Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün menüm
Kahvaltı 07.00
1yumurta
1kk peynir
5zeytin
Domates salatalık
Çay sekersiz
1kk helva

Ara 10.00
2kuru incir

Öğlen 12.30
Bulgur pilavı
Mercimek çorba
2dilim beyaz ekmek
Cacık

Ara 16.00
2gun kurusu,2ceviz

Akşam

5 kurupasta 2tatli 3 tuzlu
1kk Peynir
10 Zeytin
1 kase Yogurt
Cay şekersiz
Orta şekerli türk kahvesi

3lt su
İşe gidip gelirken atılan 5000 adim
Canim , öğle yemegi ne kadar yedin onlari belirtmen gerekiyor.... bulgur pilavi kac kasik mesala?

Makat catlakligim var ya cok korkuyorum yine nüksetmesi diye ondan abarttim 😂😂😂... yarim birde pazara gidecem aksamada arkadaşa 😂😂😂
Hmm geçmiş olsun canım fazla çıkınca da ağrı oluyor bendede hemoroid var

Hmm geçmiş olsun canım fazla çıkınca da ağrı oluyor bendede hemoroid var
Aynén bi ortasini bulamiyoruz valla 😂😂😂 sanada cok gecmis olsun canim... hemoroid icin ibrahim saracoglunun patlican sapi kurunu yap canim on numara 5 yıldız bana bile cok iyi geldi ;))

Merhaba kızlar
Bugün eşimle temizlik yaptık sonra mutfağa girdim iftar derken bu saat oldu ancak girebiliyorum
Takimimi kutluyorum hepinizi azminizden dolayı tebrik ediyorum @asya_01 tebrik ederim canım azmin zaferi :sampiyon:
Bugün kötü bir gün oldu
Menüm
Sabah :
Yoğurtlu havuç salatası
1 dilim tb ekmeği

İftar : 1 kase şehriye çorbası
1 tabak ekşili köfte ( yöresel bulgur köftesi )
Semizotu salatası yoğurtlu

Cevizli irmik helvası baya yedim 😫

Su 1 lt
Spor yok
Bence menun kötü değil Irmak helvası bol süt yapar ınş telafi edersin sıkma canini

Bugün menüm
Kahvaltı 07.00
1yumurta
1kk peynir
5zeytin
Domates salatalık
Çay sekersiz
1kk helva

Ara 10.00
2kuru incir

Öğlen 12.30
Bulgur pilavı
Mercimek çorba
2dilim beyaz ekmek
Cacık

Ara 16.00
2gun kurusu,2ceviz

Akşam

5 kurupasta 2tatli 3 tuzlu
1kk Peynir
10 Zeytin
1 kase Yogurt
Cay şekersiz
Orta şekerli türk kahvesi

3lt su
İşe gidip gelirken atılan 5000 adim
Biraz cisslarla dolu menü olmus biraz arkadaslarin menülerine bakarak yeme düzenini oturtursun ins

Aynén bi ortasini bulamiyoruz valla 😂😂😂 sanada cok gecmis olsun canim... hemoroid icin ibrahim saracoglunun patlican sapi kurunu yap canim on numara 5 yıldız bana bile cok iyi geldi :KK66:)
Benim çok nadir ağrım oluyor usutursem falan
İbrahim saracoglunun kürleri sahiden çok etkili deniycem inşallah

Ay çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattin 🥰 çökmüş haldeydim
Hemen pes etme emzirmek muthis bisey ben gecen sene daha cabuk vermistim emzirdigim icin şimdide emziriyorum ama bizimki yalancı meme niyetine biraz gece güzel emiyor ama etkisi çok değil geçen sene kadar

🥗🥗17 Mayıs 🥗🥗

🍅🍅Sabah 10:30🍅🍅
Patetesli omlet
Domates Salatalık
Beyaz peynir
2 dl çavdarlı ekmek
Çay

🍅🍅Akşam 17:30🍅🍅
1.5 porsiyon döner pidesine dokunulmadı 💃💃
2 yk bulgur pilavı
Salata 1 Ayran
1 hurma 1 k.kayısı 3 badem

🍸🍸🍸 Su = 3 lt
⛹️‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♀️ Spor = 6000 adım

🥗🥗17 Mayıs 🥗🥗

Patetesli omlet
Domates Salatalık
Beyaz peynir
2 dl çavdarlı ekmek
Çay

2 yk bulgur pilavı
Salata 1 Ayran

🍸🍸🍸 Su = 3 lt
Patatesli omlet dışında menü güzel canim....

🥗🥗17 Mayıs 🥗🥗

Patetesli omlet
Domates Salatalık
Beyaz peynir
2 dl çavdarlı ekmek
Çay

2 yk bulgur pilavı
Salata 1 Ayran

🍸🍸🍸 Su = 3 lt
1 küçük patates 1 dilim ekmek demek bir dahakine ekmek yeme dengelersin

Hemen pes etme emzirmek muthis bisey ben gecen sene daha cabuk vermistim emzirdigim icin şimdide emziriyorum ama bizimki yalancı meme niyetine biraz gece güzel emiyor ama etkisi çok değil geçen sene kadar
Evt emzirirken güzel gidiyorda ben kacamaklara mani olamıyorum yedikten sonra da vicdan yapıyor kendime kızıyorum hiç kaçamak yapmasam çok güzel gidecekte işte ben ara ara set vuruyorum kendime

Biraz cisslarla dolu menü olmus biraz arkadaslarin menülerine bakarak yeme düzenini oturtursun ins
Emzirdigim icin gözüm dönüyor bazen 😳 bir de sofradaki cısları sütün çekilir diyerek bana yedirmeye çalisan ablam.ama düzene girecek inşallah

Evt emzirirken güzel gidiyorda ben kacamaklara mani olamıyorum yedikten sonra da vicdan yapıyor kendime kızıyorum hiç kaçamak yapmasam çok güzel gidecekte işte ben ara ara set vuruyorum kendime
Emzirdigim icin gözüm dönüyor bazen 😳 bir de sofradaki cısları sütün çekilir diyerek bana yedirmeye çalisan ablam.ama düzene girecek inşallah
Bakın diyetisyenimin verdiği tuyolari paylasiyim sizlerle belki faydası olur açlık kirizlerinizze ve kacamaklara IMG-20190515-WA0031-1.webp

Bakın diyetisyenimin verdiği tuyolari paylasiyim sizlerle belki faydası olur açlık kirizlerinizze ve kacamaklaraEki Görüntüle 2269952
🙏 çok güzel bir anektot teşekkur ederim canım
Çocuklar nasıl birşey tutturunca dikkatini başka yöne çekmeye çalışırız kendimede aynısını yapicam 😆😆🤗

Back
X