Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar ben eski üyelerden döneceğim demiştim ama işler o kadar yoğundu ki ben bende değildim maalesef kilomu koruyamadım Eski kiloma geri döndüm tekrar aranıza döneceğim çünkü tek başına mutlu olmak çok zor birlikten kuvvet doğuyor umudum sen ne güzel almamışsın adacım Sevgili kaptanım sizlerede selamlar ada81 ada81 @umudum2 LAydLiNe LAydLiNe
Eskilerden başka kim var göremedim
Herkese iyi geceler

İyi akşamlar kızlar ben eski üyelerden döneceğim demiştim ama işler o kadar yoğundu ki ben bende değildim maalesef kilomu koruyamadım Eski kiloma geri döndüm tekrar aranıza döneceğim çünkü tek başına mutlu olmak çok zor birlikten kuvvet doğuyor umudum sen ne güzel almamışsın adacım Sevgili kaptanım sizlerede selamlar ada81 ada81 @umudum2 LAydLiNe LAydLiNe
Eskilerden başka kim var göremedim
Herkese iyi geceler
Kimler gelmiş kimlerrr hosgeldin canim , nasılsın ? Yarin sabah tartil başliyalim diyete :KK66:) sen cok azimlisin tekrardan gider o kilolar :KK66:))

Eskilerden cankizzzz cankizzzz da var ama bu aralar pek uğramıyor ;(

Benim menüm sat 12
Pastirmali yumurta
2 zeytin
3 dilim ev yapimi ekmek

Aksam 5
İspanak yemegi bük boy porsuyon
Yogurt
Rakibem menun cok guzellllll ama boyle olmamaliydiiii :kızgın::kızgın: seninle rakip olurken ohhh be dedim mayis24 yer dolu dolu menuyle gelir diye düşünmüştüm:ruh:

Migrosa gidince bakacam :KK66:) cikolata tarzi mi içeriği nasil ? Elinde varsa resim atabilirmisin canim ?
Şimdi yok canım. Ben instagramda detoks grubuna katılmıştım. Orda diyetisyen önermişti. Geçen seneydi sanırım yediğim. Hurma ve kakao vardı benim yediğimde güzeldi çikolata gibiydi. Çok çeşidi var bakarsın gidince beğendiğin meyvelilerden alırsın.
Valla hala bu durumun şaşkınlığı içindeyim
Hiç böyle olmadigim için insallah böyle giderse zayıflarım
Sen yine daha protein ağırlıklı yemeye çalış canım.

Kızlar iyi aksamlar herkese menümü paylaşayım

Kahvaltı 9.30
2-3 dilim haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu süzme peynir
4 küçük dilim şerit Bir kac parca cecil peynir

2 dilim salatalık 2 kalın dilim ekmek 6 zeytin

Ogle:1 küçük kase tavuklu salçalı makarna

Ikındı 2 armut

Akşam 1 kornişon turşu 1 parca çiğ karnabahar avuç ceviz
Çok güzel bir menü olmuş camım. Tebrik ederim

Back
X