Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ara ogunlu diyet yapamiyorum ancak sunu yapabilirim iki ogun ogle mini bi ara 1 kase yoğurt gibi yada bir bardak ayran gibiBen diyetisyen diyetiyle hiç kilo veremiyorum. Aksine alıyorum. Ve uyamıyorum.Mecbur Karatay yapacağım. Ama niye gitmiyor bu kilolar anlamıyorum. Hamur işi yok tatlı yok. Anlamadım bu işi
Ben sabahlari mandalina yada portakal yiyorum onu bırakayım en iyisiBugün eliptiğe başladım. 15 dakika yaptım. Akşam da 15 dakika yapacağım. Şeker olarak meyve dahi yemedim. Bakalım yarın tartı ne gösterecek
Umarim onun etkisidirCanım belki regl dönemindesin o yüzden de olabilir
Bu nasıl cay ?Moringa çayına da başladım. Her şeyi deniyorum. Bakalım ne olacak
Bende hep oyle oluyor kilo veriyorum spor yapiyorum hoop tartida arti cikiyorum ...Acaba yağlarımız kasa mı dönüştü. O yüzden mi tartıda eksi görmüyoruz
Ben de meyve işini bıraktım bugünden itibarenBen sabahlari mandalina yada portakal yiyorum onu bırakayım en iyisi![]()
Bitki çayı zayıflamak için. Günde iki defa yemeklerden yarım saat önce içiliyorBu nasıl cay ?
İyi akşamlar tatil olunca düzen biraz bozuldu
sabah 1 dilim ekmek ile ne varsa kahvaltısı
Ara kraker
Öğle çeyrek pide
Akşam kuru fasulye pilav
Genel oldu biraz ama bugünlük idare edin regl de olunca pek halim yok[/QUO
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş canımİyi akşamlar tatil olunca düzen biraz bozuldu
Ara kraker
Öğle çeyrek pide
Akşam kuru fasulye pilav
Genel oldu biraz ama bugünlük idare edin regl de olunca pek halim yok
Senin menünü görünce bende beğenmedim cnm senden öğreneceğimiz çok şey var iyki gelmişimBiraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım
Canim yeni yeni oturacak menun... oncelikle sabah ne yedigini menulerinde mutlaka detayli yaz canim.. menulerinin saatinide belirtirsen iyi olur canim...İyi akşamlar tatil olunca düzen biraz bozuldu
Ara kraker
Öğle çeyrek pide
Akşam kuru fasulye pilav
Genel oldu biraz ama bugünlük idare edin regl de olunca pek halim yok
Vitamin takviyesi istah artırır canım haberin olsunVitamin takviyesi almayı düşünüyorum belki biraz toparlarım sporada başlarım
Cok guzel menü canimİlk menü bildirimini ben yapayım bugün
Sabah 08:25
2 haşlanmış yumurta, peynir, 10 adet siyah zeytin, 4-5 adet ceviz, 1 kase yoğurt
Akşam 17:30
Bir tabak kıymalı pırasa, 1 kase yoğurtlu kara lahana, 1 bardak soda
Arada 1 kupa yeşil çay, 1 kupa moringa çayı
Spor olarak 15 dakika eliptik bisiklet sürdüm
LAydLiNe
Sayın rakibim tam tartı günüm regl günüme denk geliyor mahvoldum ben kesin fazla gosterecek
Ben Karatay yapıyorum canımSenin menünü görünce bende beğenmedim cnm senden öğreneceğimiz çok şey var iyki gelmişim