Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evde dünden kalma yemeklerim var ama bulgur tarzı kendime yemek yapmak istiyorum
Kabak yapmak istiyorum değişik tariflerinize açığım
Ben kabak yemeğini şöyle yapıyorum içine biber soğan domates sarmısak. Varsa üzerine tavuk veya kiymada koyabilirsin. Yanına yoğurt la çok güzel gidiyor

Evde dünden kalma yemeklerim var ama bulgur tarzı kendime yemek yapmak istiyorum
Kabak yapmak istiyorum değişik tariflerinize açığım
kabak tarifi ayça kayanın :KK66:
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1,5 kabak rendele canım
2-3 dilim kaşar peynir...

önce biberleri doğrayıp 1 yk yağ ile tavada çeviriyoruz ... üzerine rendeelnmiş kabağı atıyoruz çeviriyoruz üzerine istediğin baharatları at.. ben kekiğe bayılıyorum ve çok yakışıyor kekik , kekik atıyorum... yarım çay bardağından biraz fazla su koyuyoruz ağzını kapat pişsin... pişince üstüne 2-3 dilim kaşarı at ocağın altını kapat.... biraz kaşar o sıcakla erisin... nefis oluyor yanında üzeri naneli yoğurt... ben çok sevdim bu tarifi yaparım genellikle...

kabak atrifi ayça kayanın :KK66:
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1,5 kabak rendele canım

önce biberleri doğrayıp 1 yk yağ ile tavada çeviriyoruz ... üzerine rendeelnmiş kabağı atıyoruz çeviriyoruz üzerine istediğin baharatları at.. ben kekiğe bayılıyorum ve çok yakışıyor kekik , kekik atıyorum... yarım çay bardağından biraz fazla su koyuyoruz ağzını kapat pişsin... pişince üstüne 2-3 dilim kaşarı at ocağın altını kapat.... biraz kaşar o sıcakla erisin... nefis oluyor yanında üzeri naneli yoğurt... ben çok sevdim bu tarifi yaparım genellikle...
Aaa bende bu tarife yakın yapıyorum

kabak tarifi ayça kayanın :KK66:
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1,5 kabak rendele canım

Bende şimdi Ayça kayayı izliyordum :)
Rendelenmeyip halka halka dogransa nasil olur acaba
Off acıktım 😂
deniycem canım teşekkür ederim

tamam canım bende her zaman benimle spor yapacak arkadaş arıyorum zaten ;)
Kesinlikle bende varım ramazan sonrası motivasyon bozukluğu yaşadım dün çok kilo verdim ama anlamıorım hala aynıyım diye bugün güzel şeyler duydum çevremden ve çok mutlu oldum ramazan sonrası beraber spor yapalım lütfennn💜

sanki oruçta vucud kitledi kendini .... bu ayı kilo almadan azcık veeerk kapatsak iyi gibi :KK66:
. Ben çok mutluyum bu ramazan ilk defa kilo almadan hatta birazda vererek kapatacağım ramazanı. Normalde hep kilo alıyordum. Pideden ve tatlıdan uzak durmak iyi oluyormuş. Bir de spor yapsam Harika olacak
Bugün kilo bildiriminde bulunuyormuyduk
Evet canım bulunuyorduk

Kızlar hastanedeyim oğlum çok hasta ishal kusma dünden beri mahfoldu. Eve geçince okicam gecmisi

Çook geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu kuzu?

Canım bizim hamilelik grubunda kullanan çok arkadas vardı madamhd madamhd de bilir ekstra bir şikayetleri yoktu korkulacak bir durum yok sanırım

eskibilezik eskibilezik
Evet grupta çok vardı. çevremde de çok gördüm iğnelerini düzenli kullandın mı bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Moral bozacak bişey yok canım hamile kalamıyorum diyordun bak vakti zamanı varmış kendiliğinden oldu. Nasibinde varsa sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Back
X