- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Ne kadar az yiyorsunuz ya. Bu karatay öldürecek herkesi![]()
Ben karatay yapamam valla ne dukan ne karatay. En güzeli kendi oluşturduğum sağlıklı beslenme şekli bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar az yiyorsunuz ya. Bu karatay öldürecek herkesi![]()
Maşallah süpermiş ablan. Kaç kilo şimdi.
Evet varmış kaptım hemen ajandadan![]()
HahahaNe kadar az yiyorsunuz ya. Bu karatay öldürecek herkesi![]()
Oooo maşallahHem verdiğim kiloları hem de hamileyken aldıklarımı yazmışım
Yaa çok yokmuş yakında hedefine ulaşır oKilosunu daha öğrenebilen yok canımasla söylemez. Tahminimce şuan 65 civarı falandır boyu da 160 falan
Yaa atarsan sevinirim.
Hahahadogru diyon açım valla
![]()
Planneri de çok merak ettim ben. Planner merakım da başladı bu seneYaaa aslında menülerimi bile yazmışımda şimdi atması uzun sürüyor. İlk menülerim berbatmış. İlk menülerimi bir ara takımda geriye gidip bulmuştum. Ne günlerdi yaaaaa. Resmen burası sayesinde defalarca kilo verdim. Sırf zaten o vefa borcu için buralardayım![]()
Bende buradan emekli olacam bi kere 10 kilo verdim sadeceYaaa aslında menülerimi bile yazmışımda şimdi atması uzun sürüyor. İlk menülerim berbatmış. İlk menülerimi bir ara takımda geriye gidip bulmuştum. Ne günlerdi yaaaaa. Resmen burası sayesinde defalarca kilo verdim. Sırf zaten o vefa borcu için buralardayım![]()
Bu sefer devam edecem kaptanim yok insallah birakmayacamAma sen karatayla hedefe ulaşacaksın ben biliyorum. Bırakmak yok asla.![]()
Ben karatay yapamam valla ne dukan ne karatay. En güzeli kendi oluşturduğum sağlıklı beslenme şekli bence.
Planneri de çok merak ettim ben. Planner merakım da başladı bu sene
Ben de hep burda verdim fazla kiloları. Faydası çok gerçekten.
Çok doyurucu oluyor bana. Daha önce diyetisyenin listesini uyguluyordum. Ekmek yiyordum. 5 öğün yiyordum ama doymuyordum hiç.Ne kadar az yiyorsunuz ya. Bu karatay öldürecek herkesi![]()
canim kaptanim.hayir.zayiflayib.47 kilo olmak istiyorum.devam edecem.kendimi zayif daha iyi hiss ediyorum.@Mayis24 Canım seni beklemeden listeye aldım. Ada sana kefil oldu. Bundan sonra çok daha düzenli ve özenli menüler bekliyorum senden.
M minomelek canım en baştan da söylediğim gibi şuan ideal kilondasın bence daha fazla kilo vermene gerek yok. Spor yaparak bir beden daha incelebilirsin ama boyuna göre ideal kilonda olduğun için seni free listeye bile almadım. İstersen bu konuyu detaylıca konuşalım seninle.
Karatay dukana göre çok daha kolay. Dukan ben de yaptım ama ürik asit yükseldi vücudumda bıraktımBen dukan yaptım 5-6 sene önce baya da güzel kilo verdiriyor ama tabi devamını getiremediğim için sonra geri aldım. Ama karatay yapamam yaa![]()
Bende oyle oluyorum ögün sayisi cok olunca yedikce yiyorum doymuyorum...Çok doyurucu oluyor bana. Daha önce diyetisyenin listesini uyguluyordum. Ekmek yiyordum. 5 öğün yiyordum ama doymuyordum hiç.
canim kaptanim.hayir.zayiflayib.47 kilo olmak istiyorum.devam edecem.kendimi zayif daha iyi hiss ediyorum.
Protein fazlasi urik asiti yükseltiyor. Gerci karatayda da mutlaka ogunlerde protein olmasi lazim... kararayda en guzeli kuru fasulye bir tabak yiyebiliyosun bakliyat serbest...Karatay dukana göre çok daha kolay. Dukan ben de yaptım ama ürik asit yükseldi vücudumda bıraktım
Ama karatayda yağ da var. Dukan saf proteindi resmen. Yağ hiç yoktuProtein fazlasi urik asiti yükseltiyor. Gerci karatayda da mutlaka ogunlerde protein olmasi lazim... kararayda en guzeli kuru fasulye bir tabak yiyebiliyosun bakliyat serbest...