Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sabah kosusturmasiRakibim hadi nerelerdesin ölen oluyorada81
Hosgeldin canımGünaydın kızlar ben geldim
Şükür iyileştim hiç bir sıkıntım kalmadı ama inanın bana ağzıma attığım her lokma da korkuyorum mideme bir şey olacak diye.![]()
Bizim icinde oyle sıradan bi gun kutlama falan olmaz .....
valla biz kutluyoruz... annem, erkek kardeşim ve eşi, eşimin kardeşi eşi ve oğlu, kalabalığız yani. maksat yeni bir yıl yeni bir başlangıç... bugün bi de gelinimizin doğum günü. anlayacağınız
valla biz kutluyoruz... annem, erkek kardeşim ve eşi, eşimin kardeşi eşi ve oğlu, kalabalığız yani. maksat yeni bir yıl yeni bir başlangıç... bugün bi de gelinimizin doğum günü. anlayacağınızLAydLiNe rahat rahat yiyebilirsin... ben 2 gündür yiyorum
ama çarşamba itibari ile sahalara dönmeyi planlıyorum
aynen katılıyorum.Biz kutluyoruz ama ailecek kendimize zaman ayırıyoruz. Güzel bir sofra kurup televizyon izliyoruz. Ama öyle abartılı bir kutlama değil. Sonuçta yeni bir yıla başlıyoruz. Güzel başlayalım güzel olsun![]()
Günaydın kızlar ben geldim
Şükür iyileştim hiç bir sıkıntım kalmadı ama inanın bana ağzıma attığım her lokma da korkuyorum mideme bir şey olacak diye.![]()
Gecmiş olsun cnmHosgeldin canım![]()
pişik yememmi hayir akşamda diger ğünlerğibi siradan bir akşam kutlama yok15 Bahar gelecek canım sen öğle sıkı ye emiii yorgun düşmeyesin akşama var mı kutlama amannn sakın yememezlik yapma yılda bir kere kutlanıyor zaten
![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar ben geldim