Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menü
Sahur
Bir dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir
8 zeytin
Yeşil çay

İftar
2 yemek kaşığı patlıcan salatası
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı patates yemeği

Saat 21:00
Sütlü kahve
3 hurma

2 litre su
Spor yapamadım bugün hiç. Bu ara sporu ihmal ediyorum :(

LAydLiNe LAydLiNe

iyi akşamlar

kahvaltı 09:00
1 etimek
1 t.yagli yumurta
peynir
zeytin
yesillik

öğlen 15:00
1 kase mercimek çorbası
2 ymk bulgur pilavı
1 parça tavuk
salata

akşam
1 dlm buskivili pasta

:KK43: olmayan bir menü daha yazmak zorunda olduğum için yazdım

1 lt su
10 bin adim
Pasta olmasaydı gayet iyiymişti aslında. Bir dilim bile olsa kaçamak olunca tartıya yansıyor gibi geliyor bana.

Evet hem benim hemde esimin ailesi orada yaşıyorlar... sizin var mi malatyada aileler ?
Canım ben doğma büyüme istanbulluyum ama orda halamlar dayımlar kuzenlerim var evlenmeden önce her yıl giderdik evlendigim yıl gittik 10 yıl oldu çok özledim çok değişmiş ama

Hastanedeyiz ilaçlardan sonra kızımın yüzü dudakları şişti hemen acile getirdik yüreğim hop hop etti Rabbim evlatlarimizi korusun
Şuan iyi ilaçlar alerji yapmış iğne yaptılar şişlik inene kadar hastanedeyiz

Ben 12 temmuzda 55.00 -54.00 olacam karar verdim....:KK49::KK49::KK49::KK49: 13 temmuzda kismetse memlekete gidecem herkes beni cok zayiflamis görsünler istiyorum....😎😎😎
Sanirim kılo verdıkce hastalık oluyor dahada zayıf olmak istiyorsun.. Bende oyleyım zwyıfladıkca beyenmıyorum kendimi daha cok vermek istiyorum :D :D aslında 58 iyi boyuna gore 🤗 ben 58 dusunuyorum bakalım bi58 olayım belki bu sefer 55 olmak ısterım🤪

Hastanedeyiz ilaçlardan sonra kızımın yüzü dudakları şişti hemen acile getirdik yüreğim hop hop etti Rabbim evlatlarimizi korusun
Geçmiş olsun canım antibiyotik vermemişti dr ateş dusurucumu dokundu acaba
Benimde kızım 7 aylık ken ibuprofen gurubu ama daha once hic gormedigim bi ilac vermisti dr iki kere kullandım iksindede vücudu döküntü döktü bir daha verdim çöpe attim

Pasta olmasaydı gayet iyiymişti aslında. Bir dilim bile olsa kaçamak olunca tartıya yansıyor gibi geliyor bana.

tabi tabi ben kolay kilo veremiyorum zaten
bunlarla değil vermek sadece korurum sanırim

çok geçmiş olsun ,

Çook geçmiş olsun canım ya. :KK43:
Çok teşekkür ederim canım çok korktuk ama geçti çok şükür
Geçmiş olsun canım antibiyotik vermemişti dr ateş dusurucumu dokundu acaba
Benimde kızım 7 aylık ken ibuprofen gurubu ama daha once hic gormedigim bi ilac vermisti dr iki kere kullandım iksindede vücudu döküntü döktü bir daha verdim çöpe attim
Agri kesici ibufort vermişti antibiyotik vermemişti dün gece gittiğimiz Dr hiçbirini kullanma dedi antibiyotik ile alerji ilacı verdi
tabi tabi ben kolay kilo veremiyorum zaten
bunlarla değil vermek sadece korurum sanırim

çok geçmiş olsun ,
Çok sağol canım

Bugün menü
Sahur
2 kuru kayisi (kaynattim suyunuda ictim)
4 kuru erik

Aksam iftar 19.45
Yarim kepçe domates çorbası ( kaşarsiz)
1 icli köfte
1 adana ( 100 gr bile degildi cok incecik )
1 yk pilav
2 cilek
1 dilim Triliçe

1.5 lt su anca icerim... LAydLiNe LAydLiNe

60 dk tempolu yürüyüş yapıldı..
Carsi pazar avm gezildi...

Misafirlikte kendini frenlemek cok zor valla ev sahibine cook ayip oluyor...onu yemem bunu yemem..
aynen öyle canım afiyet olsun . Trileçeyi eritirsin sen
Sağol Canim 🤗
Ada karnım ağrıyor diyor ağrı bı geliyor ağlıyor sonra geçiyor ara ara yokluyor istifra var
Serum taktı Dr karın filmi çekti filmde gaz çıktı idrar da lökosit 3 çıktı
İdrar yolu enfeksiyonu karın ağrısı ve kusma yapar dedi antibiyotik vermedi ağrı kesici vermiş sadece anribiyotige karşı bir Dr du sanırım
Karnına ayağına sıcak su torbası koyuyorum
çok geçmiş olsun canım
Benim kızımda da vardı bir lt kadar suyu kesin bitirtiyordum gün içinde , su içmezse hiç geçmiyor bi de gün içinde 3-4 kez tatlı kaşığıyla limonlu su veriyordum veya suyuna da 3-4 damla damlatabilirsin. 1 hafta içerse atar inşallah
Dün çok halsizdim direk uyudum canım o yüzden gelemedim ,,

aynen öyle canım afiyet olsun . Trileçeyi eritirsin sen
çok geçmiş olsun canım
Benim kızımda da vardı bir lt kadar suyu kesin bitirtiyordum gün içinde , su içmezse hiç geçmiyor bi de gün içinde 3-4 kez tatlı kaşığıyla limonlu su veriyordum veya suyuna da 3-4 damla damlatabilirsin. 1 hafta içerse atar inşallah

Dün çok halsizdim direk uyudum canım o yüzden gelemedim ,,
Çok sağol canım bu bilgi için deniycem hemen

Menü
Sahur
Bir dilim tam buğday ekmeği üzerine peynir
8 zeytin
Yeşil çay

İftar
2 yemek kaşığı patlıcan salatası
2 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı patates yemeği

Saat 21:00
Sütlü kahve
3 hurma

2 litre su
Spor yapamadım bugün hiç. Bu ara sporu ihmal ediyorum :(

LAydLiNe LAydLiNe
Canim , misafirliktemiydin bilmiyorum ama keske patates olmasaydi ayrica 2 kasik yemek olculeri cok az.... vucud kitliga girer kilo veremezsin.. patlican salatasindan niye 2 kasik ki ondan 5 kasik rahat yiyebilirsin... pilav bulgursa 3 kasik olabilir ekmek yemiyorsun sonucta.. patates yerine protein olabilirdi..

Son düzenleme:
Coook gecmis olsun canimmm... Allah korusun.... diger dr test yapip sorsaymis ilaca alerjisi var mi diye hep ihmal ediyorlar... ahhh kuzum ya cok geçmiş olsun...

Back
X