Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzelmiş sana afiyet olsun beni kandırıp diyetimi sabote etmek istiyonnn dediiiiiiiii :mymeka: ben öle pastalara diyetimi satamam güzelim (laf aramızda haftasonu bir dilim yedim yaaa ah ahhhhhhhhhhhh) kısmetse bu cuma 61,5 görmek istiyommm azimle ve şiddettleee:oklava:

sen ona uyma sabırla isim hakkını bekleyen birileri var burda bana acı ve ver kiloları şeker

kızlar halen kendimimi kandırıyom ve içten içe 61,6 gram oluğumu düşünüyorum nede olsa c.tesi sabah tartı bana o sayıyı gösterdi benneyaptımki

sen dur bakayım orda yok öyle pasta falan düverim seni ona göre kızlar ders çalışıyorum önümüzdeki ayın sonunda sınavım var biliyosunuz yetirtieremeyecem o yüzden arara giriyorum bu ay beni artık idare edin emi kuzucuklakr:sm_cool:

öptüm gülüm kolay gelsinn canımmm başarılar dileriimm inşallah istediğin sonucu alırsın a.s. Şeniz

kızlar halen kendimimi kandırıyom ve içten içe 61,6 gram oluğumu düşünüyorum nede olsa c.tesi sabah tartı bana o sayıyı gösterdi benneyaptımki

canım bozma moralini diyetini bırakma ama üzme kendini sen 55 kilosun -tatlicadiarzu-

öyle düşün Şeniz

ence sen kesinlikle o düşündüğün kilodasın cumaya kadar ödemin gitmesii için bişeyler yap ozaman gerçek kilon ortaya çıkarar seni sabırla bekleyen garibandan sevgilerle

canım bozma moralini diyetini bırakma ama üzme kendini sen 55 kilosun -tatlicadiarzu-

öyle düşün Şeniz

ay canım ağzından bal damlıyo acaba damlayan balda diyeti bozarmıııııııııııııııııı:sm_cool: ayrıca sağol beni hem kötü emellerine alet ettin pasta yemeğe çağırdın hemde dalga geçiyonnnnnnnnnn kızzz bende 55 olmazsam ahanda görrrr sennnnnnnnn:lepi:

yapamanki yapamankiii -tatlicadiarzu-

ayy demi bal damladığı içinde ben kilo veremeyom demi laelaelaelaelae

dur acı oleyım kötükedihüso

ay canım ağzından bal damlıyo acaba damlayan balda diyeti bozarmıııııııııııııııııı:sm_cool: ayrıca sağol beni hem kötü emellerine alet ettin pasta yemeğe çağırdın hemde dalga geçiyonnnnnnnnnn kızzz bende 55 olmazsam ahanda görrrr sennnnnnnnn:lepi:

canımya özelden mesaj atmayı bilmiyom eğer msn varsa adresini yaz msn görüşelimmmm:1rolleyes:

inşallah ama ödem gitmesi için ne yapabilirim ki güzelim bilgi verirsen sevinirimmm

herkesler bana kızacak ama ben ilaç alıyorum perşembe akşamı sabaha gerçek kilomu görüyorum şeker eğer herhangi birahatsızlığın yoksa haftada bir almakta bi sakınca yok
desal diye bi ilaç 1.98 tl eczanede arkadaşımda lasix diye bişey kullandı ad1 ede tavsiye etmiştim ona başka biilaç vermiş eczacı bide ona sor ama yok içmem diyosan onu bilemiyorum melisciğim bi çay yapıyo ona sor istersen benim sıkıntım var o yüzden kullanıyorum

herkesler bana kızacak ama ben ilaç alıyorum perşembe akşamı sabaha gerçek kilomu görüyorum şeker eğer herhangi birahatsızlığın yoksa haftada bir almakta bi sakınca yok
desal diye bi ilaç 1.98 tl eczanede arkadaşımda lasix diye bişey kullandı ad1 ede tavsiye etmiştim ona başka biilaç vermiş eczacı bide ona sor ama yok içmem diyosan onu bilemiyorum melisciğim bi çay yapıyo ona sor istersen benim sıkıntım var o yüzden kullanıyorum

tamam canım sağol yarında bi tartılıyım bakayım ona göre

kuzum öğlende neyedin sen bakayım
ben işkembe çorbası ve salata yedim
şimdide ayva ve simit yiyorum açlıktan başım döndüde
tam simit değil yarım

canımm ablam döner ve salata yedim şimdik bişi yemiyorum ama açda değilim heralde 1 saate kadar eve gideriz bukadarr
ağıır değil demii

kuzum öğlende neyedin sen bakayım
ben işkembe çorbası ve salata yedim
şimdide ayva ve simit yiyorum açlıktan başım döndüde
tam simit değil yarım

hiç bana soran yok ne yedin diye olsun ben üzerime aldım soruyu ve cevap veriyorum
sabah klasik kahvaltı öğlen ise bir tabak makarna 3 kaşık yoğurttt sonra bir elmaaa saat 14 de-tatlicadiarzu-

Back
X