Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yada yazayım, çok gibi duruyor ama :oops:

Sahurum her gün klasik chiali puding
1 cay bardağı laktozsuz süt, 3yk chia 3 hurma 3 ceviz

İftar
1 bardak su 3 hurma
2 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir
1 salatalik
2 yk yoğurtlu biber
2 form ekmek

LAydLiNe LAydLiNe
Gayet guzel neresi cok bunun ? Spor var mi ?

Bugün menü
Sahur 23.15
Biraz semizotlu salata
2 hurma ve 7 badem

Iftar 19.44
Yarim kabak karniyarik
3 yk bulgur pilavi
5 yk yoğurt
Semizotlu salata
9 adet cilek ( cok oldu biliyorum cilek diye sayikladim bugün )

2 lt su icmeye çalışacam... LAydLiNe LAydLiNe
Spor
45 dk eliptik yapıldı
45 tempolu yürüyüş yapıldı...

Aboo kızlar tebrik ederim bomba gibisiniz bu haftada birinci oldunuz tebrik ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum papatya1994 papatya1994 ile aypare ackerman aypare ackerman kiloluları tıpatıp aynı müthiş bir rekabet olmalı ben olsam acayip yarışa girerdim onunla :)
asya_01 asya_01 senide tebrik ediyorum ada81 ada81 yolundan gitmek sana çok yaradı çok güZel kilo verdin bir ara bırakıyordun iyi ki vazgeçmedin bu Ramazan bize çok iyi geldi ;)

Bugün menü
Sahur 23.15
Biraz semizotlu salata
2 hurma ve 7 badem

Iftar 19.44
Yarim kabak karniyarik
3 yk bulgur pilavi
5 yk yoğurt
Semizotlu salata
9 adet cilek ( cok oldu biliyorum cilek diye sayikladim bugün )

2 lt su icmeye çalışacam... LAydLiNe LAydLiNe
Spor
45 dk eliptik yapıldı
45 tempolu yürüyüş yapıldı...
Bence cook değil ki yaptığın sporla çoğu eriyor ve düşük kalori şeyler yemişsin hatta minik bi ara bile yapabilirsin spor süper afiyet olsun ☺

Aboo kızlar tebrik ederim bomba gibisiniz bu haftada birinci oldunuz tebrik ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum papatya1994 papatya1994 ile aypare ackerman aypare ackerman kiloluları tıpatıp aynı müthiş bir rekabet olmalı ben olsam acayip yarışa girerdim onunla :)
asya_01 asya_01 senide tebrik ediyorum ada81 ada81 yolundan gitmek sana çok yaradı çok güZel kilo verdin bir ara bırakıyordun iyi ki vazgeçmedin bu Ramazan bize çok iyi geldi :KK66:
Evet rakibim papatya 😁😁😁😁 -sen nasılsın özledim seni ne durumdasın menü ver mutlaka çünkü sorumluluk gelir salma sakın

asya_01 asya_01 senide tebrik ediyorum ada81 ada81 yolundan gitmek sana çok yaradı çok güZel kilo verdin bir ara bırakıyordun iyi ki vazgeçmedin bu Ramazan bize çok iyi geldi :KK66:
Sende durumlar nasil kilo ne alemde canim ?

Göz börek gibi birşey görmek istiyor dimi
Ama burada yufkalar çok kötü dondurucuda satılıyor kendim de açamam iki küçükle şimdilik bunları yapıyorum yardıma gelecek var ama herşeyi kendim yapmak istiyorum
Inan yenilmiyor borege hic gerek yok...su icildikten sonra 5-6 kasiktan sonra tikaniyor insan...

Back
X