- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım yaşamıyorum şükürCook guzel menu canimwc sorunu yasiyormusun ben cok protein alinca wc sorun yasiyorum
![]()
Canim ben hep cay sıcaklığında yudum yudum su icerim hem icim isiniyor hemde su tüketmiş oluyorum.. evet çörek olmamisKızlar herkese iyi aksamlar herkesin menüsü iyi gidiyor
Bende kendi menümü yazayim
Sabah 10.00:1 haşlanmış yumurta 1 yemek kaşığı tulum peyniri 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir 2 dilim ince ekmek 2-3 dilim salatalık
Ara ogun:1 mandalina 1 gun kurusu
Ogle13.00
1 tabak etli bamya
2 yemek kaşığı kapuska 2 yemek kaşığı yoğurt
Ikındı 2 dilim corekçok pismanim çok
Akşam 19.00
1 küçük kase sebzeli mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pilav
2 kasık tavuk
Şu çok az içtim hava soğuk üşüyorum diye şu içemiyorum
Aksam karbon olmus canim... sporu artır bugün yansin gitsin bari07:00 yarım portakal
10:00 yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
Dereotu, maydanoz
Yeşil ve siyah zeytin
Keçi ve kaşar peyniri
14:30 bir küçük lokum (burada krizler geliyor bana) :)
16:30 2 sigara böreği (fırında)
1 porsiyon kıymalı bamya
Az sucuklu yumurta ( sabahtan çocuklara yapmıştım yemediler çöpe atmaya kıyamadım)
1 lahmacun
Bugün menüm berbat çok mutsuzum üzgünüm pişmanım ama çok fena kriz geldi böreği uzun zamandır görmedim öyle hasret kalmışım ki fırından çıkar çıkmaz yedim ağzım haşlandı damaklarım soyuldu ( o an tarifi imkansız bir mutluluk yaşadım)
2,5 lt su spor yapacağım inşallah
Maaşallah iyi gidiyorsun ben bugün kaçırdım ipin ucunu ama yarın onu telafi edeceğim söz verdim kendime çok yediğime üzülmüyorum ama sağlıksız yedim ona üzülüyorumBugünkü menüm
Sabah 09:15
2 sucuklu yumurta, peynir, 10 adet zeytin, 3-4 adet ceviz, 1 portakal
Akşam 18:20
Bir tabak kuzu ciğer, soğan ve domates, 1 bardak ayran, 1 bardak soda
Birazdan yeşil çayımı içeceğimLAydLiNe
Uff düzelir dimi çok mu abartmışım sence karbon ne demekAksam karbon olmus canim... sporu artır bugün yansin gitsin bari))
Hamur işi agirlikli olmus yani direkt karbon lokum , börek ... babamya ile lahmacun yeseydin olurdu.... tek karbon lahmacunun ekmegi olurdu oda karatayda oluyor zatenUff düzelir dimi çok mu abartmışım sence karbon ne demek
Lokum küçücük kahve yanında olur ya hani onlardanHamur işi agirlikli olmus yani direkt karbon lokum , börek ... babamya ile lahmacun yeseydin olurdu.... tek karbon lahmacunun ekmegi olurdu oda karatayda oluyor zaten)
Ben buradayim sen yoksun menunde yok bekliyorumRakibim nerelerdesinada81 akşam menünü kaçirdinmi
Lokum küçücük kahve yanında olur ya hani onlardan
Ya böreği yiyecektim ya lahmacunu ikisi de hamur bakarsan lahmacuna izin veren böreğe de vermesi lazım dimi![]()
Yaaa olamaz senin menulerin dolu dolu olurdu tatlin bile olurdu nerdeee tatlılarBugunku menum sabah sat 10 30
2 dilim peynir
1 subardagi suy
Yulaf ezmesi
6 zeytin
Yarim haşlanmis yumurta
Cay sekersiz
Ara ogun
Yarim ayva
Aksam sat 4 30
50 gr kuru fasulye
Corba ezo gelin 50 ml
2 dilim kepekli ekmek
2 adet köfte izgara
2 adet tavuk izgara
Su 8 subardagi
Ara ortaboy portakal
Canim ben hep cay sıcaklığında yudum yudum su icerim hem icim isiniyor hemde su tüketmiş oluyorum.. evet çörek olmamis...
Bu durumlarda su icseydin 5 dakika bekleseydin o isteğin kaybolacakti...
Çok beklersin tatli istegi dönemini atlattimYaaa olamaz senin menulerin dolu dolu olurdu tatlin bile olurdu nerdeee tatlılar![]()
Canim , bazen bazi seyleri hamur işi olsun cikolata , tatli olsun bicak gibi kesmek lazim...Ya şöyle bi ucundan tadına bakayim dedim kendimi kaybettim
Hani tadına bak Az ye derler ya hic benlik degil tadına baktim şeyin dibini görmek zorundayım gibi hissediyorum
Çok güzel menü olmuş canım Bayram etmiş miden07:00 yarım portakal
10:00 yeşil çay
2 haşlanmış yumurta
1 avuç ceviz
Dereotu, maydanoz
Yeşil ve siyah zeytin
Keçi ve kaşar peyniri
14:30 bir küçük lokum (burada krizler geliyor bana) :)
16:30 2 sigara böreği (fırında)
1 porsiyon kıymalı bamya
Az sucuklu yumurta ( sabahtan çocuklara yapmıştım yemediler çöpe atmaya kıyamadım)
1 lahmacun
Bugün menüm berbat çok mutsuzum üzgünüm pişmanım ama çok fena kriz geldi böreği uzun zamandır görmedim öyle hasret kalmışım ki fırından çıkar çıkmaz yedim ağzım haşlandı damaklarım soyuldu ( o an tarifi imkansız bir mutluluk yaşadım)
2,5 lt su spor yapacağım inşallah
Ve cocuklara borek kizartim ama ben yemedimYaaa olamaz senin menulerin dolu dolu olurdu tatlin bile olurdu nerdeee tatlılar![]()
Ben de bugün 400 gr fazla çıktımMaaşallah iyi gidiyorsun ben bugün kaçırdım ipin ucunu ama yarın onu telafi edeceğim söz verdim kendime çok yediğime üzülmüyorum ama sağlıksız yedim ona üzülüyorum