- 29 Mayıs 2010
- 31.247
- 84.553
- 798
Ben simdi o donemdeyimÇok beklersin tatli istegi dönemini atlattim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben simdi o donemdeyimÇok beklersin tatli istegi dönemini atlattim![]()
Aynen işte dedigin gibiyim aslında çalışmadan önce diyet yapmakta zorlamıyordum evrende çok cikmayinca bozma durumumda olmuyordu anca biri gelirse ayıp olmasın diye eşlik ederdimCanim , bazen bazi seyleri hamur işi olsun cikolata , tatli olsun bicak gibi kesmek lazim...
Mesala ben 1 borekle nefsim korlenmez dibini getiririm .. 1 cikolata ile yetinemem bi tane daha yerim agzimi surersem gerisi geliyor.. dil o tadi alip beyine iletince gerisi geliyor.... bu yuzden belli bi donem bunlari kesmekte fatda var biraz midemi küçülsun sonra 1 dilim borek yeterli gelecek yada iki kare cikolata gibi)
70.700 kilom boyum 1.59 ....37 yasindayim evliyim 5.5 yaşında 1 kizim varAynen işte dedigin gibiyim aslında çalışmadan önce diyet yapmakta zorlamıyordum evrende çok cikmayinca bozma durumumda olmuyordu anca biri gelirse ayıp olmasın diye eşlik ederdim
Şimdi iş yerinde bazen birilerinin bisey ikram etmesi bazen karşındakine ayıp olmasın diye yemek bir yere gittiğimde hazırlanmış birşey varsa yemeğinde çok rahatsız okuyorum öyle öyle bi şekilde sabote oluyor diyet insallah bu sefer iyi gider
Bu arada siz kaç kiloydunuz
Evlimiziniz iş guc
Yaaa olurmu ne guzel kokmustur yeseydin ya 1 tabakVe cocuklara borek kizartim ama ben yemedim![]()
Allah bagislasin mutlulugunuzda daum olsun70.700 kilom boyum 1.59 ....37 yasindayim evliyim 5.5 yaşında 1 kizim var)turist rehberiyim ama evlendikten sonra isi biraktim
Sagol canim.Allah bagislasin mutlulugunuzda daum olsun
Aslında zayıf değilseniz bile kilonuz çokta abarti degil fazlalığına verirsiniz eminim
Ben en son 70 kiloyu 20 yaşında gormustum simdi 30 yasindayim
Sadece saatleri sıkıntı yoksa guzel menu canim , kaptanimiz rahatsiz yarin gelir ...İyi geceler kızlar
11.00:
10 tane Antep fıstığı
15.00:
1.5 yumurta ile yumurta salatası
1 porsiyon kaşarlı tost
21.00 :
3 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
22.00 :
1 hurma
1 k. kayısı
1 kupa sütlü tarçınlı kahve
10 tane Antep fıstığı
Çok düzensiz yediğimin farkındayım yoğunluktan yemek düzenim gitti
Spor da daha yapamadım vaktim olursa yatmadan yapmaya çalışırım ama çok işim var çoook
@LAydLiNe neler yaptın rakibim kork benden diyordun ya :)
Ya evet koktu ama yemedim yememYaaa olurmu ne guzel kokmustur yeseydin ya 1 tabak![]()
Ye az bir seyden birsey olmazBen simdi o donemdeyimtutuyom kendimi
Kızlar herkese iyi aksamlar herkesin menüsü iyi gidiyor
Bende kendi menümü yazayim
Sabah 10.00:1 haşlanmış yumurta 1 yemek kaşığı tulum peyniri 1 kibrit kutusu kadar süzme peynir 2 dilim ince ekmek 2-3 dilim salatalık
Ara ogun:1 mandalina 1 gun kurusu
Ogle13.00
1 tabak etli bamya
2 yemek kaşığı kapuska 2 yemek kaşığı yoğurt
Ikındı 2 dilim corekçok pismanim çok
Akşam 19.00
1 küçük kase sebzeli mercimek çorbası
3 yemek kaşığı pilav
2 kasık tavuk
Şu çok az içtim hava soğuk üşüyorum diye şu içemiyorum
Rakibim nerelerde sesi cikmiyor
Öğlen menüsüyle akşam menüsü yer değiştirse süper olurmuş29 Aralık Cumartesi Menüm
Kahvaltı 09.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tk pekmez
2 dilim kepek ekmeği
Ara 12.30
1 bardak süt
Öğle 14.00
1 kase çorba
3 yk mantar
3 parça yoğurtlu haşlanmış karnıbahar
Ara 16.30
3 minik mandalina
Akşam 18.00
1 tabak kapuska
3 yk mantı
2 yk pilav
200 gr kadar et
Bir parça ekmek
Ara 21.30
1 portakal
1 kase yoğurt
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
uf çok pişmanım çok o kadar alıştım ki az yemeğe o kadar yemeğe resmen rahatsız oldum midem o kadar suyla dolu ki artık yemeği kabul etmiyorÇok güzel menü olmuş canım Bayram etmiş miden
yok canım sen bu Cuma az kilo verirsin belli bol artılar geliyor şimdiden baksanaBen de bugün 400 gr fazla çıktımBu akşam spor yaptım o yüzden