Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün de menü veremeyeceğim, doğru düzgün bir şey yemedim. Sadece Dukan bisküvilerim var, arada gözüm kararınca zoraki yedim birkaç tane. Uzun uzun yürüyüş yaptım. Kızacaksınız biliyorum da ben gerçekten sıkıntılıyken bir şey giyemiyorum.
Sağlığına dikkat et canım

giphy.gif

Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Özellikle asya_01 asya_01 seni kutluyorum canım haftaya da aynı performansı bekliyorum senden. madamhd madamhd canım seni de özellikle tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç aldın bu hafta :KK9::KK9::KK9::KK9:

Teşekkürler 🤗 bu sene ramazan yaradı bana.

Ben önümüzdeki cuma izne çıkmak istiyorum. Ayın 28inde memlekete gidecem 20 gün falan kalacağım. Annemlerdeyken burda olurum yine sorun yokta kaynanamlara gidince hem gelemem hem diyet yapamam hem de bildirim yapamam.

kahvaltı
peynir
zeytin
domates salatalık
1 etmek
1 denge ekmek

öğlen
1 lahmacun
4 5 patates kızartması
az salata
1 dlm kapalı pide

akşam 20;00
1 tabak bulgurlu köfte

1 çikolatalı gofret :(

yok çok fena bu menuler:(

kahvaltı
peynir
zeytin
domates salatalık
1 etmek
1 denge ekmek

öğlen
1 lahmacun
4 5 patates kızartması
az salata
1 dlm kapalı pide

akşam 20;00
1 tabak bulgurlu köfte

1 çikolatalı gofret :KK43:

yok çok fena bu menuler:KK43:
Ogle 2 lahmacun salata yeseydin guzel olurdu... diyet boyunca patatesten uzak dur patates yersen acikirsin....bulgurlu kofte yarim tabak yaninda yogurt salata baslangic diyet menusu olarak kabul edilebilirdi canim.... zaten gofrete hic değinmiyorumm...

Tamam bu hafta bitti yarin guzel bi baslangic yap olur mu ? Beyine diyet degil saglikli besleniyorum diye msj yolla canim...

Back
X