Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün baş ağrısı ile uyandım. Hala da devam ediyor. Spor yaptım biraz. Düş aldım. Paşa uyuyorken yemegide cikarayim aradan. Bu arada kızlar Geçen yaz eşim askerdeyken 40 beden mini bir etek almıştım diz üstü yani mini dediğim. Sabah denedim cuk oturdu çok beğendim. Bilerek deniyorumki motivasyon olsun :KK70:

Bugün baş ağrısı ile uyandım. Hala da devam ediyor. Spor yaptım biraz. Düş aldım. Paşa uyuyorken yemegide cikarayim aradan. Bu arada kızlar Geçen yaz eşim askerdeyken 40 beden mini bir etek almıştım diz üstü yani mini dediğim. Sabah denedim cuk oturdu çok beğendim. Bilerek deniyorumki motivasyon olsun :KK70:
:KK9:

Herkese merhaba arkadaşlar
Kendimi tanıtayım.
Ismim Betül.
32 yaşındayım. Okul Oncesi ogretmeniyim. Istanbulda oturuyorum.
Evliyim 2.5 yas ve 6 aylik iki oglum var. Su an hala dogum iznindeyim, emziriyorum.
Kilo gecmisim ise soyle,
Cocukluk yillarim normal kilo. 8.sınıfta sinavlara hazirlanirken kilo almaya basladim sagliksiz beslenme aliskanliklarimin kokeni o zamana dayaniyor. Ondan sonra da hep kilo fazlam oldu.
Boyum 162 universitede ortalama kilom 63tu.
Hayatimda bir tek sozlenecegim zaman rejimle 58 kiloya dusmustum. Sonra nisanda 61 düğünde 63 evlendikten sonra 70e dogru...
Ilk cocuguma 71 kiloyla hamile kaldim. 81le doguma gittim . Onlari vermistim tekrar 73e inmistim ki tekrar hamile kaldim. Yaklasik 84le doğuma gittim yine.
Ama su anki kilom 82.
8 aylik hamile gibiyim yani :))
Çok uzun yazdim galiba kusura bakmayin..
Ağustosun sonu gibi tasinicam artik yeni bi sayfa acmak istiyorum dolap her beden kiyafetle dolu. Tasinirken kilolarimin bi kismini vermis olmak ve dolabimdaki gereksiz seylerden de kurtulmak istiyorum.
Boyle iste. Hedeflerim sirayla
Dogum oncesi kilom 71
Sonra hayat ortalama kilom 63
En sonra da ideal kilom olan 58-58 e inmek.
Onumde cok uzun bir yol var farkindayim ama artik bir ileri 2 geri olsun istemiyorum..

merhaba hoşgeldiniz diyim bende yeniyim
daha bir hafta oldu geleli
birlikte hedefe ulaşırız inşallah

Temizliğim bitti bende bittim:ruh::ruh::ruh:

benimde bitti ama bir iki dolar içi düzeltmem lazım, azda isim var dışarı çıkıp geleceğim ama iş bitmiyor

ben bir etek almıştım kendime renkli tam yazlık aldığım da bir karış boşluk vardı dedim bunun içine gireceğim :(

şimdi iki karış oldu aradaki fark ; (

Herkese merhaba arkadaşlar
Kendimi tanıtayım.
Ismim Betül.
32 yaşındayım. Okul Oncesi ogretmeniyim. Istanbulda oturuyorum.
Evliyim 2.5 yas ve 6 aylik iki oglum var. Su an hala dogum iznindeyim, emziriyorum.
Kilo gecmisim ise soyle,
Cocukluk yillarim normal kilo. 8.sınıfta sinavlara hazirlanirken kilo almaya basladim sagliksiz beslenme aliskanliklarimin kokeni o zamana dayaniyor. Ondan sonra da hep kilo fazlam oldu.
Boyum 162 universitede ortalama kilom 63tu.
Hayatimda bir tek sozlenecegim zaman rejimle 58 kiloya dusmustum. Sonra nisanda 61 düğünde 63 evlendikten sonra 70e dogru...
Ilk cocuguma 71 kiloyla hamile kaldim. 81le doguma gittim . Onlari vermistim tekrar 73e inmistim ki tekrar hamile kaldim. Yaklasik 84le doğuma gittim yine.
Ama su anki kilom 82.
8 aylik hamile gibiyim yani :))
Çok uzun yazdim galiba kusura bakmayin..
Ağustosun sonu gibi tasinicam artik yeni bi sayfa acmak istiyorum dolap her beden kiyafetle dolu. Tasinirken kilolarimin bi kismini vermis olmak ve dolabimdaki gereksiz seylerden de kurtulmak istiyorum.
Boyle iste. Hedeflerim sirayla
Dogum oncesi kilom 71
Sonra hayat ortalama kilom 63
En sonra da ideal kilom olan 58-58 e inmek.
Onumde cok uzun bir yol var farkindayim ama artik bir ileri 2 geri olsun istemiyorum..

Hoşgeldin canım 🤗

Temizlikten bayılmışım şimdi uyandım hemen akşam menüsünü hazırlamaya:KK55:

Hafta sonları ben böyle oluyorum işte misafir organizasyon sürekli

Nasıl olacak böyle bilmiyorum:KK43:

Benimde bir hafta oldu hala beklemedeyim :işsiz:
çok zor ya olsa kurtulurduk.
Pkoluyken 3 ayda bir olurdum nasıl dayanırmışım bilmiyorum zor oluyo olmamak
Ben de beklemedeyim iftardan önce gelmesin de o kadar bekledim son 3 saat kaldı üzülürüm
Benim de karnımda ağrılar başladı bende dua ediyorum iftardan sonra olsun diye 🙂

Evet canım aynen öyle oldu.bir çok kere birakmaya kalktım ama arkadaşlarım hep destek oldu sağolsunlar. Bugün kapıda oğlanı oynamaya çıkardım kaç kişi ne kadar zayiflamissin dedi çok hoşuma gitti. Inşallah devamı gelecek.
ta ne zamanın mesajı
Neyse çok iyi gidiyorsun gizliden gizliye takip ediyorum seni :) demek etekler öyle cuk oturuyor he ;)
Süpersiiinn özledim seni daha sık gel 🤗🤗💜 ALLAH kabul etsin 🎈
Geleceğim canım bu akşam menü veririm
Bende özledim sizi ortalığı biraz kızıştırayım hareket şazım rekabet lazım hırs lazım💪🏻💪🏻💪🏻🛵🛵🛵

Bugün 50 squat
5 şınav
25 çapraz mekik
20 sn plank yaptım

30 gün devam ettireceğim hergün sayıları artırarak
Çok rahat yaptım 💐💪🏻

Eklentiler

• 456DD509-EF06-4927-B9D8-44EF926D9EE0.webp
    456DD509-EF06-4927-B9D8-44EF926D9EE0.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 33
ta ne zamanın mesajı
Neyse çok iyi gidiyorsun gizliden gizliye takip ediyorum seni :) demek etekler öyle cuk oturuyor he :KK66:

Geleceğim canım bu akşam menü veririm
Bende özledim sizi ortalığı biraz kızıştırayım hareket şazım rekabet lazım hırs lazım💪🏻💪🏻💪🏻🛵🛵🛵
:KK36: :KK5:

6 yasinda miiii
Buyugu genc kiz olmuştur artik o zaman.
Ben zaten senin kilonun tekrar cok olmayacagini biliyordum. Irade konusunda masallahliksin.
Ben de kendimi artik incecik genc kiz olarak göremiyorum. Sadece hayallerde... ama olacak 💪
Aynen canım büyüğü 13 yaşında şuan.

Öyle mutlu oldumki seni gördüğüme anlatamam.

Ben inanıyorum senin yeniden incecik olacağına :KK200:

6 yasinda miiii
Buyugu genc kiz olmuştur artik o zaman.
Ben zaten senin kilonun tekrar cok olmayacagini biliyordum. Irade konusunda masallahliksin.
Ben de kendimi artik incecik genc kiz olarak göremiyorum. Sadece hayallerde... ama olacak 💪
Aynen canım büyüğü 13 yaşında şuan.

Öyle mutlu oldumki seni gördüğüme anlatamam.

Ben inanıyorum senin yeniden incecik olacağına :KK200:

Back
X