Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Keşke daha başka bir seçenek olsa. Kumpirle makarna aşağı yukarı eş değer canım. İkisini de yememen gerekli. Et çok daha sağıklı ve protein kaynağı. Gitme diyeceğim ama sanırım söz verdin. Diyetin bitene kadar böyle yemeklerden kaçınsan senin için daha faydalı. Çünkü et yemiyorsun ve dışarıda et dışında her şey sakıncalı.
Erkek arkadaşım ve iş arkadaşlarım gitmeme durumum olmazdı :( ama fatsecret uygulamasından az çok değerlerine baktım sanırım makarna alacağım yarısını yerim :KK42:

mesajları okudum ama akşam düğüne gideceğiz çok işim var hazırlanmam lazım oyüzden tek tek alıntı yapamadım.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. veremeyenlerde haftaya verir inşallah.
artık derece yapıp ceza alma durumundan kurtulsak harıka olacak.

Kilo bildirimi yapmayı unutmuşum :bicak:
Geçen hafta 74.0
Bu hafta 74.1
+100 gr

Yaptığım kaçamaklar böyle yansıdı maalesef

Tabii ki canım hoş geldin aramıza :KK200:

Olsun canım önemli olan kilo verebilmen.

Rezalet bir menü tabii ki zaten sırf siz göründe ben utanayım diye yazdım. Aslında hiç bir bahanesi yok tamamen kendi kabahatim. Kısaca eğer kilo vermek ve sağlıklı olmak istiyorsak tek lokma kaçamak yapmamamız lazım.

Çok iyi yapmışsın sadece meyve yemekle. İnşallah bugün güzel bir sonuç göreceksin tartıda :KK200:

Hoş geldin canım aramıza. Daha önce nasıl yarışmıştın anlatır mısın biraz?

Canım menü yazarken yanına saatlerini de yazar mısın? Doritos olmamış. Onun haricinde güzel menü
Haşlanmış mısır ve misafirlikte yediklerin olmamış canım. Seninde bu bahane kısmını farketmene çok sevindim. Listede olmadığın için biraz daha mı rahat davranıyorsun acaba? Kendini listedeymiş gibi motive etmen lazım. Bu hafta bize de liste hazırlayacağım yine free liste olarak. Bir süredir yoğunluktan hazırlayamıyordum. Bir de başka süper bir fikrim var. Umarım çok güzel olacak :KK68:

Geçmiş geçmişte kalmıştır gelecek ise hala bizimdir.

Limonata da sadece su ve limon mu var? Şeker yok mu? Çikolata diyet süresince bitter bile olsa tavsiye etmediğim bir şey. Şimdiye kadar çikolata yediğimiz için buradayız zaten. Güzel ve sağlıklı bir vücuda sahip olabilmemiz için bazı fedakarlıklarda bulunmamız lazım. Bunlardan biri de çikolata ve uzak durmalıyız. Ama ideal kilona ulaşıp, korumayı öğrendiğin zaman yine yiyebilirsin.

Eskiden böyle bir uygulamamız vardı ama bu aralar takımda bir rehavet olduğu için devamlılık sağlayabileceğimizi düşünmediğim için uygulamıyorum. Biraz daha düzene girince güzel cezalarım var sizin için :KK53::KK53:

Ne kursuna gidiyorsun? Nazara ben de inanıyorum ve etrafta kem gözlü insan çok fazla.

Süpersin valla maşallah :KK9::KK9:
Günaydın canım :KK36:
gerçekten de listede olmadigim için böyleyim galiba. Hic bildirim yapmayı unuttuğum olmamıştı. Kendime çeki düzen veriyorum acilen canım :KK76:

Merhaba herkese ,
Kacak durumdayim toparlayamiyorum bi türlü kızlar midem cok büyümüş surekli biseyler yiyorum...
Bu aralar siddetli bas agrilari ile ugrasiyorum saçlarimi kurutmuyorum sanirim ondan....
Diyet yapamiyorum diye ayrica strese giriyorum içten içe .....

Bugün çok misafirimiz vardı.menüde etli pilav, yaprak sarma,baklava, kete vardı ve sadece yaprak sarmadan ikindide üç-dört tane yedim.diğerlerini ağzıma sürmedim.şu an karnım gurul gurul gurulduyo:KK14:

Sabah 08.30
Omlet, peynir, zeytin, biraz yeşillik, iki dilim tam bugday ekmegi

Ara 11.30
Iki kayısi, bitki çayı

Öğle 13.30
Ton balıklı salata, bir dilim ekmek

Ikindi 17.00
Üç veya dört yaprak sarma

Su: 2 litre
Spor: yok

Merhaba herkese ,
Kacak durumdayim toparlayamiyorum bi türlü kızlar midem cok büyümüş surekli biseyler yiyorum...
Bu aralar siddetli bas agrilari ile ugrasiyorum saçlarimi kurutmuyorum sanirim ondan....
canım bas ağrısı çok zor benim de çok oluyor. Sunu farkettim ki suyu az icip düzensiz uyudugumda daha fazla oluyor. Seninki de saçtan dolayı olabilir dedigin gibi dikkat et kendine. Ben de çok düzensiz yiyorum menü yazmayınca buraya sen de iyi kotu tekrar başla yazmaya. Diyet değil de sağlıklı beslenme olarak bak olaya toparlarsın inş. Kısa zamanda:KK39:

5 ekim cuma

9.30
1 bardak süt+ 4 kaşık nesfit

12.00
4 yk bulgur pilavı
4 yk taze fasulye
1 kase yoğurt

18.00
2 dilim tb ekmek
2 yk peynir salatası
1 kase ezogelin
3 et köfte
ayran

yatmadan leslie yapmayı umuyorum-30 dk yapsam iyi
yaparsam bildireceğim
2 L su
afiyet olsun canım güzel menü

Bugün çok misafirimiz vardı.menüde etli pilav, yaprak sarma,baklava, kete vardı ve sadece yaprak sarmadan ikindide üç-dört tane yedim.diğerlerini ağzıma sürmedim.şu an karnım gurul gurul gurulduyo:KK14:

Sabah 08.30

Ara 11.30
Iki kayısi, bitki çayı

Öğle 13.30

Ikindi 17.00

çok güzel canım cislara karşı tutmuşsun kendini ama aksam az olmuş. Çok ac bırakma kendini vücudunun vitamine de ihtiyacı var aksam yoğurt salata çorba tarzı hafif şeyler ye ki metabolizman yavaşlamasın

5 ekim

07.45
7 zeytin 1 incir
Domatesli yumurta (2 yum ile)

12.30
Yarim kase tarhana
Yarim tabak kavurma
1 parca gözleme
Salata

14.30
Yarim elma

19.00
4 tane karnıbahar köftesi
1 kase yoğurt
Salata

Bugün arkadaşlarla dışarıdaydık evde yemek yiyip çıktım kendimi tuttum ve cay kahve ile olayı kapattım şükür :KK76:

2 litre su

Ben de ilk çocuğum da 80 küsürlerden 53'e inmiştim
Sonra 2.ci hamileliğim de doğum yaptığım da 68 dim emzirme dönemi derken 76'ya çıktım en son 59'a inmiştim sonra kilo aldım
6 sene sonra 3.ye hamile kaldım
66 ile hamile kaldım en son 86-87'ye çıkmıştım bir ara 80'e indim, şuan 82 kiloyum
merhaba... hoşgeldin aramıza...
ben de 2 çocuğumda doğumdan sonra emzirme döneminde kilo almıştım. hatta oğlum için (19 yaşında kendisi) sabah 5e saati kurup kalkıyordum. sabah süt olsun diye yemek yiyordum :KK70:
poğaça için hamur mayalar gibi... ilahi ben... çocukluk resmen.. ama sütüm oğlumu baya iyi besliyordu o dönem... kaliteliymiş sütüm :KK48:... malzemeden hiç kaçmadım hani :KK70:
tabi sütten çok kilo yaptı bende...

kolayca incelmeni diliyorum

canım bas ağrısı çok zor benim de çok oluyor. Sunu farkettim ki suyu az icip düzensiz uyudugumda daha fazla oluyor. Seninki de saçtan dolayı olabilir dedigin gibi dikkat et kendine. Ben de çok düzensiz yiyorum menü yazmayınca buraya sen de iyi kotu tekrar başla yazmaya. Diyet değil de sağlıklı beslenme olarak bak olaya toparlarsın inş. Kısa zamanda:KK39:

afiyet olsun canım güzel menü

çok güzel canım cislara karşı tutmuşsun kendini ama aksam az olmuş. Çok ac bırakma kendini vücudunun vitamine de ihtiyacı var aksam yoğurt salata çorba tarzı hafif şeyler ye ki metabolizman yavaşlamasın
Sağolasın canim , sanada gecmis olsun evet su az içince daha cok ağrı artiyor...
Haklısın diyet kelimesinden bende sıkıldım saglikli beslenmek demek bunu beyine boyle gondermek daha işe yariyor....artik bi an once duzen kurmalıyım boyle yiyerek cok mutsuzum cok hareketsiz kaldim.. klasik ev temizliği spor yapmayi ozledim..bu aralar bas agrim buna izin vermiyor....

5 ekim

07.45
7 zeytin 1 incir

12.30
Yarim kase tarhana
Yarim tabak kavurma
1 parca gözleme
Salata

14.30
Yarim elma

19.00
1 kase yoğurt
Salata

Bugün arkadaşlarla dışarıdaydık evde yemek yiyip çıktım kendimi tuttum ve cay kahve ile olayı kapattım şükür :KK76:

2 litre su
1 incir 7 zeytin ise yaradi mi canim ?

bugün ki menüm
09:30
2 dilim beyaz peynir
3 ceviz
domates
salatalık
4 sivribiber

15:00
porsiyon tavuk döner(sadece dönerlerini yedim)
ayran

20:30(düğün yemeği)
2 çataldomates soslu patlıcan kızartması
yarım biber dolması pirinçli
kuzu tandır
salata
paçanga böreğini kıza yedirdim ucundan az tattım
pasta 1 dilim

3,5 lt su
1 saat yürüyüş

pastayı yemesem daha uygun olurdu diyet için ama nefis kazandı yine
bir de karnım ağrıdı bugün. daha var ama erken mi olacak regl bilemedim. ondan mı açlık acaba onuda bilemedim.
yatmadan lesslie yapmayı düşünüyorum inşallah.pastayı telafi etmeli :)

Çok güzel zayıflamışsın canım, darısı hepimizin başına :)
Teşekkür ederim canım inşallah hep beraber sizlerimde zayıfladığını göreceğiz.
mesajları okudum ama akşam düğüne gideceğiz çok işim var hazırlanmam lazım oyüzden tek tek alıntı yapamadım.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. veremeyenlerde haftaya verir inşallah.
artık derece yapıp ceza alma durumundan kurtulsak harıka olacak.
Ben de aynı fikirdeyim ve işi gücü bıraktım sizi kontrole geldim bundan sonra akşamları da tepenizdeyim
Kilo bildirimi yapmayı unutmuşum :bicak:
Geçen hafta 74.0
Bu hafta 74.1
+100 gr

Yaptığım kaçamaklar böyle yansıdı maalesef
Şükür daha fazlası gelmemiş
Merhaba herkese ,
Hoş geldin canım geçmiş olsun dikkat et kendine stres yapacak bişey yok bence sen yapabilecek güçtesin menülerini bekliyorum iyi kötü hepsini yaz
LAydLiNe LAydLiNe
cezayı sevdim.. 57 yi görmek...
hadi inşallah...
Evet az bile ana şimdilik yeter bu kadar sana
5 ekim cuma

9.30
1 bardak süt+ 4 kaşık nesfit

12.00
4 yk bulgur pilavı
4 yk taze fasulye
1 kase yoğurt

18.00
2 dilim tb ekmek
2 yk peynir salatası
1 kase ezogelin
3 et köfte
ayran

yatmadan leslie yapmayı umuyorum-30 dk yapsam iyi
yaparsam bildireceğim
2 L su
Harika bir menü olmuş takıma ilk geldiğindeki menülerini hatırlıyor musun?
Aman allahım lady ben şok! Kendini tekrar yaratmışsın ! Gözlerim kamaştı bravo:super:lütfen kilonu koru, aç gez ama emeğini heba etme ( geçen gün yazdığın menüye ithafen yazdım)ben yaptım sen yapma
Merak etme canım koruyorum çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için inşallah sizlerde istediğiniz kilolara ineceksiniz burda yeterki isteyin ve başaracağınıza inanın

Sabah 08.30

Ara 11.30
Iki kayısi, bitki çayı

Öğle 13.30

Ikindi 17.00

Menünü bu kez daha güzel yazmışsın ama miktarları yazmamışsın kahvaltıda miktarlarda önemli. Kendini aç bırakmaman daha önemli. Kaçamak yapmadığın için tebrikler ama şunu aklından asla çıkarma önemli olan sağlıklı beslenmek tek hedefimiz bu çünkü sadece sağlıklı beslenirsek ideal kilomuza ulaşabiliriz
5 ekim

07.45
7 zeytin 1 incir

12.30
Yarim kase tarhana
Yarim tabak kavurma
1 parca gözleme
Salata

14.30
Yarim elma

19.00
1 kase yoğurt
Salata

2 litre su
Gözleme nazarlığın olsun

bugün ki menüm
09:30
2 dilim beyaz peynir
3 ceviz
domates
salatalık
4 sivribiber

15:00
porsiyon tavuk döner(sadece dönerlerini yedim)
ayran

20:30(düğün yemeği)
2 çataldomates soslu patlıcan kızartması
yarım biber dolması pirinçli
kuzu tandır
salata
paçanga böreğini kıza yedirdim ucundan az tattım
pasta 1 dilim

3,5 lt su
1 saat yürüyüş

pastayı yemesem daha uygun olurdu diyet için ama nefis kazandı yine
bir de karnım ağrıdı bugün. daha var ama erken mi olacak regl bilemedim. ondan mı açlık acaba onuda bilemedim.
yatmadan lesslie yapmayı düşünüyorum inşallah.pastayı telafi etmeli :)
Akşam kaçmış biraz eskiden hiç kaçamak yapmazdın sen şimdi ucundan ucundan tırtıklıyorsun. Bu da süreci yavaşlatıyor. Bu konuyu bir düşün bence. Eski güzel menülerini görmek istiyorum yine

İyi akşamlar hatta iyi geceler herkese, eve yeni geldim.
Bugünkü menüm;
Sabah 11.00 yulaflı mantarlı omlet(1 yumurta)
Peynir domates
Öğlen 14.30 15.00 arası kendi hazırladığım yeşil detoksum
Akşam 18.00 18.30 arası mantarlı makarna yarım porsiyon
Gün içinde sade soda
2 ltre su
1 saate yakın yürüyüş

Back
X