Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hemen bi dr git canım , ara lekelenmelerin vardı onu söyle .... onlar tam kaç haftalık hepsini net söylüyorlar... hatta benim dr çoook iyiydi biz 8 haftalıkken kız olacağını öğrenmiştik... herkes çok şaşırdı ama dr %95 kız demişti... dünyalar benim olmuştu.... hatta eşim , bak doktor hanım herşeyi bembe yapacağız şmdiden eğer sonra erkek dersen parasını senden alırım demişti :KK70::KK70::KK70: doktor anlaştık demişti :KK9::KK9::KK9:
ne güzel mübarek bir günden öğrendim hamile olduğunu... bende bir bayram sabahı öğrenmiştim:cry::cry::cry:

Öyle dedim zaten ramazan gibi mübarek ayda hemde cuma günü öğrendim çok şükür

TEBRİKLER YA MUHTEŞEM

cevizde sevmiyorum malesef :KK43:
Bilemiyorum o zaman, 🤗🤗 sen bir yol bulursun 🙈

Kızlar hamileymişim beta 2421 inanamıyorum halen :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
:KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK5: :KK5: :KK5: :KK5: :KK5: :KK5:

Tebrikler herkes eksi :KK66:
Dünde sormuştum profilindeki sen mısın ?
Bacakların incecik biraz bel bölgesi gıtse taö olursun.
evet benim şu an ki fotoğrafım. 10 kilo versem efsane olacağım. O halimi biliyorum çünkü. 65 olsam, eşim dışarı çıkarmaz sanırım 🤣🤣🤣.

Bende ki özgüvene ne demeli 🤣🤣🤣

Eşim yanlış bakmamışlardır dimi deyip duruyor işten izin aldı doktora gidicez
Çok sevindim, mutluluktan ağlıyorum resmen. Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Gidin baktırın tabi, eşin de görsün, mutlu olsun. Hep mutlu olun e mi ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Allahım isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah🙏🏼

evet benim şu an ki fotoğrafım. 10 kilo versem efsane olacağım. O halimi biliyorum çünkü. 65 olsam, eşim dışarı çıkarmaz sanırım 🤣🤣🤣.

Bende ki özgüvene ne demeli 🤣🤣🤣

Çok sevindim, mutluluktan ağlıyorum resmen. Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Gidin baktırın tabi, eşin de görsün, mutlu olsun. Hep mutlu olun e mi ❤🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Allahım isteyen herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah🙏🏼
:KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6: :KK6:
10 kilo versen manken olursun kesin

Tam sekizinci yılımızda :anneadayı: ben çok bekledim çok acılar çektim neler duydum ne imalar, Allahım kucağıma almayı nasip etsin o günleri unuttursun bana:110:
Ben daha bir yıllık evliyim ama sen niyetlen, bana da bulaştır hamileliğiniii. 😍😍😍😍😍😍😍
Bende istiyorum. Çok çok çok çok mutlu oldum.

:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
Canım defile mankeni olmasanda normal hatunların içinde manken olursun boyunda ıyıymiş 10 cm topukluyla hayal etsene kendini👠👠👠💃💃💃💃💃💃💃
Ehehehhe 13 cm e bayılıyorum 💃🏽💃🏽💃🏽
Kocama birazcık yaklaşıyorum böylece 😅😅
Hele o topuklular elbiseyle ne hoş oluyor 😍😍 yazın sahil boyunda falan. Amanın ben biraz daha kilo vereyim 😄😄

Biliyorum canım çalıştığını. Senin bu işi iyi yaptığını da biliyorum. Sadece birazcık kaçamaktan uzak durman lazım. Su az olmuş. Yaşadığın yere göre suyu çoğaltman lazım. En az 2,5 litre lazım sana. Bende her şey yolunda çok şükür ama kilo aldım. Listeden uzaklaşınca sanırım kendimi biraz fazla bıraktım ama son 3 gündür toparladım. İyi gidiyorum. Kendimi hafif hissediyorum. Onun haricinde hayat güzel devam ediyor. İş yeri hala sıkıntılı ama ben alıştım sanırım artık umursamıyorum. İşimi yapıp evime gidiyorum. :KK39::KK39:

Antakya fen lisesinin puanı ne kadar yüksekmiş şok oldum görünce. Sence nasıl bir okul? Benim kız seneye 8. sınıf oluyor. Sizin oraya gelme ihtimalide var.

su konusunda haklısın...
unutuyorum bazen içmeyi
yapmam gereken herşeyi biliyorum da uygulamakta zorlanıyorum...

yok canım burayada uğrarım ama bir topik daha bulurum :KK70:
Doğum yapacagin ayın topikleri oluyor ben temmuz annelerine dahil olmuştum güzel oluyor aynı heyecanları yasadik birbirimizden cok şey öğrendik doğumdan sonrada öyle ek gıda surecindede öyle ..
Tavsiye ederim yani ama buraya da uğra 😍

Back
X