Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
yediklerim
sabah peynirli tost
öğlen pırasalı börek(böreği tavada yaptık fırın böreğine göre daha hafif oluyor)
akşam yoğurtlu havuç
yazdıklarıma bakmayın gerçekten çok az yedim. Yemek yiyince midemde şişlik hissediyorum ve fazla yiyemiyorum. Acaba midem mi küçüldü yoksa fazla spor yaptığım için mi bilmiyorum, karnım taş gibi oldu. yemek yememe izin vermiyor.

zaten az yemişsin canım, hem miden küçülmüş olabilir hem de psikilojik olarak frenleniyoruz diye düşünüyorum. Spor ne yapıyorsun?

bu arada ben ne yediğimi yazmadım.
Sabah: bal, peynir, 1 dilim ekmek, yumurta, 1 kol böreği
ara yok
öğlen: kıymalı makarna, yoğurt
ara yok
akşam: kırmızı et bir parça, salata
ara yapmamışım, h.sonları böyle kendimi şaşırıyorum.

aklıma bi fikir geldi
daha önce ben bunu buzdolabına asıyordum ama şimdi masaüstü yapmaya karar verdim
bugün eşim kıyafetimi çok beğendi fotoğrafımı çekti
bende biraz önce bilgisayarıma attım
sonra eski fotolara bakarken aradaki (4 kilo) farkı görünce inanın çok motive oldum
hoş biraz daha geriye gidince 1.5 yıl kadar ne kadar ince olduğumu da gördüm
demekki motivasyonum azaldığında başarabilceğimi görmek için bunu sık sık yapmalıyım dedim
yani her cuma olabilir mesela :)
tarih atıp foto çekinsem o çok önsemediğimiz gramlar ne kadar da farkediyor onu görürüm
bugün ki foto çok hoşuma gitti
bence iyi bi fikir sizinle paylaşmak istedim belki sizde uygularsınız

bu arada ben ne yediğimi yazmadım.
Sabah: bal, peynir, 1 dilim ekmek, yumurta, 1 kol böreği
ara yok
öğlen: kıymalı makarna, yoğurt
ara yok
akşam: kırmızı et bir parça, salata
ara yapmamışım, h.sonları böyle kendimi şaşırıyorum.

canım aslında yediklerin gayet dengeli ama kol böreği ile makarna sanki aynı gün olmasa daha iyi olur gibi... tabii bi öneri

bugün midem daha iyi canım yarın tekrar başlayacağım

bir gün mola vermek motivasyonunu da arttırır şimdi. Ohh ohh yarın yeni bir gün, motive olmuş bir şekilde tekrar kadığın yerden devam edersin.

Ben 2 gündür çok kaçırıdım canım sıkkım, annem işte kek ve börek yapmış :(
patates salatası da yapmıştı ama neyse hiç yemedim.

bisiklete biniyorum ve pilates yapıyorum. Vücudum salmıştı kendini şimdi biraz toparlandı iyi gibiyim. Yalnız bu mide niye böyle oldu anlamadım. ıçtiğim maden suyumu yaptı ki. Bugün yine 1 şişe içtim.

canım aslında yediklerin gayet dengeli ama kol böreği ile makarna sanki aynı gün olmasa daha iyi olur gibi... tabii bi öneri

haklısın biliyoum bile bile yaptım bi de :(
Neyse ben de yarın kaldığım yerden devam edeyim. İnşallah h.sonu kaçamağı bu haftama mal olmaz.

haklısın biliyoum bile bile yaptım bi de :(
Neyse ben de yarın kaldığım yerden devam edeyim. İnşallah h.sonu kaçamağı bu haftama mal olmaz.

yok canım büyük bi kaçamak değil masum sadece ...
yarın tabi ki de herşey daha iyi olacak alıştığımız düzene döneceğiz
inan şu hafta sonları bazen hiç gelmesin diyorum
evet ara vermek bana çok iyi geldi

aklıma bi fikir geldi
daha önce ben bunu buzdolabına asıyordum ama şimdi masaüstü yapmaya karar verdim
bugün eşim kıyafetimi çok beğendi fotoğrafımı çekti
bende biraz önce bilgisayarıma attım
sonra eski fotolara bakarken aradaki (4 kilo) farkı görünce inanın çok motive oldum
hoş biraz daha geriye gidince 1.5 yıl kadar ne kadar ince olduğumu da gördüm
demekki motivasyonum azaldığında başarabilceğimi görmek için bunu sık sık yapmalıyım dedim
yani her cuma olabilir mesela :)
tarih atıp foto çekinsem o çok önsemediğimiz gramlar ne kadar da farkediyor onu görürüm
bugün ki foto çok hoşuma gitti
bence iyi bi fikir sizinle paylaşmak istedim belki sizde uygularsınız

canım 2 kilo bile inanılmaz farkediyor. Çok güzel yaptığın şey, bence de motivasyonunu arttırır. 100-500-800 gr. her hafta az gibi geliyor insana ama damlaya damlaya göl oluyor.
Beni de en çok motive eden şey, olmayan kıyafetlerimin olması. Kotumun son düğmesi kapanmıyordu daha doğrusu kapanınca çok sıkıyordu, bugün itibari ile o da oldu. Ama çok darlar bir sonraki hedefim biraz genişletmek onları.

bisiklete biniyorum ve pilates yapıyorum. Vücudum salmıştı kendini şimdi biraz toparlandı iyi gibiyim. Yalnız bu mide niye böyle oldu anlamadım. İçtiğim maden suyumu yaptı ki. Bugün yine 1 şişe içtim.

canım miden rahatsız ise maden suyunu bi bardağa al ve biraz beklet gazı gitsin hatta bi kaşıkla karıştır... ozaman sadece gazı çıkıyormuş asıl mineral ve vitaminler.. bi de böyle dene bakalım

canım 2 kilo bile inanılmaz farkediyor. Çok güzel yaptığın şey, bence de motivasyonunu arttırır. 100-500-800 gr. her hafta az gibi geliyor insana ama damlaya damlaya göl oluyor.
Beni de en çok motive eden şey, olmayan kıyafetlerimin olması. Kotumun son düğmesi kapanmıyordu daha doğrusu kapanınca çok sıkıyordu, bugün itibari ile o da oldu. Ama çok darlar bir sonraki hedefim biraz genişletmek onları.

benim yeni aldığım kıyafetler bol gelmeye başladı ama hala eski kıyafetlerime giremiyorum :dilcikar:
o kadar çoook giyemediğim kıyafet varki hepsi bana bakıyo

bisiklete biniyorum ve pilates yapıyorum. Vücudum salmıştı kendini şimdi biraz toparlandı iyi gibiyim. Yalnız bu mide niye böyle oldu anlamadım. İçtiğim maden suyumu yaptı ki. Bugün yine 1 şişe içtim.

annem de plats yapıyor, hem zevkli hem de çok farketti diyor. Olabilir canım, ben hiç içmem mesela maden suyu benim midemi trahatlatacağına rahatsız eder.

yok canım büyük bi kaçamak değil masum sadece ...
yarın tabi ki de herşey daha iyi olacak alıştığımız düzene döneceğiz
inan şu hafta sonları bazen hiç gelmesin diyorum
evet ara vermek bana çok iyi geldi

neyse yarın yeni bir hafta, herşey daha güzel olacak.
Canım bu arada seni bu hafta koçluk eşleştirmesine yazmayalım değil mi, herbalife bitsin sonra mı, yoksa katılmak istermisin, liste hazırlıyorum da.

dosba sen çok az yemek yiyorsun. Senin metabolizma çok az çalışıyor belli ki. Beyaz lahana pişir ve her öğlen yemeyi dene. Metabolizmayı hızlandırırmış. kiloda yapmaz. Öğle yemeğine ek olarak ye. Lahana çorbasından iyidir bence:)

Back
X