- 29 Mayıs 2010
- 31.246
- 84.552
- 798
Yazmayi unuttuk valla klavyelerde yaziyoruz.. kalemle uzun uzun biseyler yazmayali uzun zaman oldu ..Kırmızı kurdelalı olan 2019 un diğeri 2018 in Yazmayı çok seven bir insan olarak doyamıyorum bunlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmayi unuttuk valla klavyelerde yaziyoruz.. kalemle uzun uzun biseyler yazmayali uzun zaman oldu ..Kırmızı kurdelalı olan 2019 un diğeri 2018 in Yazmayı çok seven bir insan olarak doyamıyorum bunlara
Ayyy çok güzel gerçekten güle güle yaz canımKırmızı kurdelalı olan 2019 un diğeri 2018 in Yazmayı çok seven bir insan olarak doyamıyorum bunlara
Teşekkür ederim canım daha güzeli senin olsun inşallahAyyy çok güzel gerçekten güle güle yaz canım![]()
Ben her bulduğum yere yazıyorumYazmayi unuttuk valla klavyelerde yaziyoruz.. kalemle uzun uzun biseyler yazmayali uzun zaman oldu ..
Cok guzel cok kiymetli bu donemde mektupBen her bulduğum yere yazıyorum
Dün de arkadaşıma mektup yazdım henüz postalamadım ama en kısa zamanda göndereceğim![]()
Yarış arkadaşım senmisin hodri meydan o zaman
Canim ,menuleri degerlendirirken ben herkesin kilosunu düşünüyorum sonra yaptigi spora bakıyorum. . Simdilik ilk asama icin ekmek fazla degil benceIyi aksamlar herkese menümü yazayim
Kahvaltı 09.00
1 havuç
9 zeytin 1 kibrit kutusundan biraz fazla süzme peynir
Öğle 12.30
Küçük bir tabak nohut
3 kasık kadar pilav 2 dilim ekmek
Ara 13.45 1 mandalina 1 armut
Akşam 19.30
1 posiyon balık tava yarim kase salata 3/2 ekmek
Ekmeği fazlaca abarttım farkindayim
Cook büyük değişim kaptanim masallahhhhHazır fotoğraf yüklemeye başlamışken size bir öncesi sonrası paylaşayım![]()
HarikaHazır fotoğraf yüklemeye başlamışken size bir öncesi sonrası paylaşayım![]()
Yarış arkadaşım senmisin hodri meydan o zaman![]()
Iyi aksamlar herkese menümü yazayim
Kahvaltı 09.00
1 havuç
9 zeytin 1 kibrit kutusundan biraz fazla süzme peynir
Öğle 12.30
Küçük bir tabak nohut
3 kasık kadar pilav 2 dilim ekmek
Ara 13.45 1 mandalina 1 armut
Akşam 19.30
1 posiyon balık tava yarim kase salata 3/2 ekmek
Ekmeği fazlaca abarttım farkindayim
Yazmışsın zaten sonra gördüm. Ekmek az olmuş canım arttır olmaz böyle![]()
Harikasın valla canimHazır fotoğraf yüklemeye başlamışken size bir öncesi sonrası paylaşayım![]()
Teşekkür ederim canımHarikasın valla canim
Bi bakıyım bakarlar dedim
Kimsecikler yok bizde![]()
Haftasonunu sevmiyorum bu yüzdenTeşekkür ederim canım
İyi yapmışsın bu saatlerde takımların çoğunluğu durgun oluyordur.![]()