Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Veeeee bu günden itibaren herkesten en az 5 mesaj istiyorum. Kendim sayacağım tek tek. Kendinize gelmeniz şart. Herkes iyice boşladı burayı.
@aylahl @ada81 @cankizzzz @merryangel @anneyim83 @polokey2244 @Birprensess latiska latiska solmez solmez M melis08 @obezzto @bekolim zambak86 zambak86 M Milassk

Akşam en geç herkes 00:00 a kadar menü yazacak. Çünkü yatmadan menülerinizi kontrol edeceğim. Sanırım biraz cazgır kaptan olmanın zamanı geldi. :63::63::63:
Günaydın kaptan :KK54:
Bugün tartıldım ve cumadan bu yana eksideyim, umarım cumaya kadar daha da ekside olur korurum bu durumu :KK76:

Cidden bayağı berbat etmişsin akşamı. Cezanın açıklıyorum. Cumaya kadar menülerini özellikle kontrol edeceğim. Tek lokma kaçamak yapmak yok. Yaparsan eğer başka bir ceza vereceğim. Son bir aylık kaçamak kotanı doldurmuşsun neredeyse. Hadi birini yedin diğerlerinde nasıl dur demedin kendine anlayamadım. Bir de ceza olarak diğer takımların topiğine menünü yazıp ben ettim siz etmeyin diyeceksin. Beni de etiketle lütfen

tamam kaptanım cezama razıyım
birazdan yazacağım hepsine tek tek
bende kendime ceza verdim bugün hem iki kere yürüyüş hem iki kere lesslie yapacağım.
kahvaltıdan sonra bi çıktım 1 saat tempolu yürüdüm. şimdi kızım uyurken lesllie yapacağım.
kızım uyanınca tekrar yürüyüşe çıkacağımve yatmadan tekrar leslie. hatta bu sefer 5 mil yapacağım

7 ekim 2018 menüm

11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay

14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber

18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata

ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım

2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi

kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin

LAydLiNe LAydLiNe

7 ekim 2018 menüm

11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay

4 köfte
yarım domates
3 biber

18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata

ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım

2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi

kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin

LAydLiNe LAydLiNe
Ne güzel gitmişsin oysa ki akşama kadar. Akşam yemeğinden sonra hemen dişlerini fırçala ve oruç gibi düşün kendini. Ağzına şekersiz çay, kahve ve su dışında bişey sürme lütfen. Yoksa azar azar devamı geliyor.

solmez solmez tatlım yaaa menünü güzel yazmışsın da bir de keşke ceza olduğunu yazsaydın. Anlamayacaklar şimdi yanlış yere yazmışsın sanacaklar :KK39:

bugün ki menüm

10:00
2 dilim peynir
3 ceviz
yarım domates
1 salatalık
3 sivri biber

4 köfte
maydanoz,dereotu bol limonlu

17:00
3 grisini
1 bardak süt

20:00
1 kase yayla çorbası
1 ayran

3,5 lt su
ayrıca gün içinde yeşilçay,soda ve limon karışımı içtim

1+1 saat tempolu yürüyüş
45 dk lesslie 3.1=5 mil

yatmadan tekrar lesslie yapacağım. yapınca yazarım.
akşam yemeği için karnıbahar haşlamıştım. yoğurtla onu yiyecektim. dışarıda yemem gerekti çorba ile geçiştirdim.

LAydLiNe LAydLiNe

İyi akşamlar
Bugün kendimce bir beslenme denedim ve yoğunluktan yararlandım.
Evde mobilya boyama telaşım vardı.
11.30 gibi 1 buçuk kepçe yeşil mercimek çorbası yanında yoğurt
Arada şekersiz yeşil çay
18.30 19.00 gibi bir tabak ama tam ölçüyü bilmiyorum tekrar yeşil mercimek çorbası içtim ve yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş

İyi akşamlar
Bugün kendimce bir beslenme denedim ve yoğunluktan yararlandım.
Evde mobilya boyama telaşım vardı.
11.30 gibi 1 buçuk kepçe yeşil mercimek çorbası yanında yoğurt
Arada şekersiz yeşil çay
18.30 19.00 gibi bir tabak ama tam ölçüyü bilmiyorum tekrar yeşil mercimek çorbası içtim ve yoğurt
2 litre su
Yarım saat yürüyüş

afiyet olsun canım. oldukça az olmuş.
bu şekilde yapılan 3 günlük bir diyet var öğle ve akşam çorba ve yoğurt + kahvaltı da vardı sanırım.bende yapmıştım. bir kaçamak sonrası hemen toparlanmak için.
tartıya olumlu sonuçları olacaktır ama pek sağlıklı değil.

8 ekim pzt
9.00

1 dlm tb ekmek
çok az tereyağ
1/2 kk süzme peynir
6 zeytin

12.30
5 yk domatesli bulgur pilavı
1 kepçe cacık

18.30
3 dolma
turşu
yoğurt

20.30
6 tuzsuz fıstık

suyu ölçmedim
spor da yok

Kizlar selamlar nasil gidiyor...
Benim.2 ileri.bi geri idare ediyorum bi ugrayim dedim baktim.ebrucum da buralardaymis... :KK200: bu aralar cok sagliksiz besleniyorum 2 3 kilo aldim ama vermeknsorun degil biliosunuz ama saglikli beslenmek icin biraz aranizda takilabilir miyim

Günaydın kızlar.
Dünkü menümü yazayım akşam geçmişi okumaya başladım telefon elimde 21.30da uyuyakalmışım.
10.00 tulum peynir, 2 erimek ödem atıcı çay
13.00 zeytinyağlı barbunya yoğurt 1 dl tahıllı ekmek
17.00 barbunya pırasa ve yoğurtlu semizotu (zeytinyağlı tabağı hazırladım) 1 etimek

Back
X