Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese,
Ben de dünkü menümü yazayım.
9.00 peynir, domates, az reçel (kayısı çilek ve vişne annem yapmıştı tadına baktım), 1/2 simit, 1 küçük börek
13.00 3 etli biber dolma, yoğurt, 1 dl ekmek
18.00 tavuk, 2 yk barbunya, 4 elma dilim patates (fırında), domates
Küçük bir dilim bisküvili pudingli pasta

günaydın kızlar
dünkü menüm

10:00
2 dilim peynir
3 ceviz
domates
salatalık
4 sivri biber

12:30
1 orta şekerli kahve yanında küçük bir parça çikolata

16:00
4 köfte
1 domates
1 dilim ekmek

19 ve sonrasını yazmasam daha iyi
neyse siz topa tutun da bitsin artık bu kaçamak olayı
2 ev yapımı poğaca
yarım kase makarna salatası
ve en kötüsü 1 kase aşure

3,5 lt su

tartıya çıkmaya korktum çıkmadım. geç yattık kız daha uyur. şimdi lesslieyapacağım.
misafirler gitti.aşure bitti. kaçamaklarda bitmeli artık.
bugün 2 saatte bir ağzıma küçük birparçabişey atacağım ve bol sıvı. pazara gideceğim zaten o da yürüyüş olur. alacaklarım var uzun sürecek pazar da.
yarın da normal listemi ekmeksiz uygulayacağım. salı diyetisyene + ile gitmek istemiyorum.
LAydLiNe LAydLiNe şu düşündüğün güzel cezalara talibim.benden başlayabilirsin

lesslie yi yaptım. son dakikasında uyandı kızım. zamanlaması süper oldu. kahvaltı ettim kalktım ben. eşim ve kızım devam ediyor kahvaltıya. sofrayı toplayıp dışarı çıkacağız. hem alışveriş hem yürüyüş. bol bol hareket lazım bana

Günaydın arkadaşlar.dün menüm şu şekildeydi;

Sabah 10.00
Peynir, zeytin, bir dilim jambon, biraz menemen, iki ince dilim tam buğday ekmegi

Ara: bitki çayı, iki ceviz

Öğle 15.00
üç kofte, salata, ekmek

Ara: bitki çayı, hurma

Akşam 19.30
Pırasa, ayran, ekmek

Benim akşamdan sonra tekrar bir öğünüm var ama akşam yemegi geç bir vakte kaldığı için bir şey yemedim

Su: iki litre
Spor: 45 dk yürüdüm

lesslie yi yaptım. son dakikasında uyandı kızım. zamanlaması süper oldu. kahvaltı ettim kalktım ben. eşim ve kızım devam ediyor kahvaltıya. sofrayı toplayıp dışarı çıkacağız. hem alışveriş hem yürüyüş. bol bol hareket lazım bana
Ben çoktandır leslie yapmamıştım , geçen bir denedim aman allahım 5 mil leslie yapan ben 3 mil de haşata çıktım :( bir de diyorum salona tekrar gideyim.evde 3 mil yapamayan ben salonda ne yapar bilemiyorum.herhalde minderden kazırlar beni..

Diyetisyen kontrolüne gidene kadar tartılmıycam diye kendi kendime söz vermiştim ama dayanamadım tartıldım bugün.neredeyse -2 kiloya yakın vermişim bugün fakat bunun yarısı ödemdir tabii onu da biliyorum :( yine de tartıda - kiloya inmek insanı acayip motive ediyor o da bir gerçek:KK76:

Günaydın arkadaşlar.dün menüm şu şekildeydi;

Sabah 10.00
Peynir, zeytin, bir dilim jambon, biraz menemen, iki ince dilim tam buğday ekmegi

Ara: bitki çayı, iki ceviz

Öğle 15.00
üç kofte, salata, ekmek

Ara: bitki çayı, hurma

Akşam 19.30
Pırasa, ayran, ekmek

Benim akşamdan sonra tekrar bir öğünüm var ama akşam yemegi geç bir vakte kaldığı için bir şey yemedim

Su: iki litre
Spor: 45 dk yürüdüm

afiyet olsun canım güzel menün

Ben çoktandır leslie yapmamıştım , geçen bir denedim aman allahım 5 mil leslie yapan ben 3 mil de haşata çıktım :KK43: bir de diyorum salona tekrar gideyim.evde 3 mil yapamayan ben salonda ne yapar bilemiyorum.herhalde minderden kazırlar beni..

ara ara yapıyorum ben aslında ama bu hafta çok kaçamak oldu ondan biraz sık yaptım. banada kolay gemeye başladı bir üste geçsem olacak sanırım

Diyetisyen kontrolüne gidene kadar tartılmıycam diye kendi kendime söz vermiştim ama dayanamadım tartıldım bugün.neredeyse -2 kiloya yakın vermişim bugün fakat bunun yarısı ödemdir tabii onu da biliyorum :KK43: yine de tartıda - kiloya inmek insanı acayip motive ediyor o da bir gerçek:KK76:

ilk hafta bi ödem atışı oluyor ama bence yağdan da vermişsindir. diyetisyene gidince yazarsın sonucunu.

İyi akşamlar kızlar
Ben de bugün geç uyandım geç kahvaltı ettim malesef.
11.00 12.00 arası yulaflı mantarlı kırmızı biberli peynirli omlet(bol malzemos :) )
Yarım kibrit kutusu ayrıca peynir
Domates
Salatalık
Yeşil biber
1 zeytin
Şekersiz bitki çayı
Bir dilim kepek ekmeği ya da tam buğdaydı sanırım.
Geç olduğu için sade kahve içtim arada.
Peynirli kraker yedim malesef :KK43:
Birazdan da acı biberli naneli yoğurt yicem bir kase geç oldu ama hafif olsun.
2 litre su
Yoğurttan yarım saat sonra michael jillian yapıcam 30 dakika. Ama baya hamladım bakalım dayanırsam :KK43:

ben çok fena iştah artışındayım. yememem gerektiğini biliyorum. aç değili. ihtiyacım yok biliyorum. adet öncesi diyeceğim ama o da bu kadar olmazdı yani.
telefon bozuk diyetisyene de yazamıyorum numarası gitti. salırandevum var ama. dün akşam da cozuttumbu akşam da cozuttum. kesin 2 kilo geri almışımdır ki tartıya çıkmaya korkuyorum. günü güzel gecirip akşam cozutuyorum.

bugün ki menü
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay

14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber

18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata

ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi

tarçınlı su mu yapsam acaba? iştah kapatıcı var mı öneriniz?
70 leri görmüşken böyle olması çok canımı sıkıyor. 8 li rakamgöreceğim diye tartıya çıkmıyorum

Kızlar 2 gündür çok kötü hastayım, aktif olamıyorum kusura bakmayın

ben çok fena iştah artışındayım. yememem gerektiğini biliyorum. aç değili. ihtiyacım yok biliyorum. adet öncesi diyeceğim ama o da bu kadar olmazdı yani.
telefon bozuk diyetisyene de yazamıyorum numarası gitti. salırandevum var ama. dün akşam da cozuttumbu akşam da cozuttum. kesin 2 kilo geri almışımdır ki tartıya çıkmaya korkuyorum. günü güzel gecirip akşam cozutuyorum.

bugün ki menü
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay

4 köfte
yarım domates
3 biber

3 yuvarlak parça palamut
salata

2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
yarım kase aşure

70 leri görmüşken böyle olması çok canımı sıkıyor. 8 li rakamgöreceğim diye tartıya çıkmıyorum
Mate çayı , sütlü kahve aklıma gelen bunlar

bugün ki menü
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay

4 köfte
yarım domates
3 biber

3 yuvarlak parça palamut
salata

2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
yarım kase aşure

ara ara olur ki herkese böyle iştah açılmaları.regl öncesi ve yum zamanı özellikle daha iştahlı olunur.aksam spor yapabilseydin keşke, kendini huzursuz hissetmezdin

geçmiş olsun.bende de ha geldi ha gelecek.aksırık tıksırık var ama ayakta geçiririm inşallah

7 ekim pazar menü

8.00
4 yk aşure
şekersiz kahve

12.00

1 kase çorba
1 kepçe kuru fasulye
1 dilim tb ekmek

18.00
4 yk bulgur pilavı
1 sk tavuk patates
1 kase cacık

21.00
5 üzüm tanesi
2 ceviz

solmez solmez günaydın arkadaşım...
iştah kesici öneri istemişsin. marketlerde bulacağın bir çay var...önce biraz sıcak suda bekletip sonra üzerine sıcak süt ekliyorsun. stevialı olan tatlı... mistik chai.. bildiğin poşet çay
ve iştahı inanılmaz azaltıyor... kokusu ise muhteşem... onu önerebilirim

geçmiş olsun canım

solmez solmez günaydın arkadaşım...
iştah kesici öneri istemişsin. marketlerde bulacağın bir çay var...önce biraz sıcak suda bekletip sonra üzerine sıcak süt ekliyorsun. stevialı olan tatlı... mistik chai.. bildiğin poşet çay
ve iştahı inanılmaz azaltıyor... kokusu ise muhteşem... onu önerebilirim

dışarı çıkınca bakayım. sağol canım

günaydın herkese. bol eksili bir hafta olur inşallah
karnım ağrımaya başladı yine regl sancısı gibi olsada rahatlasam artık

günaydın herkese. bol eksili bir hafta olur inşallah
karnım ağrımaya başladı yine regl sancısı gibi olsada rahatlasam artık
Günaydın canım :KK200: Geçmiş olsun.

Pazartesi olunca iş yeri yoğun biraz. Tam açtım geçmiş okuyordum hasta yağdı resmen. :işsiz:

günaydın kızlar
dünkü menüm

10:00
2 dilim peynir
3 ceviz
domates
salatalık
4 sivri biber

12:30
1 orta şekerli kahve yanında küçük bir parça çikolata

16:00
4 köfte
1 domates
1 dilim ekmek

19 ve sonrasını yazmasam daha iyi
neyse siz topa tutun da bitsin artık bu kaçamak olayı
2 ev yapımı poğaca
yarım kase makarna salatası
ve en kötüsü 1 kase aşure

3,5 lt su

tartıya çıkmaya korktum çıkmadım. geç yattık kız daha uyur. şimdi lesslieyapacağım.
misafirler gitti.aşure bitti. kaçamaklarda bitmeli artık.
bugün 2 saatte bir ağzıma küçük birparçabişey atacağım ve bol sıvı. pazara gideceğim zaten o da yürüyüş olur. alacaklarım var uzun sürecek pazar da.
yarın da normal listemi ekmeksiz uygulayacağım. salı diyetisyene + ile gitmek istemiyorum.
LAydLiNe LAydLiNe şu düşündüğün güzel cezalara talibim.benden başlayabilirsin

Cidden bayağı berbat etmişsin akşamı. Cezanın açıklıyorum. Cumaya kadar menülerini özellikle kontrol edeceğim. Tek lokma kaçamak yapmak yok. Yaparsan eğer başka bir ceza vereceğim. Son bir aylık kaçamak kotanı doldurmuşsun neredeyse. Hadi birini yedin diğerlerinde nasıl dur demedin kendine anlayamadım. Bir de ceza olarak diğer takımların topiğine menünü yazıp ben ettim siz etmeyin diyeceksin. Beni de etiketle lütfen

Back
X