Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliscim valla sen yazmışsınya kısır tatlı makarna.....oyyy oyy öyle yazınca çok korkunç oluyo..ben kendimi teselli ediyordum birkaç kaşık diye:utangac:
zaten kendimi şiş hissediyorum...

kimselerkalmamış.ben de yatayım..

kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrr hepinize ben nihayettttttttt mens oldumm ve çok rahatladımm akşamları giremediğimi çin internete dün yediklerimi şimdi yazıyom yorumlarınızı bekliyom canlarımmmmm
sabah 7 de aç karnına sirkeli ballı karışım 7,30 iki etimek ve üzerine light peynir sürüp yedim +yeşil çay saat 9,30 form çayı saat 1,30 kahve şekersiz öğlen bir kase yayala çorbası+ muz saat 2,30 bir portakal
akşam 17,30 da bir salatalık+ 4 kaşık melemen (45 dk masa tenisi ) okadarcıkkkkkkkkk

evet sonunda bitti hepsini okudumm
vücudum oakdar şişmişki kızlar göğüslerim ağrıyor etkilerini yavaş yavaş gösteriyor sabah tardım 66.5 yine bu şişkinliğimi atmak bu hafta zarardan başka bişey yapamicam size üzgünüm zaten hiç yararım olmuyorduda

dün yediklerimi yazayım abah abarttığım kahvaltımın üstüne
saat 11 de bir çay bardağı mısır gevreği
misafirimiz vardı kızlar annem yine çiğ köfte yaptı sadece iki küçük sıkım ve salata yedim pastlar böreklerden sadece 1 dilim tepsi böreği yedim ve yarım dilim revani
akşam yemeği yook çok acıkınca bir dilim tost ekmeği yedim ve beşi birarada zayıflama çayımı içtim
bukadarrr :utangac:

bu arada bir plates videosu indirdim kızlar 15 günde uygulayanlar incelip sıkılaşıyorlarmış sabahları saat 6da kalkıp yapıcam 1 saat yaklaşık olarakbugün acayip enerji doluyummm oynayasım var valla hihoyyyt hihoyyyt

ay yarın büyük gün mü kızlar ben bu hafta szin verdiğin kilolara bakıp sizin adınıza sevinmekle geçireceğim bu haftayı malüm mens oldun sanırım yarın sabah tartı faslında yüzümde gülümseme ve oley çığlığı ve tabiki 1 dk süren o dans gösterimi yapamayacağım olsun bende haftaya saklarım hayallerimiiiiiiiiiii

ay yarın büyük gün mü kızlar ben bu hafta szin verdiğin kilolara bakıp sizin adınıza sevinmekle geçireceğim bu haftayı malüm mens oldun sanırım yarın sabah tartı faslında yüzümde gülümseme ve oley çığlığı ve tabiki 1 dk süren o dans gösterimi yapamayacağım olsun bende haftaya saklarım hayallerimiiiiiiiiiii

ne güzel ben tam 2 hafta sonra zıplayıp hoplicam şimdik davul gibiyim aynen böyle :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrr hepinize ben nihayettttttttt mens oldumm ve çok rahatladımm akşamları giremediğimi çin internete dün yediklerimi şimdi yazıyom yorumlarınızı bekliyom canlarımmmmm
sabah 7 de aç karnına sirkeli ballı karışım 7,30 iki etimek ve üzerine light peynir sürüp yedim +yeşil çay saat 9,30 form çayı saat 1,30 kahve şekersiz öğlen bir kase yayala çorbası+ muz saat 2,30 bir portakal
akşam 17,30 da bir salatalık+ 4 kaşık melemen (45 dk masa tenisi ) okadarcıkkkkkkkkk

canım süper olmuş öğünlerin..eminim 300 400 gr gitmiştirrr:içelim:tebrikler

evet sonunda bitti hepsini okudumm
vücudum oakdar şişmişki kızlar göğüslerim ağrıyor etkilerini yavaş yavaş gösteriyor sabah tardım 66.5 yine bu şişkinliğimi atmak bu hafta zarardan başka bişey yapamicam size üzgünüm zaten hiç yararım olmuyorduda

dün yediklerimi yazayım abah abarttığım kahvaltımın üstüne
saat 11 de bir çay bardağı mısır gevreği
misafirimiz vardı kızlar annem yine çiğ köfte yaptı sadece iki küçük sıkım ve salata yedim pastlar böreklerden sadece 1 dilim tepsi böreği yedim ve yarım dilim revani
akşam yemeği yook çok acıkınca bir dilim tost ekmeği yedim ve beşi birarada zayıflama çayımı içtim
bukadarrr :utangac:

canım abartılı olmamış dengelemişsin..
ayrıca yarına şişliğin biraz gider korkma sen...sengözlerimebaksanab

kızlar günaydın.umarım herke iyidir,geçmişi daha okumadım ama akşama kadar anca okurum herhalde,inşallah fazla birşey kaçırmamışımdır.dün malesef hiç nete giremedim çünkü elektrikler yoktu,burdaki direkleri yeniliyorlar ve sürekli bir gidip bir geliyor.birara geldiğinde girdim ama bu sefer oğlum müsade etmedi.sürekli gezmek istiyor beni çıldırtıyor zaten.akşama doğru elektrikler geldi ama komşularla beraber geldi.neyse bugün hep burdayım telafi ederim artık.
17 mart yediklerim
1 saat spor,5in1 çay,yarım tost 1 fincan çay,
öğlen tostumun kalan yarısı,1 fincan yeşil çay.
ara yerım elma,yarım paket form bisküvi
akşam;1 kepçe çorba,2 kş pilav,2 kş köfte patates 3ad dolma
daha sonra 3 bardak çay 1 lt su içtim.
18 mart çarşamba
5in1 çay, 1 kase nesfit,1 saat spor
ara yarım elma
öğlen 1 ad krep,(komşudaydım)1 bardak çay
akşam 2 kş pırasa 2 kş salata 1 bardak çay
sanırım 1 lt fazla su içtim.

ne güzel ben tam 2 hafta sonra zıplayıp hoplicam şimdik davul gibiyim aynen böyle :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın dün mende resmen mens oldum vede kurtuldum bu sıkıntıdan ama 2 gündür erken yatmak zorunda kalıyorum misaifrliğe gitmiştim orda üşütmüşüm ve bugün acayip şiştim kemerin ilk deliği bile dar geliyor ama olsun buna rağmen tartıda beklediğim kilo olmadı belki bu haftada faydam olmaz ama biliyorum ki kilolarımı vermeye başladım geçen haftaya göre 300 gr daha az geldim sabah şi olduğum halde düşünün
bu sabah 7.00 da 40 dakika 3.5 km yürüdüm biraz daha erken kalka bilsem 1 saat yürüyecem en azından 5 km yürüyebilsem ama yavaş yavaş acele etmiyorum zaten havalrda soğuk 2 haftadır sürekli kar ve yağmur var sabah duş almakta zor oluyor saçlarımda uzun kurutmasıda zor ama yılmak yok yola devam

sabah kahvaltıda yarım simit 2 tatlı kaşığı labne peynir 5 zeytin 1 meyveli süt içtim

pek normal değilim valla canım çok hareketlendimm :roflol:

ayy inşallahh az önce çikolata yedim ben :utangac: yanlız sanırım gelecek yıl yaza 13. takımda tek başıma yaza süper giricem :1no2:

pek normal değilim valla canım çok hareketlendimm :roflol:

ayy inşallahh az önce çikolata yedim ben :utangac: yanlız sanırım gelecek yıl yaza 13. takımda tek başıma yaza süper giricem :1no2:

bak olmadı bu işte :mymeka: ama üzüllme bende seinle burda olcam bu gidişle kaplumbağa hızıyla ilerliyom nede olsa:1no2:

ben yanlış yeremi yazmışım bir bebek vardı 5000 kişi arasından 47 olmuştu onu oylamıştım ama sanırım yanlış yere yazmışım bulamadım llinki
bende oy verdim ama kaldırılmış.melis sebebini yazmış zaten

Canım daha iyi misin peki şimdi :çok üzgünüm: a.s.Şeniz kendine eziyet etme canım ya küçük kaçamaklar da olur arada birde ona sıkılmayasakkelime oğlum iyi ilgine teşekkürler ad1 ciğim anneannem hep derdi çok severim o sözü "kendini unutma":teselli:
iyiyim hayatım sağolasın,eziyet etmemeyeçalışıyorum ama yinede arada insanı bunaltmıyor değil hani.oğlunun iyi olduğuna sevindim:Saruboceq: hayatım nede olsa bende bir anneyim ve evlat denilince akan sular duruyor tabii.yerinde bir söz gerçekten ama az kaldı tamamen unutacağım herhalde.
günaydıınn güzeell anneller gül anneler

günaydın,sultan bekar,sanada günaydın.

ama öğlen yemeğimde tost ekmeğiyle iki tane tost fazla olmuşsa 1 tane yicem fikir veririn canlarım

Back
X