Ciğer yemeyi düşünüyorum canım. Sen ne yiyeceksinGünaydın nasılsın bugün ne yiyeceksin İngilizce öğretmenimiydin sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciğer yemeyi düşünüyorum canım. Sen ne yiyeceksinGünaydın nasılsın bugün ne yiyeceksin İngilizce öğretmenimiydin sen
Saat 16.45 de aksam menumu yedim 1 porsiyon ciğer ... aslında severek degil kansizlik var diye mecburen yedim ...Ciğer yemeyi düşünüyorum canım. Sen ne yiyeceksin
Canim menulerinde hep pekmez oluyor merakimdan soruyorum demir eksikligi icin mi yiyorsun bi ozel durumu var mi![]()
neyse matematik artık işime yaramıyor ödem dersime çalışayımAlbendende o kadar)
biri 4 diğeri 2 yaşında zaten büyük kreşe gidiyor yarım gün ama yılbaşından sonra başlayacak bizde evde yap-boz yapıyoruz etkinlik kitabı gibi bişey var çok güzel herşey var içinde onunla vakit geçiriyoruz bende birşeyler boyuyorum geceleri biz kitap okuyoru ama pek aklında birşey kalmıyor evde zaten saklambaç yakalamak gıdıklamaç dans herşey var oyuncaklarıyla birlikte oynuyoruz Lego yapıyoruz ama bende çok sıkılıyorum ne yalan söyliyim hiç keyif almıyorumCanim cocuklarinin yaşı kac ? Benim kizim boyama puzzle yapmayi cok severdi ki hala cok seviyor suan 5.5 yasinda ... oyun hamuru ile sekiller cok yapariz...birlikte kurabiye kek yapariz..
Eğitim seti aldik hergun onlari yapiyoruz...
Bulmacalar var boyle gizlenmis nesneler onlari bulduruyorum hergun...
Yazi tahtasina birlikte sayilari harfleri yaziyoruz....
Biraz ana kiz dans ediyoruz...)) kitap okurum okudugum hikayeden sorular sorarim dinledigoni ve anladigini olcmek icin....
Öyle tabi napalım sağlık olsun evet yılda iki kez geliyoruz ama yetmiyor tabiHayirlisi olsun canim önemli olan is nasilsa tatilerde gelirsiniz.....
Ya aynı ben aynı tartılmazsam motivasyonum bozuluyor zaten pamuk ipliğine bağlıyımAyy bende oyleyim hatta gun icerisinde wc ye giderim sonra yine gider tartilirim
Tarti benim motivasyonumu bozmuyor aksine eger tartilmazsan ipin ucunu kaciriyorum diyetten uzaklasiyorum..
Aksam yatmadan sacimdaki tokaya kadar cikariyom tartiliyom hemen hesap yapiyorum simdi boyleyse sabaha kac olurum![]()
bende kıymalı bamya düşünüyorumCiğer yemeyi düşünüyorum canım. Sen ne yiyeceksin
ay kıyamam nasılsa beni düşünüyorYorgun düşersin canım. Bol bol ye canım bak hasta olursun
Canım o kadar hastayım ki... Basım kalkmiyor sabah lavaboya zor attım kendimi istifra ettim. Dün sabah erken den hastaneye gittim usuttum. Kafam kalkmiyorasya_01 canim sen nerdesin ?
Coook gecmis olsun canim... bol c vitamini al ihlamur varsa ihlamur ic canımCanım o kadar hastayım ki... Basım kalkmiyor sabah lavaboya zor attım kendimi istifra ettim. Dün sabah erken den hastaneye gittim usuttum. Kafam kalkmiyor
Anladim canim şifa olsun o zaman..Kahvaltıda bi tatlı kaşığı bal/reçel/ pekmez var. Ben pekmez tercih ediyorum hem seviyorum hem en masumu olduğunu düşünüyorum. Demirim de birazcık düşük ona da iyi gelir diye işte
Ihlamur yok evdeCoook gecmis olsun canim... bol c vitamini al ihlamur varsa ihlamur ic canım
Cok gecmis olsun canim...dinlenmen lazim en iyi ilac bu aslinda ...Ihlamur yok evdenane limon içtim. Off dokuluyorum resmen
Cook guzel menu canimBugünkü menüm
Sabah 09:15
2 sucuklu yumurta, peynir, 10 adet zeytin, 3-4 adet ceviz, 1 portakal
Akşam 18:20
Bir tabak kuzu ciğer, soğan ve domates, 1 bardak ayran, 1 bardak soda
Birazdan yeşil çayımı içeceğimLAydLiNe
Cook gecmis olsun canim , insallah bulasmamistir... canim heryerde salgin varmis... hazır su mu kullaniyirsun? Icme sularindan geciyor diyorlar..Kızlar bana noldu bilmiyorum kahvaltıdan sonra bir iki saat sonra midem ağrımaya başladı, ağrıdı bulandı derken şimdi ne var ne yok çıkardım inşallah Gülce nin hastalığı bana bulaşmamıştır o iyi şimdi çok şükür
Canım o kadar hastayım ki... Basım kalkmiyor sabah lavaboya zor attım kendimi istifra ettim. Dün sabah erken den hastaneye gittim usuttum. Kafam kalkmiyor
Çok geçmiş olsun kızlarKızlar bana noldu bilmiyorum kahvaltıdan sonra bir iki saat sonra midem ağrımaya başladı, ağrıdı bulandı derken şimdi ne var ne yok çıkardım inşallah Gülce nin hastalığı bana bulaşmamıştır o iyi şimdi çok şükür