Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın haftasonu giremedim o yüzden yazdıklarınızı ancak kudum evet banada mantıklı geldi bu eşleştirme bakalım belki faydası olur. kızlar haftasonu tek yaptığım kaçamak dün oldu dün yediklerimi yazayım size
sabah klasik kahvaltı sonra saat 2 d bir kahve+birazcık çikolata (azcık)+ 3 kaşık yoğurt +3 kaşık b.pilavı
sonra saat 17 de bir gofret sonra 18 de bir dilim pasta evet yapmamalıydım ama dayanamadımmm ama kızlar asıl sizinli paylaşmak istediğim bi şey var ben c.tesi sbah bi tartılıyım dedim bide ne görim tartıda 61,6 çok sevindim tabiki sonra pazarda tartıldım 61,9 çok üzüldüm tabi ve en kötüsü bu sabahki 62,1 ama bir türlü anlamadım nasıl oldu bu kadar değişiklikkkkbenneyaptımki
ayrıca 1 günde bu kadar değişiklik olmaz regl oldunmu sen canım
ben bugün kaçamak yapmadımm hehe başlayoz maraton başlııyoorrr
bitenem sana müsli öneriyorum yada mısır gevreği sıkıldığın zamanlarda onu kullan ben çok memnunum
ya patbori sen nasıl bir plates uyguluyon spor salonuna gidiyon heralde benim indirdiğim kadın biraz ileri seviyede hep esnetti durdu bende yapmak istemyorum ebru şalının platesini indiriyorumm istiyen varmı :jeyyar:
yapanlar çok memnumuş indirmediğim şey kalmadı ya benimde :lepi: sırnaşık şey
nayıırr ben kabul etmiyorumm hareket gerek ben onun için kiloe veremedimm canlan canlannnnn :dance:
bu arada ben 66.1 kiloyumm cumaya kadar inşallah 65.5 olurumm :Saruboceq:
tamam canım ama ben öğün arası için yanımda bişi getirmedimm bugün yapamasam yarın yapsam :roflol:
ozaman öğün arası süt iç yada ayran yanındada ne olabilir kantininiz varsa yarım paketten az çubuk kraker ye
bizim takım ne oluyor yaa işler yuğun sanırımm
evet yaa baksana hiç kimse girip yorum yapmıyoooo mativasyonumuzu etkilemesin bu durum :jeyyar:
ahanda benim motivasyon düştüü :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
baanee vermiyom kilo miloo gelsin pastalar
çikolatalar ahanda geldi varmı istiyen :roflol: -tatlicadiarzu-
şişgo gel partiye gıı cokacimcoook
ahanda benim motivasyon düştüü :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
baanee vermiyom kilo miloo gelsin pastalar
çikolatalar ahanda geldi varmı istiyen :roflol: -tatlicadiarzu-
şişgo gel partiye gıı cokacimcoook