Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kopamıyorum burdan, gerçi diyette gibiyim acayip iştahsızım hele tatlı isteğim , hele ki çay ölsem inanmazdım et köfte sucuk tamamen bitmiş durumda yoğurt süt çorba takılıyorum :)
Bende kizimda 2.5 ay boyunca tatli yiyemedim ve caydan nefret etmiştim... bi tatli canavari nasil tatli yememistim inanamıyordum cay kolik biri bir yudum dahi cay icememistim... 2.5 3 aydan sonra normale dondu tatlıda yedim cayda ictim....

Valla bugun ben kustum kendime 😂😂😂
Yedigim hurmalar ve kuru dut bana hic iyi dönüş yapmadi tarti artiya dogru gidiyor.....aksama 1 saat yürürum sabah yapmiyacam 😎
Aksama bende 1 mil ve pilates yaparım beraber yapalım yine çok motive ediyo beni eskiden hiç istemezdim devamlılık yoktu şimdi o ritmi yakaladım bırakmam 😊😊

Bende kizimda 2.5 ay boyunca tatli yiyemedim ve caydan nefret etmiştim... bi tatli canavari nasil tatli yememistim inanamıyordum cay kolik biri bir yudum dahi cay icememistim... 2.5 3 aydan sonra normale dondu tatlıda yedim cayda ictim....

Aynı bende öyleyim canım bence benimkide kız sence?

sen hamile olduğunu söylediğinde benim içime kız doğmuştu ama demedim :olamaz::olamaz: anası gibi bıcır bıcır olur demiştim :KK70::KK70:

Bu kadar sevenim olduğunu bilmiyordum reelde bir kaç whatsapp grubunda söyledim...Bu gün aldığım en güzel haberdi diyen mi ararsın , ağlayan mı ararsın , kendimin olmuş gibi sevindim, çığlıklar atıyorum şuan neler neler çok şükür doğru insanlarla tanışmısım :halay: sevinmiceni düşündüğümbir kaç kişi var onlara söylemedim onlarda tabiki en yakınlar:63:

Bu kadar sevenim olduğunu bilmiyordum reelde bir kaç whatsapp grubunda söyledim...Bu gün aldığım en güzel haberdi diyen mi ararsın , ağlayan mı ararsın , kendimin olmuş gibi sevindim, çığlıklar atıyorum şuan neler neler çok şükür doğru insanlarla tanışmısım :halay: sevinmiceni düşündüğümbir kaç kişi var onlara söylemedim onlarda tabiki en yakınlar:63:
çok şükür canım :dua::dua: Rabbim her zaman gönlü güzel insanlarla karşılaştırmayı nasip etsin....:KK68::KK68:

sen artık sağlıklı güzel beslenmeye başladın değil mi ? folik asit vs dr verdi mi kullanıyormusun ? gerçi ben hiç kullanmamıştım sadece sezeryana 2 hafta kala bana kan serumu verilmişti kan değerim 9,2 idi bu şekilde seni sezaryana alamam demişti dr.... 11 e yükseldi sonra tamam demişti...

bugün bende fırında baget yapacam yanına soğan dilimliyecem birazda yeşil ve kırmızı biberde dilimleyip tavuklarla beraber fırına atacam közlenmiş olacak... hem sebze hem protein bir arada olacak.. bide bulgur pilavı ve salata yapacam ;)

Aslında
bugün bende fırında baget yapacam yanına soğan dilimliyecem birazda yeşil ve kırmızı biberde dilimleyip tavuklarla beraber fırına atacam közlenmiş olacak... hem sebze hem protein bir arada olacak.. bide bulgur pilavı ve salata yapacam :KK66:
Aklıma dün verdiğin kabak tarifi geldi ,kabak yemeği yoğurt çorba,yanına 2 dilim form ekmek yerim bugün oruç tutmuyorum regli gelecek diye

Back
X