Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar, kusura bakmayın yaşadığım sorunlar nedeniyle iki gündür pek giremedim. Üzgünüm diye annemler geldi yanıma. Daha iyi miyim, hayır maalesef. Her şeyi bırakmış durumdayım. Kilo vermek, hayatımdaki diğer ideallerim, hedeflerim hepsi boş ve anlamsız
canım nedir bu kadar seni çoook üzen ?

Size bir şey danışacaktım. Doğumdan sonra ilk ne zaman adet gördünüz acaba? Benim 7.5 ay oldu artık tedirgin olmaya başladım. İnternette 1 seneye yakın olmayan oluyormuş diye okudum ama yine de sürekli aklımda. Bu hafta çarşamba falan doktordan bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.
ben 2,5 ay sonra regli olmuştum...

Pazar günü sütçümüz geliyor canım. 2 kişi 5 litre sütü tamamen yoğurt yapıp tüketiyoruz. Kavanozlara sığmayan sütü içiyorum. :) Aslında ben yoğurtçuyum. Sütü içim almıyor.

Baya geç olmuşsun sen de canım. Olduktan sonra güzel kilo gidiyormuş diye duydum. Bünye rahatlıyormuş. Senin nasıl oldu canım?
Diyet yapmadım canım bilmiyorum o yüzden 😊:KK70:süt yerine yoğurt daha iyi diye sordum da devamlı içmiyormuşsun sanırım

sabah 45 dk eliptik yaptım evi toparladım... arkadaşa gidecem saçını boyamamı istedi bir saç boyar dönerim ;))
wc sorunu haloldu ama tartı yine de pek yüzüme gülmedii :KK51::KK51: bakalım iftara doğru neler fısıldayacak tartı ;)

Herkese selsm ben geldim sınavlar çoook zor gidiyor, akşam iftarda biraz ızgara sucuk yanına yulaf puding yaptım kuru meyve ve çiğ fındıktan, regl olacağım saldırayım geliyor kendimi frenlemem gerek sahurda 3 hurma 2 ceviz ve 2 kaşık yoğurt yiyip yattım, kuru meyveyi buzluğa kaldırdım yememek için iyi ni etmişim bişey olmaz demi buzlukta??
buzluğa koyduysan yemek için alıp bayağı beklemen gerekecek .. bende kuru meyveleri buzdolabına koyuyorum ama buzluğa değil... ona rağmen iftara 1,5 saat önce çıkarıyorum ona rağmen yenilmesi zor oluyor...

Sağolun kızlar bekliyoruz hâlâ dr u. Suratı kaşık kadar kaldı kuzumun

inş canım biraz canım sıkıldı ama neyse ki çaresi var, iğnelerden kaçış yok bana
hiç canını sıkma canım , çok şükür çaresi var ... herşey güzel olacak hamileliğin tadını çıkar bol bol resim çekil ilerde bebişin görsün ;)) naz yap trip at hamilelikte herşey serbest :KK70::KK70::KK70:

Kızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
Canım bizim hamilelik grubunda kullanan çok arkadas vardı madamhd madamhd de bilir ekstra bir şikayetleri yoktu korkulacak bir durum yok sanırım

Back
X