Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün niyetlendim oruca 10 gün aradan sonra Allah’a şükürler olsun ama fazla sevinmeyin ada81 ada81 @merve4416 1 kg bile almamışım :p iftar öncesi tartılacağım bakalım
Canim bugun ben artidayim zaten ramazanda istedigim gibi gitmiyor kilo sanirim kitliga girdi vücud... sen biraz gayret etsen kesin ikinci kez mezun olursun 🤗🤗

Evdeki internette sorun var biraz çok zor bağlanıyor. Bir yandan iftar hazırlıyorum bir yandan size bakıyorum da zor okuyorum. İftardan sonra normal pc den bakarım

Ben şimdiden diyeyim yemek yapamadım bugün hem halsizim hem sınavlara çalışmam lazım o yüzden iftarı geçiştireceğim sahurda kahvaltı ederim eğer regl olmazsam yulaf kepeği var onunla birşeyler yapacam

Ben de beklemedeyim iftardan önce gelmesin de o kadar bekledim son 3 saat kaldı üzülürüm
çok zor ya olsa kurtulurduk.
Pkoluyken 3 ayda bir olurdum nasıl dayanırmışım bilmiyorum zor oluyo olmamak
Benim de karnımda ağrılar başladı bende dua ediyorum iftardan sonra olsun diye 🙂

Bende de belirtiler var bi haftadır hergün ha geldi ha gelecek diye bekliyorum ama gelen giden yok.
Regl olamadım, 4 gündür wc çıkmadım bu tartı bana ne göstersin ki :mad:

Ben geldim kızlar. Bugün oruç tutamadım, dün akşam arkadaşlarla yemeğe çıktık, ıslak saçla dışarda oturunca midemi güzelce üşütmüşüm.
18.5
01:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim parmesan
1 dilim tb ekmek

20:30
1 kase çorba
4 köfte
Salata
1 dilim tb ekmek

2 bardak su :(

19.5
10:00
2 dilim tb ekmeği
3 dilin peynir
6 zeytin
2 çay kaşığı tahin pekmez karışımı(midem ağrıyordu, iyi gelir diye yedim)
, gerçekten rahatlattı)

15:30
3 minik mercimekli köfte
1 kase çorba

19:00
3 yk esmer bulgur pilavı
5 yk fasülye yemeği
1 hurma

Arada 1 kupa süt

Suyu 2 ye tamamlarım.
LAydLiNe LAydLiNe

Herkese merhaba arkadaşlar
Kendimi tanıtayım.
Ismim Betül.
32 yaşındayım. Okul Oncesi ogretmeniyim. Istanbulda oturuyorum.
Evliyim 2.5 yas ve 6 aylik iki oglum var. Su an hala dogum iznindeyim, emziriyorum.
Kilo gecmisim ise soyle,
Cocukluk yillarim normal kilo. 8.sınıfta sinavlara hazirlanirken kilo almaya basladim sagliksiz beslenme aliskanliklarimin kokeni o zamana dayaniyor. Ondan sonra da hep kilo fazlam oldu.
Boyum 162 universitede ortalama kilom 63tu.
Hayatimda bir tek sozlenecegim zaman rejimle 58 kiloya dusmustum. Sonra nisanda 61 düğünde 63 evlendikten sonra 70e dogru...
Ilk cocuguma 71 kiloyla hamile kaldim. 81le doguma gittim . Onlari vermistim tekrar 73e inmistim ki tekrar hamile kaldim. Yaklasik 84le doğuma gittim yine.
Ama su anki kilom 82.
8 aylik hamile gibiyim yani :))
Çok uzun yazdim galiba kusura bakmayin..
Ağustosun sonu gibi tasinicam artik yeni bi sayfa acmak istiyorum dolap her beden kiyafetle dolu. Tasinirken kilolarimin bi kismini vermis olmak ve dolabimdaki gereksiz seylerden de kurtulmak istiyorum.
Boyle iste. Hedeflerim sirayla
Dogum oncesi kilom 71
Sonra hayat ortalama kilom 63
En sonra da ideal kilom olan 58-58 e inmek.
Onumde cok uzun bir yol var farkindayim ama artik bir ileri 2 geri olsun istemiyorum..
Aramıza hoş geldin canım. Birlikte hedefimize ulaşırız inşallah

Bugunku menüm

Sabah cok az ekmek peynir attım agzıma

Ogle 12.00 bir seftalı 5 cılek

Iftar 2 dilim ekmek 5 kofte biraz patates kızartma :( hıc olmadı bugun

2 litre su

İnanın bas agrısı dan hıc dıyetı takmıyorum o an ne yersem yıyorum :(

Bugunku menüm

Sabah cok az ekmek peynir attım agzıma

Ogle 12.00 bir seftalı 5 cılek

Iftar 2 dilim ekmek 5 kofte biraz patates kızartma :KK43: hıc olmadı bugun

2 litre su

İnanın bas agrısı dan hıc dıyetı takmıyorum o an ne yersem yıyorum :KK43:
Papatyam menulerin hic saglikli duzenli değil... basin icin bir cerraha gitsen cok uzun sureli bir bas agrisi oldu cunku....daha oncede boyle oluyor muydu ?

Kızlar menum Sabah 10 da
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek

Saat 15 de
10 erik

Saat 17 de
10kaşık kabak salata

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Back
X