Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynen öyle oldu.bir çok kere birakmaya kalktım ama arkadaşlarım hep destek oldu sağolsunlar. Bugün kapıda oğlanı oynamaya çıkardım kaç kişi ne kadar zayiflamissin dedi çok hoşuma gitti. Inşallah devamı gelecek.Aboo kızlar tebrik ederim bomba gibisiniz bu haftada birinci oldunuz tebrik ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum @papatya1994 ileaypare ackerman kiloluları tıpatıp aynı müthiş bir rekabet olmalı ben olsam acayip yarışa girerdim onunla :)
asya_01 senide tebrik ediyorum
ada81 yolundan gitmek sana çok yaradı çok güZel kilo verdin bir ara bırakıyordun iyi ki vazgeçmedin bu Ramazan bize çok iyi geldi
![]()
masallah takımımıza bu haftada birinciyiz asya seni de tebrik ediyorum azminin sonucunu gordu
Hergun bu motivasyon biraz daha artacakEvet canım aynen öyle oldu.bir çok kere birakmaya kalktım ama arkadaşlarım hep destek oldu sağolsunlar. Bugün kapıda oğlanı oynamaya çıkardım kaç kişi ne kadar zayiflamissin dedi çok hoşuma gitti. Inşallah devamı gelecek.
Izine ayrilmasan kv daha dikkatli olursun liste tutar seni canim...Teşekkürlerbu sene ramazan yaradı bana.
Ben önümüzdeki cuma izne çıkmak istiyorum. Ayın 28inde memlekete gidecem 20 gün falan kalacağım. Annemlerdeyken burda olurum yine sorun yokta kaynanamlara gidince hem gelemem hem diyet yapamam hem de bildirim yapamam.
Afiyet olsun canim guzel menüSahur 01:00
1 kk peynir
1 dilim form ekmek
Domates salatalık
Marul maydNoz
İftar 19:45
1 kase mercimek çorba
4 yk et sote
2 yk pilav
3 yk hoşaf
2 yk yoğurtlu patlıcan biber kızartması
2 lt su içeceğim
Irmik helvasi disinda menu guzel canim... yarin biraz hareket kat helva erisin...emziren annesin sen yakarsin onu....Merhaba kızlar
Bugün eşimle temizlik yaptık sonra mutfağa girdim iftar derken bu saat oldu ancak girebiliyorum
Takimimi kutluyorum hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum
Bugün kötü bir gün oldu
Menüm
Sabah :
Yoğurtlu havuç salatası
1 dilim tb ekmeği
İftar : 1 kase şehriye çorbası
1 tabak ekşili köfte ( yöresel bulgur köftesi )
Semizotu salatası yoğurtlu
Cevizli irmik helvası baya yedim
Su 1 lt
Spor yok
İnşallah canım bu hafta eşim evdeydi haftaya inşallah spor yapmaya calisacagimIrmik helvasi disinda menu guzel canim... yarin biraz hareket kat helva erisin...emziren annesin sen yakarsin onu....![]()
Bende 3 hurma 2 kuru kayisi yedim 3 ceviz 2 badem puding içinde ama yarın 3 mil Leslie yaparimIrmik helvasi disinda menu guzel canim... yarin biraz hareket kat helva erisin...emziren annesin sen yakarsin onu....![]()
Menun güzel afiyet olsun canım pilavı görmedimSahur 01:00
1 kk peynir
1 dilim form ekmek
Domates salatalık
Marul maydNoz
İftar 19:45
1 kase mercimek çorba
4 yk et sote
2 yk pilav
3 yk hoşaf
2 yk yoğurtlu patlıcan biber kızartması
2 lt su içeceğim
Yarına etki eder canımOfff wc icin yapmadigim kalmadi hala bekliyorum![]()
Ayyy insallah canim bol su ictim kayisi kaynattim suyunu ictim kayislarini yedim... 3 adet kuru erik yedim.. simdide rezene kimyon cayi iciyorum.... bide yatarken sahur niyetine bi caybardagi kefir mi içsem ...Yarına etki eder canım
Yarın sabah tuvaletten cikamayacaksinAyyy insallah canim bol su ictim kayisi kaynattim suyunu ictim kayislarini yedim... 3 adet kuru erik yedim.. simdide rezene kimyon cayi iciyorum.... bide yatarken sahur niyetine bi caybardagi kefir mi içsem ...![]()