Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben portakallı yapıyorum.Kızlar bana enginar tarifi verecek var mı?
benim 6 lı rakamlar bile hayal olarak kalacak herhaldeInsallah görürsün canim... inan bende burada kilo verenleri gordukce bende gorurmuyum diye ic geçirirdimama isteyince oluyormus...benim icin 60li rakamlar hayaldi...tamam gonul 58 de istiyor 56 da... ama kendi kendime 65 olsam daha ne isterim diyordum...
. Ben çok mutluyum bu ramazan ilk defa kilo almadan hatta birazda vererek kapatacağım ramazanı. Normalde hep kilo alıyordum. Pideden ve tatlıdan uzak durmak iyi oluyormuş. Bir de spor yapsam Harika olacak
Evet canım bulunuyorduk
ramazandan sonra birlikte daha fazla yaparız inşallah canım... bende kafamda hazırladım proğramı sabah 1,5 saat öğleden sonra 1 saat yapacam bayram sonrası))
canım , geç yiyoruz yaaa erimiyor yağa dönüyor ne yesek bence.... en azından almadan azda olsa kilo vererek kapatırız ramazanı....
tatlım az mı olmuş sanki.Kızlar menum Sabah 10 da
2 has yum domates salatalık az peynir çay 2 dil form ekmek
Saat 15 de
10 erik
Saat 17 de
10kaşık kabak salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Benin de tek çarem kardiyo. Ramazan’dan sonra bol yürüyüş yapacağım.ramazandan sonra birlikte daha fazla yaparız inşallah canım... bende kafamda hazırladım proğramı sabah 1,5 saat öğleden sonra 1 saat yapacam bayram sonrası))
canım , geç yiyoruz yaaa erimiyor yağa dönüyor ne yesek bence.... en azından almadan azda olsa kilo vererek kapatırız ramazanı....
beni de aranıza alın..İnşallah canım sen bana koçluk yap senin gazinla bende yapayım
evt geç oluyor uyuyuncada vücut eritmiyor demekki
ben de varım.tamam canım bende her zaman benimle spor yapacak arkadaş arıyorum zaten![]()
güzel bir tarife benziyor. Denerim mutlaka.kabak tarifi ayça kayanın
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1,5 kabak rendele canım
2-3 dilim kaşar peynir...
önce biberleri doğrayıp 1 yk yağ ile tavada çeviriyoruz ... üzerine rendeelnmiş kabağı atıyoruz çeviriyoruz üzerine istediğin baharatları at.. ben kekiğe bayılıyorum ve çok yakışıyor kekik , kekik atıyorum... yarım çay bardağından biraz fazla su koyuyoruz ağzını kapat pişsin... pişince üstüne 2-3 dilim kaşarı at ocağın altını kapat.... biraz kaşar o sıcakla erisin... nefis oluyor yanında üzeri naneli yoğurt... ben çok sevdim bu tarifi yaparım genellikle...
üstüne bol su içmek gerek ama.Gece hiic uyuyamadim çok aciktim tokluk hissi veriyor demiştin ya bir ara o yüzden yogurda karıştırdım. Miktarı daha da azaltim o zaman. Nette baktım şimdi şifa deposu gibi. Kullanmak ta fayda var
aferin sana. Kendine iyi bakıyorsun. Buraya geldiğinden beri menülerin çok değişti canım. Kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeye başladın, bu da çok önemli bir şey.İftar menüm tavuk sote, taze fasulye ve dukan krebi , spor da leslie olacak sizce nasıl
Evet çoook sağlıksız yerdim eskiden neler etmişim kendşmrüstüne bol su içmek gerek ama.
aferin sana. Kendine iyi bakıyorsun. Buraya geldiğinden beri menülerin çok değişti canım. Kilo vermekten ziyade sağlıklı beslenmeye başladın, bu da çok önemli bir şey.
Ah canım dra goturmekmi lazım acaba hiç bilmiyorum bu durumda ne yapmak lazımYa kızlar 2,5 yaşındaki oğlum burnuna yeşil mercimek kadar boncuk sokmuş , bana söyleyince baktım gözükmüyor, hemen aspiratörle çektim gözüktü alcaktım ki tekrar nefes aldı ve şu an hiç gözükmüyor çekiyorum gelmiyor solunumun da bi sıkıntı yok kendi de iyi ama aklıma takıldı nereye gitti![]()
Evt bakliyat sisiriyor onun siskinligidirCuma = 80,7
Bugün = 80,9
+200
Dün hem iftarda hem de sahurda kuru fasulye yedim sanırım onun etkisi
Moral bozmak yok vücut direniyor bı yerde direnci kırılacak ve kilo vermeler başlayacak sadece sabretCuma:78.9
Pazartesi:78.9
Artık diyecek bir lafım kalmadı. Sıfır kaçamak, oruç, bol su. Haftada iki kez reformera gidiyorum. Bol hareket ediyorum. Daha ne yapayım.
Cuma’ya kadar tartılmamayı deneyeceğim.
Cok guzel canim eksi ile basliyorsunGeçen cuma : 66.3
Bugün :66.2
Fark : -100 Gr
En azından artı olmamisim yediğim bulgur kacamaklar oldu çünkü..
bu hafta 0 kaçamak bol sporla bakalım ne durumda olacağım cumaya kadar
Cok degil o arti erir gider cumayaCuma = 80,7
Bugün = 80,9
+200
Dün hem iftarda hem de sahurda kuru fasulye yedim sanırım onun etkisi
Hic oyle düşünme azimle devam et gidecek canimben portakallı yapıyorum.
1 soğanı minik doğrayıp zeytin yağında hafif kavuruyorum.
İçine bezelye, küp doğranmış havuç, küp patates ekliyorum.(artık patates de koymuyorum)
2 dk daha kavuruyorum.
Enginarları içleri tavanın dibine bakacak şekilde diziyorum. Üzerine bir bardak portakal suyu. Bir limon suyu ve yarım bardak sucak su ekleyip tavanın ağzını kapatıyorum.
Enginarlar yumuşayınca sebzeler de pişmiş oluyor. Altını kapatıp soğutuyorum.
Enginarları ters çevirip garnitürü doldurup dereotu ile servis yapıyorum.
Ertesi gün daha lezzetli oluyor.
benim 6 lı rakamlar bile hayal olarak kalacak herhalde![]()
Canim ramazanda bu normal bak bende duruldum .... ilk hafta regliydim oruc tutamadim birden kilo gitti... oruca basladim hergun 1 saat 45 dk spor yaptim zorla -900 gordum bu hafta artiyim gitmiyor ...o yuzden ramazan istisna takilma..Cuma:78.9
Pazartesi:78.9
Artık diyecek bir lafım kalmadı. Sıfır kaçamak, oruç, bol su. Haftada iki kez reformera gidiyorum. Bol hareket ediyorum. Daha ne yapayım.
Cuma’ya kadar tartılmamayı deneyeceğim.
Cook geçmiş olsun canim ...bi dr gotursen Allah korusun ne olur ne olmaz...merak ettim bizi haberdar et...Ya kızlar 2,5 yaşındaki oğlum burnuna yeşil mercimek kadar boncuk sokmuş , bana söyleyince baktım gözükmüyor, hemen aspiratörle çektim gözüktü alcaktım ki tekrar nefes aldı ve şu an hiç gözükmüyor çekiyorum gelmiyor solunumun da bi sıkıntı yok kendi de iyi ama aklıma takıldı nereye gitti![]()
Cumaya gider canım senin önünde hangi rakamlar durabilmisKilo bildirimi
Gecen cuma: 58.800
Bugun : 59.200
Sporda yapiyorum wcde sıkıntıda kalmadi ... vucud durdu valla sabirla bekliyorum....
HahaCumaya gider canım senin önünde hangi rakamlar durabilmis![]()