Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O kadar değersiz hissettiriyorki bana kendimi çok zoruma gidiyor
Cnm genelde yüzde sekseni erkeklerin çogu böyledir bende 23 senelik evliyim çok nadirdir hatirladigi ama disaridaki evliklere baktimda fazlada takilmiyorum neden evine cocuklarine bagli aldatma huyu yok hafta sonunu bile ailediyle gecirir kisaca tavsiyem artilarina eksilerinle karsilastirirsan bu konuyu atlatirsin öyle erkekler varki birak evlilik yilini telefonunda şifresini esi bile bilmiyor öyle erkek evlilik yilini hatirlamiş ne yazar

Cnm genelde yüzde sekseni erkeklerin çogu böyledir bende 23 senelik evliyim çok nadirdir hatirladigi ama disaridaki evliklere baktimda fazlada takilmiyorum neden evine cocuklarine bagli aldatma huyu yok hafta sonunu bile ailediyle gecirir kisaca tavsiyem artilarina eksilerinle karsilastirirsan bu konuyu atlatirsin öyle erkekler varki birak evlilik yilini telefonunda şifresini esi bile bilmiyor öyle erkek evlilik yilini hatirlamiş ne yazar
Öyle biri değil evet ama biz hep kutladik tamam maaşa var baştan konuşmuştuk. Mesele kutlamak değil ben evde romantik bir masada hazirlayabilirdim. Tavrı üslubu beni çileden çıkardı.

Coook dogru yazmissin canim ayni bende senin gibi düşünüyorum :rapci::rapci:

Hiç spor yapmıyorum belki ise yarar bi deneyeyim
Canim hergun 45 dakika 3 mil lesli yaparsan 10 gun sonra ne kadar incelediğini goreceksin.....ben zamaninda yapmistim ilk zamanlar bu ne yaaa bununlada incelinirmis dedim :KK47::KK47:
Ama yaptikc anladim ki coook iyi inceltiyor... aslında hepimiz usengeciz bi 45 dakika ayiramiyoruz kendimize :KK51:

2 gündür paylasilabilir bir menum yok kızlar. Hem hastalıktan hem moral bozukluğundan. Ama tam adapte olamadım neden bilmiyorum. Çok Üşüyorum ev sobali. Diğer odaya geçince donuyorum useniyorum

Back
X