Çok sevindim kilo almamana. Bu arada korumayı öğrenmiş oldun. İnşallah bundan sonra çok çabuk gider kalan kilolar.

Bu senenin son aşuresi olsun :KK39:

Geçmiş olsun canım.

Nutella olmamış. Akşam yemeğin çok geç olmuş. Bir de akşam ki mandalinalar fazla olmuş.
Su içmen öncemli ama. Yavaş yavaş arttırmaya çalış. Menü yazarken öğünlerinin saatini de yazarsan sevinirim. Etimek ve beyaz ekmek yerine de lütfen tam buğday ya da çavdar ekmeği tüket.
akşam yemeği dünkü toplantıdan dolayı gecikti canım. Daha dikkat etmeye çalışırım

Hayırlı günler kızlar nasılsınız. Uzun zamandır yoktum aranızda özledim sizi.yeni arkadaşlar da var sanırım neler yapıyorsunuz diyete spora devam sanırım.
hoşgeldin umudum. Ben de yeni döndüm tekrardan başlamak için. Sen nasılsın nasıl gidiyor koruma?

Iyi geceler kızlar anca fırsat bulabildim yazmaya. Kolumu yaktım dün nokta nokta bir kaç yerini çok değil gece uyuyamadım resmen bir yere değince öyle kötü acıyor ki yanık kremi falan sürdük iyi geliyor biraz. Bir yandan midem bulanıyor bir kaç aksamdır. Bir yandan boğazım acıyor gripmisim gibi ama değil bir yandan tuvalet sorunum var kaç gündür :cry: hastalık hastası oldum daha neler var neler :KK42:
çok geçmiş olsun canım. Yağdan dolayı mi yandı kolun?

27 eylül

07.30
Tb ekmegiyle sandviç
(Zeytin peynir domates)

12.30
1 haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk
2 tk kızılcık marmelati
Domates salatalık
1 dilim ekmek

16.30
1 muz

19.00
1 tabak bamya yemeği
Büyük kase salata
Yarim kase aşure
1 mandalina

3 litre su

o heyecan bende de hep oluyor ilk başladığım an. bence her zaman iyi bir şey heyecanimizi yitirmemek gerek :KK66:

akşam yemeği dünkü toplantıdan dolayı gecikti canım. Daha dikkat etmeye çalışırım

hoşgeldin umudum. Ben de yeni döndüm tekrardan başlamak için. Sen nasılsın nasıl gidiyor koruma?

Evet canım tarhana kavuruyordum koluma sıçradı

Geçmiş olsun canım. Günün geçti mi?

27 eylül

07.30
Tb ekmegiyle sandviç
(Zeytin peynir domates)

12.30
1 haşlanmış yumurta
3 dilim sucuk
2 tk kızılcık marmelati
Domates salatalık
1 dilim ekmek

16.30
1 muz

19.00
1 tabak bamya yemeği
Büyük kase salata
Yarim kase aşure
1 mandalina

3 litre su

Afiyet olsun canım. Aşure hariç güzel menün

Bugun hic ggiremedim

Menu
Sabah
Omlet, dpmates salata zeytin

Oglen mercimek corbasi 1 dilim ekmek

Ara tavuklj salata

Aksam mercimek corbasi nohut

Afiyet olsun canım. Ogunlerin saatlerini ve yediklerinin miktarını belirtmen gerekiyor.

Afiyet olsun canım.
Çorba ekmek yerine geçiyor. Makarna da ekmek yerine geçiyor. Tekrar ekmek yemişsin çok olmuş öğlen. Is yerinde de çok secenek yok tabi mecburen birazda böyle olacak. Inşallah sebze çıkar yarın yemekte :)
Sorma öğlen öyle oldu :KK43: ama et yemeyince mecbur kalıyorum bir de akşam normalde hiç ekmek yemem öğlen çorbayla bir dilim yerdim sadece :) ama çorba da ekmek yerine geçiyorsa vay halimize ne yiyeceğim ben insanın umudu kırılıyor soğuyor :KK43: ama benim diyetiysen makarna pilav yeme öğlen çorbayla bir dilim ekmek ye derdi. Akşama kalmasın diye, yoksa aç kalırım akşam saldırırım vallahi :)

o heyecan bende de hep oluyor ilk başladığım an. bence her zaman iyi bir şey heyecanimizi yitirmemek gerek :KK66:

Valla pek koruduğum söylenemez.şuan reglm bakalım bittiğinde gerçek kilomu görücem

hoşgeldin canım
aynen diyete spora devam arada tökezlesek de
sen nasılsın neler yapıyorsun? koruma dönemi nasıl geçiyor?

çiğ köfte diyette yenilebilir ama lavaşsız olacak. yeşillikle birlikte tüketebilirsin. bulgur şişkinlik yapıyor. ertesi gün tartılmamanı tavsiye ederrim. ufak bir artı ya da hiç oynamama durumu olarabilir tartıda. kilo almış olmuyorssun ama geçiyor 1-2 güne şişkinlik
İyiyim canım bende.tatil epey yoğun geçti giremedim hiç buraya.şimdi de yoğun yoğun başladık döneme bakalım hayırlısı.kilomu şuan bende bilmiyorum en son 56.5 ti.bakalım dediğim gibi şuan reglm bitiminde görücez son kilomu.kilo için değilde sizleri özlediğim için yazmak istedim.

Back
X