Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende simdi karatay kahvaltisi yapacam ;))
Bugün regli siskinlikleri basladi ... tarti oynamiyor yada dun yedigim kuru fasulyeden oldu :kızgın:

Eski mesajlarına bir göz attım da sanırım estetik olacaksın benim ablam karın germe gögüs küçültme dikleştirme ameliyatı oldu 9000 tl vermişti geçen sene
Çocuk doğurduktan sonra çoğu kişinin ihtiyacı olan şey bence :)
İyi cesaret etmiş ben de olmak isterim ama korkarım

Birwz ağrıları falan oldu tabi özellikle karın ameliyatı ağrılıymış ama şimdi dümdüz karnı ve gergin göğüsleri 100 falandı şimdi 85 olmuştur ve evde tişörtle sütuensiz çok rahat dolaşıyor 40 yaşında genç kı gibi oldu
Ayyy cok guzel tam kiskanilacak bi durum :KK53:

Biraz ev toplayayim bugun degisiklik olsun lesli yapacam ;)) esimde disari cikalim diyor bakalim araya sikistiracam.... su tatiller guzelde evde herkes olunca bütün duzen değişiyor....

Yeni yılın ilk gününden selamlar...
Umarım akşam kimse yemeyi çerezi vs. fazla kaçırmamıştır. Bol eksiki bir yıl olsun inşallah hepimiz için amin :KK54:

Merhaba kizlar nerelerdesiniz herkes tatil modunda sanırım. .. burasi cook soğuk :KK17:
Hadi gelin artikkkk

Bugün kahvaltı da canım yumurta istemedi
Canım tost istedi ben de tostun üstüne yumurta çırpıp döktüm :KK70:

Akşam spor yaptığım için kendimi çok mutlu hissediyorum :KK68: inşallah bugünde yapabilirim

Cuma’dan beri giden kilo yok :KK43: Gelen +200 var :KK43: Ne olacak bu halim :KK43:
Hadi senin kilon azaldi daha yavas verebilirsin yada kilo verme durabilir bana ne olduuu benimde kilom sabit.:kızgın:... tamam regli siskinligim var o ayri bugun kilo verememek beni cok sinirlendirdi birakacam karatayi dedimmm :KK11:

Ben diyetisyen diyetiyle hiç kilo veremiyorum. Aksine alıyorum. Ve uyamıyorum.Mecbur Karatay yapacağım. Ama niye gitmiyor bu kilolar anlamıyorum. Hamur işi yok tatlı yok. Anlamadım bu işi

Bugün eliptiğe başladım. 15 dakika yaptım. Akşam da 15 dakika yapacağım. Şeker olarak meyve dahi yemedim. Bakalım yarın tartı ne gösterecek

Hadi senin kilon azaldi daha yavas verebilirsin yada kilo verme durabilir bana ne olduuu benimde kilom sabit.:kızgın:... tamam regli siskinligim var o ayri bugun kilo verememek beni cok sinirlendirdi birakacam karatayi dedimmm :KK11:
Canım belki regl dönemindesin o yüzden de olabilir

Back
X