Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anka Anka öğle uyudum ruyamda seni gördüm... kolunda dövme vardi 🤗🤗 seninle futbol oynuyoruz top yerine 1 tane yeşil erik var... kaleye atan kazaniyor 😂😂😂😂 ....
Oynarkende konusuyoruz yaaa niye listeden ciktin cikmasaydin vs....🤗🤗
Simdi listeden cikinca takima gelmiyecen mi ?
Rabbim hayırlara çıkarsın 😂😂
Gelirim arada canım muhabbete 😊

bende agustosta gidecegim sahili filan düşününce afaganlar basıyor beni :KK43:
Neden ki?

Ben de şantiyede çalışıyorum. Burada çıkan yemekler gerçekten kötü. Ana yemeği asla yiyemiyorum. Her öğlen pilav salata yoğurt yiyorum. Neyse ki pilav genelde bulgur pilavı oluyor. Bi de öğlen süt sağınca akşam eve gidene kadar kan şekerim yerlere düşüyor.

Şantiye yemekleri hep kötü olur. Çalışanların kalori ihtiyacını desteklemek amaçlı bol salçalı yağlı yaparlar bir de.. çok çektim o yemeklerden. Ama ben sahada aktif çalıştığım için yediklerim kalmıyor aksine kilo veriyordum. Şimdi çalış(a)madığımdan kilo hoooop arttı 😄😄
merhaba... çiçeği burnunda evlisin demek...balayı devam o halde... çocuk olana kadar balayı devam ediyor zaten... bu günlerin tadı, rahatlığı öyle başka ki... biz 2 yıl 2 ay yaşayabildik ki bunun 9 ayı zaten hamilelikle geçmişti. ah ahhh... ben 22 yılı devirdim de evlilikte, ondan böyle konuşuyorum herhal... gönlüne göre olsun herşey :KK200:

Ayyyy, deme öyle 😍😍😍 mutluluğum çocuğumla taçlansın istiyorum ben de 😍😍
Bugün ne kadar sıkıcı bir gün :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Geçecek, iftar olmasına ne kaldı şurada. Yersin akşam mis gibi hurmalarını 🤗🤗

Neden ki?

Şantiye yemekleri hep kötü olur. Çalışanların kalori ihtiyacını desteklemek amaçlı bol salçalı yağlı yaparlar bir de.. çok çektim o yemeklerden. Ama ben sahada aktif çalıştığım için yediklerim kalmıyor aksine kilo veriyordum. Şimdi çalış(a)madığımdan kilo hoooop arttı 😄😄

Ayyyy, deme öyle 😍😍😍 mutluluğum çocuğumla taçlansın istiyorum ben de 😍😍

Geçecek, iftar olmasına ne kaldı şurada. Yersin akşam mis gibi hurmalarını 🤗🤗

çok az bir zaman kaldı çünkü tatile 2 ayda istediğim kadar gitmez

Geçen hafta : 68.9

Dün : 69.4

Bugün : 68.8

EA77CA5C-E8FB-4EF8-90F7-859483F949C6.webp

Regl şişkınlığı bence 67sindir

Regl değilde canım ödem var onu biliyorum. Bir de daha iki gün önceye kadar menü vermediğim dönemde bayağı abarttım. En son waffle vardı sizin gördüğünüz. Ayrıca çok hareketsizim. Bu hafta eğer düzenli spor yapabilirsem haftaya cumaya çok güzel bir sonuç gelecek.

Back
X