Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar, kusura bakmayın yaşadığım sorunlar nedeniyle iki gündür pek giremedim. Üzgünüm diye annemler geldi yanıma. Daha iyi miyim, hayır maalesef. Her şeyi bırakmış durumdayım. Kilo vermek, hayatımdaki diğer ideallerim, hedeflerim hepsi boş ve anlamsız

canım inşşal herşey çözüme kavuşur
allah yardımcın olsun

Size bir şey danışacaktım. Doğumdan sonra ilk ne zaman adet gördünüz acaba? Benim 7.5 ay oldu artık tedirgin olmaya başladım. İnternette 1 seneye yakın olmayan oluyormuş diye okudum ama yine de sürekli aklımda. Bu hafta çarşamba falan doktordan bir randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.

ben 8 ay sonra oluyorum
bi dr göünmende fayda var

Kızlar hastanedeyim oğlum çok hasta ishal kusma dünden beri mahfoldu. Eve geçince okicam gecmisi

çok geçmiş olsun asya , çocuklar çabuk toparlar
mikrop mu kapmış

Kızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
Benim bir arkadaşımda da vardı. Hamilelik dönemi boyunca iğne kullanmak zorunda kaldı. Yaralanma olduğu zaman kan akışını durdurmak biraz zor oluyormuş iğneler nedeniyle ama onun dışında pek problem yaşamadı.hamilelikten sonra devam etti mi onu hiç bilmiyorum.

Herkese selsm ben geldim sınavlar çoook zor gidiyor, akşam iftarda biraz ızgara sucuk yanına yulaf puding yaptım kuru meyve ve çiğ fındıktan, regl olacağım saldırayım geliyor kendimi frenlemem gerek sahurda 3 hurma 2 ceviz ve 2 kaşık yoğurt yiyip yattım, kuru meyveyi buzluğa kaldırdım yememek için iyi ni etmişim bişey olmaz demi buzlukta??
buzlukta bişi olmaz canım . Benim de iştahım çok açık ve hala regl olmadım
sabah 45 dk eliptik yaptım evi toparladım... arkadaşa gidecem saçını boyamamı istedi bir saç boyar dönerim :KK66:)
wc sorunu haloldu ama tartı yine de pek yüzüme gülmedii :KK51::KK51: bakalım iftara doğru neler fısıldayacak tartı :KK66:
benim ki fısıldıyor ama iyi şeyler değil sabırla bekliyorum bakalım 🤷🏻‍♀️
Kızlar hastanedeyim oğlum çok hasta ishal kusma dünden beri mahfoldu. Eve geçince okicam gecmisi
geçmiş olsun canım
Kızlar kan pıhtılaşması çıktı bende dokuz ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullancam hiç böyle şey yaşayan var mı çevrenizde
İğneleri kullan kendine de dikkat et bişi olmaz canım inşallah

ahhh kuzu , çocuklar çabuk soluyor .... sen üzülme ilaçları almaya başlasın hemen toparlar inşallah...
Aldım ilaçlarını hemen. Toparlar inşallah. Salgın dedi dr bol sıvı.haşlanmış patates yayla çorbası ver dedi

Ah canım ahh kuzular hemen soluyorlar hiç hasta olmasalar keşke anne babanın yüreği hop hop ediyor Rabbim esirgesin
Sabah a kadar 2 saat uyumadim. Habire ishali gitti. Grulduyordu karnı. Kurban olurum verene Rabbim sağlık şifa versin yavrumuza

canım inşşal herşey çözüme kavuşur
allah yardımcın olsun

ben 8 ay sonra oluyorum
bi dr göünmende fayda var

çok geçmiş olsun asya , çocuklar çabuk toparlar
mikrop mu kapmış
Sulardan kaynaklı salgın var dedi. Bol sıvı takviye

ahhh kuzu , çocuklar çabuk soluyor .... sen üzülme ilaçları almaya başlasın hemen toparlar inşallah...
Ada bisey soracam sana. Dün gece aciktim gece 2 gibi. 4 kaşık yoğurt Yarım çay kaşığı toz zencefil zerdecal karıştırdım yedim. Bugün yine midem top gibi. Sen bunun sebebini cozdunmu. Hayret ediyorum top gibi çıkıyor mide

geçmiş olsun canım

Test yaptın mı canım kaç güm geçti?

Geçmiş olsun canım
. Teşekkür ederim canım dinlendim düzeldim biraz
Herkese selsm ben geldim sınavlar çoook zor gidiyor, akşam iftarda biraz ızgara sucuk yanına yulaf puding yaptım kuru meyve ve çiğ fındıktan, regl olacağım saldırayım geliyor kendimi frenlemem gerek sahurda 3 hurma 2 ceviz ve 2 kaşık yoğurt yiyip yattım, kuru meyveyi buzluğa kaldırdım yememek için iyi ni etmişim bişey olmaz demi buzlukta??
Olmaz canım iyi yapmışsın. Başarılar sınavlarında.
geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Ben ilk kez duydum canım geçmiş olsun dikkat et kendine

geçmiş olsun canım

Bugün de gelmeyecek benim belli ki

. Teşekkür ederim canım dinlendim düzeldim biraz
Olmaz canım iyi yapmışsın. Başarılar sınavlarında.
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Ben ilk kez duydum canım geçmiş olsun dikkat et kendine
Teşekkür ederim kaptanım :KK68:

geçmiş olsun canım

sanki oruçta vucud kitledi kendini .... bu ayı kilo almadan azcık veeerk kapatsak iyi gibi ;)

Ada bisey soracam sana. Dün gece aciktim gece 2 gibi. 4 kaşık yoğurt Yarım çay kaşığı toz zencefil zerdecal karıştırdım yedim. Bugün yine midem top gibi. Sen bunun sebebini cozdunmu. Hayret ediyorum top gibi çıkıyor mide
bende yiyince aynı eşyleri yaşıyordum canım sen dr gidince bende anladım bundan kaynaklandığını .... bu yüzden daha az koymayı düşünüyorum oruçtan sonra .... ramazanda hiç kullanmam...
çok tokluk hissi veriyor ve acıktırmıyor diyetisyenlerde bundan dolayı veriyor sanırım.. ölçüsünü azalt biraz...

Back
X